Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty držím palečky, jak si dopadla?
Olčíku a jak se máš? A jak se mají holčičky?
Ahoj holčinky, na krvi jsem byla. Hodnota přes 42tisíc, v laborce mi řekli, že na zákrok rozhodně chodit nemám, že hodnota je krásná, ukázková, j to zdravé těhotenství. To mi řekl i jeden doktor a druhý, co rodil Barborku-. Tak jsm z toho jelen- Každopádně revize se nekoná, zatím.
Caty no supeeer tak,že vodíš jsme na tom fakt stejně a ty by si měla být ted kolikátý týden?jak půjdeš k rd.tak určo už půjde vidět i srdíčko.
Januško máme se super,sofi v pátek už bude slavit první roček letí to šíleně.A jak vy jinak?
Olčíku no já nevim, teď jsem asi 8+4 nebo tak nějak, ale myslim, že to stejně nevyjde. Už jsem po tom všem skeptik. DOktorka mi řekla, že už by tam muselo bý vidět mimi jak plave a ona to má hodně rozmazaný, doktor ho tam viděl a i Hcg je OK, ale stejně no
K jednomu zítra a k druhému v úterý. CHjo, spíš s bojím, že to bude nějaká genetická vada nebo něco.
to si nemyslím,že by to byla gen.vada,mě taky nic moc nebylo vidět a pak v tom 9tt tam jako nijak neplolo miminko,prostě taková šmouha a viděla jsme jak tam něco skáče a to bylo srdíčko…
Olčíku ty jo, to je ale strašný. Já už jsem z toho opravdu na prášky, už je toho na mě moc teda, abych pravdu řekla. Šmouha tam včera byla, taková faolka asi 1cm a prý je tam sem ta vidět srdíčko, podlr toho jak je na totočený UTZ, ale fakt nevím. Nezdá se mi, že by Hcg bylo tolik a mimi nikde
Caty tak to koukám.Zkoušela si jít jinam kde maj lepší ultrazvuk?Pořád tu naděje je
Caty- bomba!!!!!!!!!! myslím na tebe a vše už bude o.k. uvidíš!!!!!! ![]()
Caty
jen tě sleduju a chci ti jen říct,že moc moc držím pěstičky ať to dopadne dobře ![]()
Kamčo: doktor tam fazolku viděl, vyrostla a váček taky, Hcg prý krásné tak nevím ![]()
Bettynko, děkuju ale myslím, že zatím není k čemu. Spíš se přikláním k tomu, že bude někde nějaká chyba, genetická nbo tak něco