Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty píše:
jo, děkuju marketm
Caty píše:
AHoj holčinky
Kolik Vám ta miminka měřila v tom 9tt?
Byla jsem v Gennetu. Paní doktorka, mimochodem strašně hodná a skvělá, takže budu chodit k ní, miminko viděla hned, mělo 6mm, váček gestační okolo 27mm a žloutkový váček. Srdíčko nebylo vidět. Nicméne je u miminka krev, takže to vypadá, že se asi vstřebává do miminka a to cca týden asi neprospívá, to se pozná podle dnešní krve. Nicméně mě dostala na kolena.
Miminko bylo zdravé a prospívalo. Bohužel před třemi týdny jsem se pohádala s tchýní po telefonu a omdlela v obchodě. Tři dny na to mi doktor řekl, že mám hematomy a předtím dva dny před pádem nebyly. Závěr paní doktorky a ostatních je, že hematomy se udělaly po pádu. Ty okolo váčku se vstřebaly, jsou tam po nich modřiny, ale bohužel jeden se bud vylil do váčku k miminku nebo tam by také hematom. Takže nebýt hematomů, miminko by prospívalo a rostlo dále. COž se pozná podle krve dneska. Tak to mám zlatou tchýni holky co? Nemůžu o té ženské ani slyšet. Prý miminko by jinak odpovídalo, váček také, ale…
Ahoj, o tom,jak jsi se pohádala s tchýní jsem četla,a i jak jsi omdlela a upadla…co na to říká manžel?Já bych už jí asi nechtěla nikdy vidět
je to moc smutný…jinak za mě-s tou revizí bych nespěchala,pokud by tě to nijak neohrožovalo.Pořád je šance,že to bude OK.
Olčíku já vím. Holky, jste zlatíčka, jak jste mě tady podržely. Strašně moc mi to pomohlo a pomáhá.
Nesnáším tchýni. DOktorka i sestřička mi řekla, že hematomy byly jednoznačně pádem a vylil se nějaký k miminku. Nebýt toho, miminko prospívalo.To bolí strašně moc.
Caty píše:
Tak Hcg kleslo, je jasno. Zítra na revizi
Tak to mě strašně mrzí.Neboj příště už to vyjde a držim palce aby to bylo co nejdříve
Caty píše:
Olčíku já vím. Holky, jste zlatíčka, jak jste mě tady podržely. Strašně moc mi to pomohlo a pomáhá.
Nesnáším tchýni. DOktorka i sestřička mi řekla, že hematomy byly jednoznačně pádem a vylil se nějaký k miminku. Nebýt toho, miminko prospívalo.To bolí strašně moc.
a co se stalo??Nečetla sem vše
Kami , po telefonu jsem se pohádala s tchýní, no respektive na mě řvala, od rána mi bylo zle a měla jsem nízký tlak, no a u hovoru s ní mi ještě klesla a omdlela jsem. Tři dny po tom mi doktor řekl, že mám hematomy. Bohužel tak špatně uložené, že byly přímo u miminka no. Hematom je z 90ti % utržená děloha, aspon u mě to tak bylo, mám tam po nich modřiny, bohužel nějaký se bud udělal i přímo ve váčku nebo tam nějaký krvácl, páč tam je krev. Bohužel, u mě hematom vznikl pádem no. A miminko bylo ještě hodně malé aby to zvládlo.
Catynko
já sem běžím pro dobré zprávičky a dočtu se tohle
je mi to moc líto
![]()
a ta tchýně??nemám slov
sprostý být na e miminu nesmíme
![]()
rohlíčku, nooo bohužel, dobré zprávy se nekonají, ale jsem ráda, že už vím na čem jsem. Tchýni nechci v životě vidět.
caty sleduju tvůj příběh,je mi to líto ,moc jsem ti držela pěstičky .přála bych ti moc aby to bylo jinak.ale teď hlavně ať už to máš za sebou,jsi v pořádku a můžeš se začít znova.Ať se vám brzo zadaří když se to povedlo ted určitě to vyjde zase.Malá tě moc potřebuje a bude tě zaměstnávat čím dál víc tak třeba..myslím na tebe,budu se moc těšit až si na emiminu přečtu že máš na testu //.papa
Caty, já už myslela, že je vše OK, a ono tohle. ![]()
Tchýni raději nekomentuji
, asi bych ji proklela.
![]()