Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
25.11.10 21:13

Tchýně musí být semetrika.
Já třeba hematomy měla nijak sem neupadla,nenervovala se a ani do práce nechodila.Taky bohužel hematom vzal i miminko ve 14 týdnu.
V druhém těhu sem zas spadla ze schodu a lékař říkal že mimčo je v děloze chráněné.Pak sem se otrávila houbama :-? a vše bylo o.k.
Prostě bych to spíš brala tak že miminko nebylo dost silné na to aby se udrželo a nebo nebylo ani uplně zdravé.Třeba by se později ukázalo že je postižené a takle si příroda poradila včas nebo spíše brzy aby se tělo brzoučko vzpamatovalo.
Nevim jaké máte vztahy a tak ale nemusela to být její chyba
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.11.10 21:20

Kami, ono bohužel jsem dva dny před pádem hematomy neměla a 3 dny po omdlení tam už byly a doktorka mi to řekla bohužel dost jasně, že tam jsou po nich modřiny větší a to je z 90% bouchnutí, pád nebo mechanické prostě a já upadla. Řekla mi, že se v těch místech jakoby utrhla kousek děloha zjdnodušeně řečeno.
Teď už je to jedno ale no.
Jitu, J1 děkuju moc holky Taky bych proklela.

• Citovat
  • Upravit
5514
25.11.10 21:33

Caty tak to je mi moc líto, moc jsem ti držela palečky, ať na tom nejsi jako já. My jsme tu pro tebe a pokud budeš chtít si popovídat, tak tu jsme, viďte holky. Mě miminko také odešlo po pádu ze schodů. Drž se berunko. A tchýněje neskutečná …, raději to tady psát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.11.10 21:36

Janusko, na tchýni nemám slov. Do telefonu mi ještě vrchní sestřička v gennetu říkala, t hematomy jednoznačně po pádu. Do té doby UTZ odpovídal a Hcg taky. Věděla, že mám problémy s tlakem a s těhu jako takovým.

• Citovat
  • Upravit
5514
25.11.10 21:48

Caty je škoda, že ti to neřekl ten tvůj dr., třeba se stím mohlo něco dělat. Je vidět, že vtom genetu jsou opravdu dobrý a že tě vyšetřili a nenechali tě trápit. A kdypak jdeš, budu na tebe moc myslet a přeji ať to rychle uteče a ty se můžeš znova snažit o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.11.10 21:52

janusko, jdu zítra, protože je to mrtvá tkáň a navíc je tam krev, tak abych nedostala otravu a tak no RFáno v 7 tam mám být. Jo, jsem ráda, že už to vím, ulevilo se mi,, ikdž jsem si přála jiný konec no.Myslela jsem, že to vezmu statečně, ale strašně to bolí, chce se mi strašně brečet. Prostě v tom mimískovi vidím druhou barunku, která mohla být, samo že jiné mimčo, ale víte jak to myslím.

• Citovat
  • Upravit
48576
25.11.10 22:57
Caty píše:
janusko, jdu zítra, protože je to mrtvá tkáň a navíc je tam krev, tak abych nedostala otravu a tak no RFáno v 7 tam mám být. Jo, jsem ráda, že už to vím, ulevilo se mi,, ikdž jsem si přála jiný konec no.Myslela jsem, že to vezmu statečně, ale strašně to bolí, chce se mi strašně brečet. Prostě v tom mimískovi vidím druhou barunku, která mohla být, samo že jiné mimčo, ale víte jak to myslím.

Caty vim jak to bolí ale až budeš znovu těhulka tak už bolest nebude téměř žádná :hug: :hug: :hug:
Máš Barunku a ta tě podrží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.11.10 23:06

Caty budu na tebe myslet. Vím co cítíš a pokud chceš plakat tak plakej, ono to nějak potřebuješ dostat z těla. Já když si také vzpomenu, tak brečím. A pokud se nám to povede, tak to přebolí a ten další uzlíček nám to vynahradí a teď co máme berušky doma, tak ty nám pomáhají svojím úsměvem. A ještě, že je máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.11.10 23:44

Caty- :hug: :hug: Zítra na tebe budu myslet,buď silná holka.Barunka bude na tebe čekat doma a potřebuješ být silná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.11.10 23:47

Kamčo, tak jsem koukala do zpráv od doktora. První tři zprávy žádná zmínka o hematomu, poslední 2 dny před tím co jsem omdlela, připěřený vývoj plodu, práva 3 dny po tom, hematomy v děloze, patrný v gestačním váčku a ten se bohužel nevstřebal, ale praskl a krev se vstřebává do miminka dle zprávy z dr laicky řečeno. Pro mě je to prostě jasné.A jinak děkuju moc :huban:
janusko, no ještěže jí doma mám, protože jinak by to bolelo mnohem mnohem víc nebo spíš by mě nikdo nerozesmál a nerozptýlil, bolelo by to stjně
pouštět mě budou asi až v sobotu, tak se určitě ozvu holčinky
Jinak, kdybyste nevěděly jooo..mám dnes svátek, tak přijímám gratulace :mrgreen: a přdem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Caty
25.11.10 23:47

froggy, janičko, děkuju moc, jsi zlatíčko

• Citovat
  • Upravit
4834
25.11.10 23:57

Caty-já jsem ale popleta,teď jsem dávala přáníčko kámošce pro Kačku a tebe vynechám. :oops: No jo není to česky,tak se nezlob a ještě to stihnu aktuálně.Vše nejlepší k svátku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
26.11.10 00:05

Froggy, to je uplně vpohodě, já svátky stejně moc neslavím, ale moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
5514
26.11.10 09:06

Caty no vidíš mě to nedocvaklo, tak ti přeji hodně moc zdravíčka, štěstíčka a lásky a vše nej nej. Myslím na tebe beruno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.11.10 10:05

Taky jsem zapomněla, tak dodatečně všechno nejlepší, drž se beruško. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí