Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty možné je všechno. U nás v deníčku měla holčina po IVF, kdy se ví, jak staré embryo se zavádí a měla nízké hodnoty HCG a strašně pomalý růst, takže to fakt vypadalo, že se to nepovedlo, jak to pak bylo se srdíčkem, to už se přiznám si nepamatuju, ale má miminko. A jak jsem psala Večka měla obrovsky vysoké HCG 70tis. a rostlo, ale ve váčku nejdřív nic, pak něco malého, ale vůbec to nerostlo. Čekali hodně dlouho, ovšem vzhledem k tomu, že to taktéž bylo těhotenství po IVF, takže pak bylo jasné, že už zázrak nebude. Ale i dr.jí říkala, že jeden takový zázrak zažila, proto s ní čekala opravdu dlouho.
Držím všechno co mám, abys byla taky ten zázrak ![]()
kadlino: děkuju moc. No i zázraky se dějí, ale mně se moc nestávají, ale kéž by. No, někdy je to zajímavý ten průběh těhu a miminka. Je to zázrak samo o sobě.
kadlina: no to máš uplnou pravdu
momentálně s na mě culí a žvatlá cosi ![]()
Ahojík Caty,tak co?kdypak se chystáškrev?myslím na te na tu be kočko…
Olčíky, akorát jsem hledala žádanku od doktora a nemůžu jí najít, tak s tam stavím. Jdu si vyřizovat předoperační. Stejně si myslím, že je to zbytečné, ale pro jistotu, pak bych si to do konce života vyčítala.
Tak Olčíku, holky, byla jsem u Dr, udělal mi UTZ a zítra na Hcg. A už si připadnu jak blázen. Váček vyrostl a mimi, které nebylo skoro vidět má asi 1 cm a je to fazole a vidět stále, tak a teď co jako? ![]()
Caty tak to je super zprávička a co srdíčko bylo vidět? No vidíš, třeba až půjdeš na další utz, tak bude vidět
, moc moc moc držím palečky, ať to vyjde. Mám z toho radost, že to není ztracené.
olčíku jak se vede holčičkám? Chodíš ještě na miminko.com?
No berunko vidíš to.Opravdu zatím stejný jako u mě a snad to bude tak i dál krásně pokračovat a co ti na to dr.řekl?
A kdy budeš vědět vysledky s krve???
No holky, moc děkuju. Já už jsm z toho clá mimo, jako fakt. Ale prostě byla tm fazolka asi 1,5 cm, všechno vyrostlo, to jsem poznala já. Zítra jdu na Hcg.
Olčíku, že mám jít určitě na Hcg a vyčkat zatím, že se uvidí, al že prostě to nní prázdný, ztraný, že to vyrostlo a odpovídá to zase.
Caty píše:
Tak Olčíku, holky, byla jsem u Dr, udělal mi UTZ a zítra na Hcg. A už si připadnu jak blázen. Váček vyrostl a mimi, které nebylo skoro vidět má asi 1 cm a je to fazole a vidět stále, tak a teď co jako?
Caty, to je super zprávička
Taky bych si připadala jak blázen, ale je to super a zítra to Hcg bude určo v pořádku. A co na to říkal doktor? Jak odůvodnil to, že to předtím nebylo vidět! Dej vědět, budu na tebe myslet ![]()
AHoj trace doktor sám neví, ale prý mohlo být schované, překryté střevama, vodou, krví z hematomu trochu a tak různě, ale rozhodně vyrostlo a odpovídá ![]()