Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8707
17.11.10 14:43

caty klid všechno bude v pořádku..podle fotky je to fakt asi zastaralý Utz s horším rozllišením… ze dne na den se nemuže ztratit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
17.11.10 16:37

Caty určije je tam někde schovaný, budu držet palečky, ať vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.11.10 16:46

Tak abych tě trochu povzbudila,moje doktorka má taky špatnej utz a někdy v 6. tt tam viděla gestační váčky dva!!poslala mě do špitálu,kde doktor potvrdil jen jedno se srdíčkem a nic víc tam neviděl,když jsem se pakvrátila k ní,tak se na to chtěla podívat znovu a najednou tam nebylo vidět vůbec nic,ani ten jeden..byla jsem z toho celkem hotová,nejdřív,že dva pak ani jeden..ale říkala,že má špatnej utz a že takhle se to mimčo může schovat,žeje to úplně normální a dělalal mi také vaginální…ted už jsem v 11. tt a zrovna včera jsem viděla mimčo krásně a opravdu jen jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.11.10 17:12

marketm_ kéž by to tak bylo. Zítra ráno jdu ke svému doktoru, který rodil Barborku a ví jaké mám vždycky nervy, tak říkal, že mám stopro přijít a že mám být zatím vklidu. Že si nemyslí, že mimi ze dne na den zmizí.
evcav: děkuju moc za povzbuzení
Zuzkoo: a ona neviděla gestační váček nebo miminko v něm?Děkuju, tohle mě celkem povzbudilo
Holky a vidíte na tom mém UTZ tu fazolku bílou?? Je tam, že jo? I doktor říkal, že to je miminko.
Já už jsem z tohohle těhu pěkný nervák. Nejdřív krvácení, pak mi v nemocnici řekli, že je to mimoděložní, můj doktor pak, že to jsou dvojčátka, pak že nejsou a jsou tam hehatomy a, vpondělí že už je tam miminko a v úterý že je to špatný, že tam není.
Jako už jsem z toho fakt psycho
Kéž byste měly pravdu a miminko se schovávalo. Jen mi přijde divné že by nebylo vidět v 8tt a schovávalo se :think: :think: ikdyž UTZ má fakt z roku ein zwei teda, to je pravda.

• Citovat
  • Upravit
Caty
17.11.10 17:13

Jo a gestační váček byl cca 25 až 30 mm, což jsem se dívala a roste a mimi se tam ukazovalo už i dřív jakoby taková plotýnka bílá a v to pondělí už to byla spíše fazolka. Si říkám, že to třeba zakryla nějaká tekutina nebo že se mi chtělo na WC :oops: nevím

• Citovat
  • Upravit
29436
17.11.10 17:33

Caty držím palce, dej nám zítra vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
17.11.10 17:34

Caty to bude v pohodě, hlavně to vydrž do zítra a moc se nenervuj. Uvidíš, že z něj bude pěknej neposeda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.11.10 17:34

Dám vědět, dám, slibuju, doufám, že dobrou zprávu, ale moc tomu nevěřím :-(

• Citovat
  • Upravit
9053
18.11.10 10:24

Caty- tak co? Budu muset přes den někam na PC.

Myslím na tebe!!!!!! Vás!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
18.11.10 11:35

Caty, držíme ti u nás doma palečky, aby bylo vše OK :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
18.11.10 12:08

Caty, tak co? Jak jsi dopadla? Pořád na tebe musím myslet. Doufám, že ti řekli dobrou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.11.10 17:28

Taky jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.11.10 18:31

Ach jooo, tak Caty nic..snad se ozve! A s dobrou zprávou!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.11.10 19:10

naposledy bola prihlasena vcera v noci, mozno si ju nechali v nemocnici na pozorovanie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
18.11.10 19:27

Soldi- já na to právě taky koukala, že tady od rána nebyla…Snad se nějak ozve kočka..mám nový mobil, tak na ní ani teď nemám telefon :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí