Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty nevím
,ale taky mě vždy při ulz už i nemocnici říkali,že je váček v něm něco,ale malinky bez srdíčka,pořád,že je to malinký a nejdnou za dva dny tam bylo mimi který během dvou dnu vyrosto o 14dní a mělo srdíčko,proto až půjdeš do nemocnice,tak bcch si nechala udělt zovu ulz a odběr kreve na hCG
Olčíku no já měla být v 8tt, když jsem byla u doktora a v podolí mají skvělé UTZ, tak nevím, ale UTZ mi dělat bude prý určitě, pro můj klid.
Caty moc mě to mrzí a určitě to příště vyjde.Nemusíš na nic čekat když to bylo tak brzo.Já potratila ve 14týdnu a musela jsem čekat ještě 3 měsíce a to bylo nejhorší,ale dneska si na to už ani nevzpomenu.příroda rozhodla a naštěstí byla tak moudrá že zasáhla včas a nemusíte ani na nic čekat
Caty já když šla k máme gyndaři má už v celku dobrej ulz tak jsme měla bát taky 8tt a byla jsme sotva 6tt,pak mě poslal do nemocnice kde mají už špičkový ulz a taky pořád to stejný a pak za dva dny šílený obrat.víš jak jsme ti to psala…
Kamčo, 14tý týden je už docela dlouho ted. To by mě sebralo asi ještě víc.
Olčíku, ty jo, ty mi dáváš teda, docela naději, ale už v to moc nedoufám.
Je fakt, že doktorka srdíčko neviděla a můj gyndář ho viděl už v 5tt což je teda totální kravina, že jo? Chjoooo.
Caty promin,ale ty mě uplně připomínáš mě,měla jsme to uplně jako ty.No dívěj,mě neviděli srdíčko v pondělív 6tt a ve středu už jo,ale prostě nechápu jak to,že během dvou dnu mimi vyrostlo o 14dní?to prostě nechápu,pak mě dali v uterý nadějí,pač hCG rostlo rychle prý kdby to bylo mrtvý,bud bude klesat,nebo zustane na stejné pozici jako posledně a nebo stoupne uplně o minimum.A mě to stoupalo tak jak mělo u normálního těhu?tobě brali krev?že by sis mohla někam skčit do laborky,aby ti vzali krev a pak si to srovnat jaký si měla hodnoty poprvý a ted.
Olčíku, doktor mi bra krev v 5+3 tuším a to jsem měla hodnotu 7700 a teď mám od něj papír ještě na jeden odběr, tak že bych si tam zašla?
Ale nevím no. I doktor říkal, že už by tam prostě srdíčko muselo být vidět, ale že UTZ mi udělá, kdyby se stal zázrak. Tak jsi mě nahlodala, že si ho udělat nechám a na tu krev zajdu, ikdyž teda v to nedoufám, ale spíš pro klid duše, že miminko opravdu neprosperovalo.
Hele já měla podle MS 6+5 a odpovídalo to 6+1, gestační váček a žloutkový váček, týden na to gestační váček rostl a odpovídal, byl cca 27mm, což tomu týdnu odpovídá to bylo v 7+4 podle MS, al srdíčko nikde a v Podolí jsem byla 7+6, krásný velký gestační váček, žloutkový váček to kolečko a ještě cosi u váčku, ale strašně malinký a bez srdíčka.V tu dobu už by mělo výt miminko cca 5mm velké ne a vidět srdíčko přece.
Olčí a ty jsi byla podle MS který týden? Ono je zase rozdíl 6tt a 8tt ![]()
Caty tak to si určo skoč na tu krev.Já bych si určo skočila.protože jak píšeš pokud to bude neproserující těhu tak to půjde vidět i na krvi,já když byla právě jako by na revizi která se díky bohu nekonala tak mě tam říka sestřička,že toto se stává poměrně často a taky nechápou jak to,že!já byla tak štastná když sem tam viděla toho červíčka a jak mu tam tepe srdíčko,byla tak ještě taková krává dokotorka,že mě ani prvně nic neřekla vytáhla ze mě ten ultrazvuk,já sice viděla,že tam něco tepe,ale nevěděla jsm e zda to je srdíčko nebo není,tak píše a říká plod odpovídající 8+5tt AS+ tak se jí ptám jako,jsteli už tam je sríčko a ona,že jo jsme se málem radostí počůrala.a moc dobře,že ti chcou ještě udělat ulz.moooc držím pěstičky…
Já vlastně začala krvácet,měla jsme jít v pátek na gyndu volala jsme si tam a on se mě ptal kdy jsme měla poslední MS atd.tak mě říká at dojdu za 14dní,že bych měla být kolem toho 8tt a už by mělo jít krásně vidět srdíčko,tak mě to vycházelo podle ms.Měla jsme tam dojít v pátek,ale ve středu jsme začala krvácet a pak se všechno celý týden táhlo než jsme zjistila na čem jsem,tak,že měla jsem být kolem 8tt a já byla sotva 6tt,tak,že 14dní rozdíl což je hafo…
CATY
HOJ.. SAKRA CO TO CTU ?? ![]()
K TVÉMU DOTAZU: TY JSI V TÝDNU KDY JE TO JESTE DOSTI ROZPORUPLNÉ, SRDÍCKO JESTE BYT NEMUSI!!
URCITE BYCH SI TO POHLÍDALA A TRVALA JESTE NA UTZ!! MOC TI DRZIM PALCE!!!
Olčí teda to je kráva doktorka, ale super, že to tak dopadlo.
No, asi si na tu krev tedy zajdu. ALe pravda je že nemám žádné příznay na těhu, není mi zle, nejsem unavená a to jsem cca do 6tt měla.
Onyonko, ahoooooooooj moc moc gratuluji k miminečku. To je krásný. Koukala jsem na jiné diskusi, že už máš miminko doma, krásná fotečka.
Holky vy jst mě ale tak nahlodaly a navnadily teda, že
mi to vrtá děsně hlavou.
Olčí a ty jsi měla víc šancí, kdy v tom cyklu otěhotnět? Mohla jsi totiž otěhotnět dýl než v polovině cyklu ne, proto naskočilo srdíčko později. Já opravdu mohla otěhotně jen okolo té půlky cyklu, takže mi to cca nhraje max. o 4 dni, více ne.
Olčíku, no to nevim, protože můj doktor jak vidno říkal blbosti, tak nevím, podl mne tam vidět ještě nebyla, prostě se miminko nevyvíjelo, roste mi právě jn ten váček a loutkový váček, miminko tam skoro není.