Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
caty klid všechno bude v pořádku..podle fotky je to fakt asi zastaralý Utz s horším rozllišením… ze dne na den se nemuže ztratit ![]()
Caty určije je tam někde schovaný, budu držet palečky, ať vše dobře dopadne.
Tak abych tě trochu povzbudila,moje doktorka má taky špatnej utz a někdy v 6. tt tam viděla gestační váčky dva!!poslala mě do špitálu,kde doktor potvrdil jen jedno se srdíčkem a nic víc tam neviděl,když jsem se pakvrátila k ní,tak se na to chtěla podívat znovu a najednou tam nebylo vidět vůbec nic,ani ten jeden..byla jsem z toho celkem hotová,nejdřív,že dva pak ani jeden..ale říkala,že má špatnej utz a že takhle se to mimčo může schovat,žeje to úplně normální a dělalal mi také vaginální…ted už jsem v 11. tt a zrovna včera jsem viděla mimčo krásně a opravdu jen jedno ![]()
marketm_ kéž by to tak bylo. Zítra ráno jdu ke svému doktoru, který rodil Barborku a ví jaké mám vždycky nervy, tak říkal, že mám stopro přijít a že mám být zatím vklidu. Že si nemyslí, že mimi ze dne na den zmizí.
evcav: děkuju moc za povzbuzení
Zuzkoo: a ona neviděla gestační váček nebo miminko v něm?Děkuju, tohle mě celkem povzbudilo
Holky a vidíte na tom mém UTZ tu fazolku bílou?? Je tam, že jo? I doktor říkal, že to je miminko.
Já už jsem z tohohle těhu pěkný nervák. Nejdřív krvácení, pak mi v nemocnici řekli, že je to mimoděložní, můj doktor pak, že to jsou dvojčátka, pak že nejsou a jsou tam hehatomy a, vpondělí že už je tam miminko a v úterý že je to špatný, že tam není.
Jako už jsem z toho fakt psycho
Kéž byste měly pravdu a miminko se schovávalo. Jen mi přijde divné že by nebylo vidět v 8tt a schovávalo se
ikdyž UTZ má fakt z roku ein zwei teda, to je pravda.
Jo a gestační váček byl cca 25 až 30 mm, což jsem se dívala a roste a mimi se tam ukazovalo už i dřív jakoby taková plotýnka bílá a v to pondělí už to byla spíše fazolka. Si říkám, že to třeba zakryla nějaká tekutina nebo že se mi chtělo na WC
nevím
Caty to bude v pohodě, hlavně to vydrž do zítra a moc se nenervuj. Uvidíš, že z něj bude pěknej neposeda ![]()
Dám vědět, dám, slibuju, doufám, že dobrou zprávu, ale moc tomu nevěřím ![]()
Caty- tak co? Budu muset přes den někam na PC.
Myslím na tebe!!!!!! Vás!!!!!
Caty, tak co? Jak jsi dopadla? Pořád na tebe musím myslet. Doufám, že ti řekli dobrou zprávu.
Ach jooo, tak Caty nic..snad se ozve! A s dobrou zprávou!!!!!!!!
naposledy bola prihlasena vcera v noci, mozno si ju nechali v nemocnici na pozorovanie ![]()
Soldi- já na to právě taky koukala, že tady od rána nebyla…Snad se nějak ozve kočka..mám nový mobil, tak na ní ani teď nemám telefon ![]()