Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
24.11.10 22:53
Caty píše:
rohlice, ono na to nejde nemyslet a jdou to rady na přesdržku, hehe :mrgreen: já na to myslela furt, ikdyž jsem se to snažila vytěsnit, našla jsem si jinou zábavu, práci, tak vždy při milování mi blesklo hlavou, teď by to mohlo vyjít, prostě nejde na to nemyslet a prachů co jsem vyhodila za testy, jéééje, měli bysme za to dovolenou, do háje
januško: jojo gennet mohu taky jen doporučit

mluvíš mi z duše :pankac: úplně přesná já :oops: a kolikrát já už měla těhu příznaky za tu dobu,bych měla už nejmíň 5 dětí,být to všechno fakt těhu
mě hlodáte s tím Genetem docela,my už fakt byli přesvědčení skoro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:53

no jo a není pravda, že soukromí vyjde o hodně dráž. Naopak, vyjde cca plus mínu nastejno, rozdíl v celku asi 2 tisíce, ale zcela jiný přístup, jsem vzatá přesně v objednaný čas, max 10 minut čekání, nikdo tam neví s čím tam jsem a po chodbě tam nikdo nevolá, pane XX může te si jít do kabinky před 20ti lidma :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8114
24.11.10 22:54

dnešní fotečku bohužel nemám :-(neřekla jsem si o ni -byla jsem šoking, že tam je jen jedno…stejně jako jsem byla šoking minule, že jsou dvě…prostě si s náma hrají na schovku a čert aby se v tom vyznal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:56

birmo a kde mají ručičky a nožičky????
Fotečka krásná, ale kde to mají? Mi tvrdí, že už to musí být vidět jasné mimi a to je stejná fazulka jako jsem měla já, podobná :think: hele a srdíčko jsi měla kde vidět?

• Citovat
  • Upravit
5436
24.11.10 22:56
Caty píše:
rohlice, CAR je prakticky v každé nemocnici, Motol, Podolí, tuším že i Vinohrady, ale nevím, pak reprofit, gennet, pronatal, iscare a určo i další

teď už vím,teď už jsem díky vám všem tady znalá :mrgreen: ale před těma skoro dvouma rokama jsem fakt byla trošku mimózní ze všeho ani jsem netušila kolik párů je co to řeší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 22:58

birmo no to věřím a kam se mohlo tak jako schovat?
Holky já nevím zda jít na tu plodovku nebo když tam nebud v to úterý jasné mimi se srdíčkem tak jít na revizi. To bude asi 9+0
rohlice, já doporučuju gennet, hehe, ne doktorku Brandejskou, děsně pomalá, vše zdlouhavé

• Citovat
  • Upravit
5514
24.11.10 22:59

Birmo moc pěkná fotečka. Fazolky jsou krásný. Ať se tam udrží obě dvě.

No nic holky jdu do hajan, tak zase zítra tady. Jste tu fakt supr. Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 23:00
Caty píše:
no jo a není pravda, že soukromí vyjde o hodně dráž. Naopak, vyjde cca plus mínu nastejno, rozdíl v celku asi 2 tisíce, ale zcela jiný přístup, jsem vzatá přesně v objednaný čas, max 10 minut čekání, nikdo tam neví s čím tam jsem a po chodbě tam nikdo nevolá, pane XX může te si jít do kabinky před 20ti lidma :pocitac:

tak tohle neznám,my prožívali to samý co popisuješ,čekala jsem jednou i hoďku a půl a to jsem byla objednaná pokaždý :cert: ,pokaždý jinej dr a ještě ke všemu kolem nás chodily těhulky na utz a přímo naproti CAR poradně byla taky čekárna těhulek :roll: jako ne,že by mi vadily,ale občas jsem fakt neměla náladu vidět těhotnou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 23:01
birma píše:
Caty píše:
brimo, děkuju moc za povzbuzení. Nemůžeš sem hodit fotečku těch mimíšků???? Prosíííím. Moc držím palečky, aby všechno dopadlo dobře.
Caty, tohle je fotka v 8+3 (vlevo mimi 8+0 a vpravo 7+3)…jinak děti se na dvojčátka už moc těšily, my taky, …ale budu šťastná i za jedno, hlavně aby bylo zdravé a těhu bez komplikací

jééé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
24.11.10 23:01
Caty píše:
birmo a kde mají ručičky a nožičky????
Fotečka krásná, ale kde to mají? Mi tvrdí, že už to musí být vidět jasné mimi a to je stejná fazulka jako jsem měla já, podobná :think: hele a srdíčko jsi měla kde vidět?
Caty- to není pravda…v 7tt nejsou vidět ručičky ani nožičky- zatím jsou to jen takové „pahýlky“… prostě mimi je jenom jako větší fazolka- ještě záleží na kvalitě přístroje. Ale dr. byl tehdy spokojený a srdíčka byly jakoby v horní třetině „fazolky“ a blikaly takové černé flíčky( bych to asi popsala :lol: ). Ručičky a nožičky mělo miminko dneska, mrskalo s sebou, protahovalo se a dělalo kotrmelce- už i pupeční šňura byla krásně vidět, obličej, nosík, páteř… za těch 14 dnů je uplně neskutečné, jak vyrostlo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 23:02
Caty píše:
birmo no to věřím a kam se mohlo tak jako schovat?
Holky já nevím zda jít na tu plodovku nebo když tam nebud v to úterý jasné mimi se srdíčkem tak jít na revizi. To bude asi 9+0
rohlice, já doporučuju gennet, hehe, ne doktorku Brandejskou, děsně pomalá, vše zdlouhavé
:hug: v tomhle ti já neporadím vůbec :-? ale ty na to špatný vůbec nemysli jasan???bude to dobrý a mimísek ti už skoro bude mávat :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.11.10 23:04
januska1 píše:
Birmo moc pěkná fotečka. Fazolky jsou krásný. Ať se tam udrží obě dvě.No nic holky jdu do hajan, tak zase zítra tady. Jste tu fakt supr. Dobrou noc :mavam:

brou brou :mavam: já půjdu asi taky pomalu ráno jdu na 7 do rachoty tak ať tam nečumím jak sůva 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.11.10 23:18

birmo a dneska jsi byla kolik? jestli ten 9tt jako já, tak to je moje mimi v hajzlu, tam se žádný neprotahovalo, nedělalo kotrmelce natož aby mělo ručičky a nožičky. Byl tam prej vidět pupečník, takov čára a fazole, prej by měla mít ale trochu jiný tvar, já tomu nerozumím teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Caty
24.11.10 23:19

rohlíčku: brou brou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5436
24.11.10 23:24
Caty píše:
rohlíčku: brou brou :kytka:

pa Catynko :hug: a snaž se myslet jen pozitivně ju :hug: myslím na vás :huban: