Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
24.11.10 20:10

Bettynko, snad bude vše OK, ale já tomu už prostě nevařím.Mimi tam je, ale špatně vidět, takže
Olčíku, doktor mi neřekl jak je velký váček ani mimi, páč to neumí na svém UTZ změřit ještě, má ho nový. Ale roste to, to je vidět prý zcela jasně. V úterý jdu k doktoru do Podolí. Buď bude vidět jasně mimi nebo prý revize. No, ale ten můj dr mi poslal na ten odběr plodovky, že to může být špatně uložený plod a tím pádem špatně vidět. Že by bez toho vyšetření na revizi nechodil, páč je Hcg hezké. Tak nevím no, nevím co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
5436
24.11.10 20:52
Caty píše:
Bettynko, snad bude vše OK, ale já tomu už prostě nevařím.Mimi tam je, ale špatně vidět, takže
Olčíku, doktor mi neřekl jak je velký váček ani mimi, páč to neumí na svém UTZ změřit ještě, má ho nový. Ale roste to, to je vidět prý zcela jasně. V úterý jdu k doktoru do Podolí. Buď bude vidět jasně mimi nebo prý revize. No, ale ten můj dr mi poslal na ten odběr plodovky, že to může být špatně uložený plod a tím pádem špatně vidět. Že by bez toho vyšetření na revizi nechodil, páč je Hcg hezké. Tak nevím no, nevím co mám dělat.
Cattynko :hug: věřit :huban: moooc držím pěsti :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 20:59

rohlice, děkuju moc
Holky, fakt mi tu dodáváte sílu, protože já už mám nervy na pochodu. jsem připavená na to, že to nevyjde, ale ta nejistota je příšernáááá

• Citovat
  • Upravit
22939
24.11.10 21:02

VYDRŽAŤ, URČITĚ TO DOBŘE DOPADNE A ZA CHVÍLI BUDEŠ MÍT KLUBÍČKO V NÁRUČÍ.
VĚŘ. :kytka: :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 21:04

:hug: já to sice nikdy nezažila,ale myslím si,že se do tebe dokážu trochu vžít :hug: prožívám to s tebou jak když se to týká mě přímo a určo tu nejsem sama :srdce: troufám si říct,že tu všechny věříme,že to dobře dopadne a určo i holky co si to jen přečetly a nepíšou :hug: já taky nejdřív jen četla a nepsala,ale věřím v to celou dobu :huban: neboj a věř v toho :andel: v sobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.11.10 21:10

Caty také se přidávám do klubu a prožívám to stebou. Moc moc ti tady držím palečky a řekám na každou zprávičku od tebe. Musíš věřit, že to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
24.11.10 21:11

Ahoj Caty!
Hlavně se teď nenič špatnými myšlenkami a věř,že to bude dobré.
Jeďte někde na víkend,ať ti to nehlodá moc v hlavě a příjdeš na jiné myšlenky a do jiného prostředí,pokud to jde.Do úterý máš skoro týden a mimi bude zase větší a lépe vidět,i když není usazené, jak bývá obvyklé.
Moc se mi líbí v nicku Barunka a koukala jsem i na ty fotky z ateliéru.Máte je moc krásné.Uvidíš,že příští rok budete už 4. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
24.11.10 21:15

Caty přesně vím jak se citíš já byla týden v nejistotě a prostě jsme nevěděla jak to dopadne,tak,že vím beruško jak se cítíš a moooc držím pěstičky at to dopadne tak jako u mě :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.11.10 21:22

Ahoj,jen jsem chtěla říct,že čtu diskusi průběžně,a byla jsem-a jsem moc napnutá,jak to dopadne.Každopádně držím palce,Caty!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.11.10 21:41
Olčík píše:
Caty přesně vím jak se citíš já byla týden v nejistotě a prostě jsme nevěděla jak to dopadne,tak,že vím beruško jak se cítíš a moooc držím pěstičky at to dopadne tak jako u mě :srdce: :srdce: :srdce:

Olči no my se máme dobře, Terka to je treperenda. Chodíme na plavčo a na cvičeníčko, takže si užívám každou minutu sní a hodně mi pomáhá, abych nemusela stále myslet na to, že se to nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 21:55

Holky, teda takových reakcí jsem nečekala. Normálně jste mě rozbrečely a to se jen tak někomu nepovede :mrgreen:
Froggy: o víkendu jedeme se ségrou do Blavy za manžou a do Vídně po obchodech a na trhy a k radnici. Moc se těším Vánoční Vádeň je přenádherná, vždycky tam na mě dýchne ta pravá atsmoféra Vánoc.
Jituško děkuju moc. Já nevěřím, ale doufám. Věřit už se docela bojím.
rohlice, děkuju moc. Moc ti přeju aby Vám vyšlo další IVF. Já chodila do Gennetu a odtamdut máme Barunku
Ještěže jí mám, je to moje láska, ikdyž dneska zlobí se spaním.
Januško, děkuju za držení paečků, snad to pomůže, ae upřímně ikdyby nedopadlo a musela jsem na revizi. Já už si strašně oddychnu, že se to rozseklo a vím na čem jsem, protože tohle je strašná nejistota a ta mě ničí. Pak mě bude ničit, jak dopadnou výsledky z plodovky.
Froggy: moc děkuju za pochvalu foteček
Olčíku, nooo kéž by to dopadlo jako u tebe. Upřímně už v to ale oravdu nevěřím. Zdá se mi prostě strašně divné, že miminko v 9tt není prostě jasně vidět, to je prostě podle mě nesmysl, to nejde.m
momi33: i tobě moc děkuju :huban:
Musela jsem reagovat na všechny, aby se některá necítila dotčená :mrgreen: ale jste holky vážně skvělé.
Je to pro mě obrovská podpora, strašně moc veliká. Manžel vždycky říká, jak je úžasný, že se holky, který se neznají dokážou navzájem podporovat a držet palečky a zároveň radovat, že se to některé z nás povedlo, ikdyž jí samotné třeba zatím ne. Vždycky kuká, když mi přijde na mobil SMS, jak to se mnou vypadá. Hrozně to zahřeje u srdíčka a mě rozbrečí, hehe :huban:

• Citovat
  • Upravit
5514
24.11.10 22:04

Caty je to fakt moc dobré a ještě, že ty diskuse jsou. Moc mě to pomáhá také a dává i naději, že se to jednou povede. I když já mám z IVF Terzku. Moc si to krásně napsala až to zahřálo na dušičce :potlesk: :palec: . A kdy jdeš na odběr plodové vody? Budu držet palečky. A jaký má ten dr. utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 22:12

hele jako nech toho jo,už bulim taky :oops:
jak já jsem šťastná za emimino :pankac: bez holek od nás a vás všech „normálních“kolem bych to všechno asi nedala :hug: a příťa říká to samý co tvůj manža taky kolikrát nepobírá,nejdřív trochu brblal,že jsem pořád na netu,pak uviděl jak mi to pomáhá,vidí,že si s holkama i píšeme sms a hlavně máme tu kolem sebe vesměs lidi se stejným problémem a nevím jak vy holky ale já si spíš pokecám s váma než se známýma a kamarádama co máme kolem sebe,páč ty prostě„nevědí“ :hug:
jo a na Gennet juknu,když tam odtud máš tak krásnou holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:13

janusko: můj dr moc dobrý UTZ nemá, jednak má přes břicho a není úúúúplně nejnovější
Jinak na plodovku nevím, napsala mi na to papír, ale doktor v podolí mi řekl, že je to zbytečné, že pokud v úterý nebude jasné u něj srdíčko, tak revize. Tak nevím jak s tou plodovkou.Nevím, v Podolí mají skvěé UTZ, tak nevím, zda je možné, že ani tam by nebylo vidět dobře díky položení miminka nebo ho vidět musí. Nevím no. říkám si, že plodovkou nic nezazím snad, maximálně budu mít klid v duši, že jsem nedala pryč zdravé miminko, které prostě mělo tu smůlu že se zahnízdilo na blbém místě.

• Citovat
  • Upravit
Caty
24.11.10 22:17

rohlice nebuuul, nebo budu zase taky. Fakt jsem s nervamma na štíru už :mrgreen:
Loni jsem byla v květnu prve v Gennetu, v červnu se udělal hormonální profil, spermio, UTZ a začala stimulka a v červenci jsem už měla pozitivní těhu testík ani ne po dvou měsících, co jsem tam prve vkročila. Vyšlo nás to stejně jako by vyšlo třeba v Motole, ale péče nesrovntalná, čas doktorů na mě samotnou také.
Jinak s kamarádkama si pokecám dobře, ale ani jedna není vdaná, nechtějí zatím mimčo, když nevím na co čekají, je nám 25 a ještě nechtějí, ale každého věc, takže takové věci s nimi uplně probírat nechci ani, nerozmějí tomu což je jasné, ale třeba malu rády povozí a tak. Jen jedna kamarádka řeší mimi, tu zase ale moc nevídám, spíš si píšeme a s tou to zase není uplně ono no.Manžel se vždycky ptá, co holky na emimču, co psaly a dělají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky