Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
24.11.10 22:23

Caty a rohlice máte pravdu, je to tady dobré a já sem ráda chodím. Dodávate tu sílu a hlavně mi to pomáhá a přítel se diví, že u toho vydržím dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 22:29

už nebudu slibuju :lol: to držím už,páč jdu ráno do práce a nechci bejt jak oteklina oteklá :mrgreen: tak ty jsi to měla hezkej fofr :pankac: u nás je to nadýl no,ale myslím,že jsme i vybrali ne moc dobrý CAR,neříkám špatný,ale určo jsou lepší,naše zkušenosti jsou trochu šílený :think: jsme tak nějak na 90%přesvědčený pro Pronatal,ale ještě uvidíme,teď nic nehrotíme a počkáme až na leden,pak budeme řešit dál a snad už úspěšně :pankac: no já mám okolo sebe spíš samý pařmenky a pařmeny,s mimi vůbec takže já se tak trochu vymykám a společnejch témat je od doby co jezdíme do CARu fakt pramálo :zed: my jsme prostě trochu někde jinde no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 22:32
januska1 píše:
Caty a rohlice máte pravdu, je to tady dobré a já sem ráda chodím. Dodávate tu sílu a hlavně mi to pomáhá a přítel se diví, že u toho vydržím dlouho.
:pankac: já příťu nechala jít spát,že tu ještě budu :oops: no ale jestli takhle budu pokračovat tak nevim nevim jak dopadne to naše"domácí snažení" 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.11.10 22:34

Rohlice a do jakého caru chodíš? Já mám z 1IVF holčičku a chodíme do ISCARU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:34

ROhlice, za sebe Pronatal nedoporučuji. Znám pár maminek, které tam nasypaly dost peněz za zákroky a mimi nikde, pak přešly a miminko bylo. Ale já osobní zkušenost nemám, jen co si tak povídám.
No, fofr to byl, já nechtěla žádné testy a nic, já chtěla už IVF Po třech letech skoro už jsem nechtěla čekat další půl rok. A troufám si říct, že to bylo hoooodně psychikou. Ted jsem na mimi nemyslela vůbec a jsem těhu, ikdyž teda nevím jak to dopadne, ale jsem a to byl ten cyklus jen jeden možný termín, kdy mohlo být mimi :oops:

• Citovat
  • Upravit
5436
24.11.10 22:41
januska1 píše:
Rohlice a do jakého caru chodíš? Já mám z 1IVF holčičku a chodíme do ISCARU.

k Apolináři :roll:teda už tam nechodím,já jen chtěla zmrzlinky,protože jsem se bála,že by mi je nedali kdybysme přešli jinam :zed: a už ani výsledek jsem jim nevolala,nemít tam je tak už jsme byli pryč od května

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.11.10 22:43

Caty, dovolím si přispět svou zkušeností… Nynější těhu- UTZ 6+3- žloutkový váček, na 90% srdeční akce(ale miminko se statečně schovávalo za žl.váček), takže kontrola za 2 týdny--- UTZ 8+3- dvě srdíčka!!dvě miminka- jedno 8+0 a druhé 7+3- obě dvě mi dr. ukazoval na ultrazvuku, současně vedle sebe dvě srdíčka(mám i fotku)---- UTZ 10+4 (tj dneska) krásné jen jedno miminko ale to druhé nenašel :?: kdyby se jednalo o syndrom mizejícího dvojčete, tak by se při této velikosti za 2 týdny nemohlo úplně vypařit-mi řekl…takže čekáme na screening za 2 týdny, kdy v Prenanatlu mají lepší utz přístroj a sám dr je zvědavý, jestli se druhé mimi schovává nebo měl v 9tt vlčí mlhu(ale já to viděla taky :?: )- miminka měla být jednovaječná. To jen na vysvětlenou, že ty dětičky si hrají na schovávanou už od „bříška“.
Caty, držím pěstičky a věř, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 22:45
Caty píše:
ROhlice, za sebe Pronatal nedoporučuji. Znám pár maminek, které tam nasypaly dost peněz za zákroky a mimi nikde, pak přešly a miminko bylo. Ale já osobní zkušenost nemám, jen co si tak povídám.
No, fofr to byl, já nechtěla žádné testy a nic, já chtěla už IVF Po třech letech skoro už jsem nechtěla čekat další půl rok. A troufám si říct, že to bylo hoooodně psychikou. Ted jsem na mimi nemyslela vůbec a jsem těhu, ikdyž teda nevím jak to dopadne, ale jsem a to byl ten cyklus jen jeden možný termín, kdy mohlo být mimi :oops:

nechceme ale do pražskýho,ale do Teplic,i když ono je to asi fuk co,furt patří k sobě :think:
já si taky jako myslím,že je to hodně o psychice,když ono mi to nějak nejde a nejde vypustit :oops:
a jsi a dopadne to dobře jasan?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.11.10 22:45

Holky ona ta cesta k miminku je strašně dlouhá a pak když to vyjde, jsme moc rádi a pak přijde šok, když se to nepovede.
Rohlice to jsem ani nevěděla, že u Apolináře, existuje také centrum. Zkus Genet, slyšla jsem o něm, že je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:48

brimo, děkuju moc za povzbuzení. Nemůžeš sem hodit fotečku těch mimíšků???? Prosíííím. Moc držím palečky, aby všechno dopadlo dobře.

• Citovat
  • Upravit
5436
24.11.10 22:48
januska1 píše:
Holky ona ta cesta k miminku je strašně dlouhá a pak když to vyjde, jsme moc rádi a pak přijde šok, když se to nepovede.
Rohlice to jsem ani nevěděla, že u Apolináře, existuje také centrum. Zkus Genet, slyšla jsem o něm, že je dobrý.

jj,je hele já blbka,když jsme to začínali řešit tak jsem si myslela,že u nich je v Praze jediný CAR :oops: prostě jsem myslela,že jiný ani není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:50

rohlice, ono na to nejde nemyslet a jdou to rady na přesdržku, hehe :mrgreen: já na to myslela furt, ikdyž jsem se to snažila vytěsnit, našla jsem si jinou zábavu, práci, tak vždy při milování mi blesklo hlavou, teď by to mohlo vyjít, prostě nejde na to nemyslet a prachů co jsem vyhodila za testy, jéééje, měli bysme za to dovolenou, do háje
januško: jojo gennet mohu taky jen doporučit

• Citovat
  • Upravit
Caty
24.11.10 22:51

rohlice, CAR je prakticky v každé nemocnici, Motol, Podolí, tuším že i Vinohrady, ale nevím, pak reprofit, gennet, pronatal, iscare a určo i další

• Citovat
  • Upravit
5514
24.11.10 22:51

Rohlice, tak to já když začla chodit do Iscaru, tak jsem věděla jen ještě o Genetu, protože tam pracoval jeden náš kamarád. A pak nakonec zjišťuji, kolik těch center je.

Birmo tak to moc gratuluji a držím palečky ať to dopadne dobře a budou tam dvě mimi :kytka: :-) . A fotečku by jsem také ráda viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.11.10 22:52
Caty píše:
brimo, děkuju moc za povzbuzení. Nemůžeš sem hodit fotečku těch mimíšků???? Prosíííím. Moc držím palečky, aby všechno dopadlo dobře.
Caty, tohle je fotka v 8+3 (vlevo mimi 8+0 a vpravo 7+3)…jinak děti se na dvojčátka už moc těšily, my taky, …ale budu šťastná i za jedno, hlavně aby bylo zdravé a těhu bez komplikací
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí