Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caty píše:
rohlice, ono na to nejde nemyslet a jdou to rady na přesdržku, hehejá na to myslela furt, ikdyž jsem se to snažila vytěsnit, našla jsem si jinou zábavu, práci, tak vždy při milování mi blesklo hlavou, teď by to mohlo vyjít, prostě nejde na to nemyslet a prachů co jsem vyhodila za testy, jéééje, měli bysme za to dovolenou, do háje
januško: jojo gennet mohu taky jen doporučit
mluvíš mi z duše
úplně přesná já
a kolikrát já už měla těhu příznaky za tu dobu,bych měla už nejmíň 5 dětí,být to všechno fakt těhu
mě hlodáte s tím Genetem docela,my už fakt byli přesvědčení skoro ![]()
no jo a není pravda, že soukromí vyjde o hodně dráž. Naopak, vyjde cca plus mínu nastejno, rozdíl v celku asi 2 tisíce, ale zcela jiný přístup, jsem vzatá přesně v objednaný čas, max 10 minut čekání, nikdo tam neví s čím tam jsem a po chodbě tam nikdo nevolá, pane XX může te si jít do kabinky před 20ti lidma ![]()
dnešní fotečku bohužel nemám
neřekla jsem si o ni -byla jsem šoking, že tam je jen jedno…stejně jako jsem byla šoking minule, že jsou dvě…prostě si s náma hrají na schovku a čert aby se v tom vyznal ![]()
birmo a kde mají ručičky a nožičky????
Fotečka krásná, ale kde to mají? Mi tvrdí, že už to musí být vidět jasné mimi a to je stejná fazulka jako jsem měla já, podobná
hele a srdíčko jsi měla kde vidět?
Caty píše:
rohlice, CAR je prakticky v každé nemocnici, Motol, Podolí, tuším že i Vinohrady, ale nevím, pak reprofit, gennet, pronatal, iscare a určo i další
teď už vím,teď už jsem díky vám všem tady znalá
ale před těma skoro dvouma rokama jsem fakt byla trošku mimózní ze všeho ani jsem netušila kolik párů je co to řeší ![]()
birmo no to věřím a kam se mohlo tak jako schovat?
Holky já nevím zda jít na tu plodovku nebo když tam nebud v to úterý jasné mimi se srdíčkem tak jít na revizi. To bude asi 9+0
rohlice, já doporučuju gennet, hehe, ne doktorku Brandejskou, děsně pomalá, vše zdlouhavé
Birmo moc pěkná fotečka. Fazolky jsou krásný. Ať se tam udrží obě dvě.
No nic holky jdu do hajan, tak zase zítra tady. Jste tu fakt supr. Dobrou noc ![]()
Caty píše:
no jo a není pravda, že soukromí vyjde o hodně dráž. Naopak, vyjde cca plus mínu nastejno, rozdíl v celku asi 2 tisíce, ale zcela jiný přístup, jsem vzatá přesně v objednaný čas, max 10 minut čekání, nikdo tam neví s čím tam jsem a po chodbě tam nikdo nevolá, pane XX může te si jít do kabinky před 20ti lidma
tak tohle neznám,my prožívali to samý co popisuješ,čekala jsem jednou i hoďku a půl a to jsem byla objednaná pokaždý
,pokaždý jinej dr a ještě ke všemu kolem nás chodily těhulky na utz a přímo naproti CAR poradně byla taky čekárna těhulek
jako ne,že by mi vadily,ale občas jsem fakt neměla náladu vidět těhotnou ![]()
birma píše:Caty píše:Caty, tohle je fotka v 8+3 (vlevo mimi 8+0 a vpravo 7+3)…jinak děti se na dvojčátka už moc těšily, my taky, …ale budu šťastná i za jedno, hlavně aby bylo zdravé a těhu bez komplikací
brimo, děkuju moc za povzbuzení. Nemůžeš sem hodit fotečku těch mimíšků???? Prosíííím. Moc držím palečky, aby všechno dopadlo dobře.
jééé ![]()
Caty píše:Caty- to není pravda…v 7tt nejsou vidět ručičky ani nožičky- zatím jsou to jen takové „pahýlky“… prostě mimi je jenom jako větší fazolka- ještě záleží na kvalitě přístroje. Ale dr. byl tehdy spokojený a srdíčka byly jakoby v horní třetině „fazolky“ a blikaly takové černé flíčky( bych to asi popsala
birmo a kde mají ručičky a nožičky????
Fotečka krásná, ale kde to mají? Mi tvrdí, že už to musí být vidět jasné mimi a to je stejná fazulka jako jsem měla já, podobnáhele a srdíčko jsi měla kde vidět?
Caty píše:
birmo no to věřím a kam se mohlo tak jako schovat?
Holky já nevím zda jít na tu plodovku nebo když tam nebud v to úterý jasné mimi se srdíčkem tak jít na revizi. To bude asi 9+0
rohlice, já doporučuju gennet, hehe, ne doktorku Brandejskou, děsně pomalá, vše zdlouhavé
januska1 píše:
Birmo moc pěkná fotečka. Fazolky jsou krásný. Ať se tam udrží obě dvě.No nic holky jdu do hajan, tak zase zítra tady. Jste tu fakt supr. Dobrou noc
brou brou
já půjdu asi taky pomalu ráno jdu na 7 do rachoty tak ať tam nečumím jak sůva
![]()
birmo a dneska jsi byla kolik? jestli ten 9tt jako já, tak to je moje mimi v hajzlu, tam se žádný neprotahovalo, nedělalo kotrmelce natož aby mělo ručičky a nožičky. Byl tam prej vidět pupečník, takov čára a fazole, prej by měla mít ale trochu jiný tvar, já tomu nerozumím teda ![]()
Caty píše:
rohlíčku: brou brou
pa Catynko
a snaž se myslet jen pozitivně ju
myslím na vás ![]()
zítra budu celý den v páci až do 7 dělám,tak hned večer přicupitám zase ![]()