Miminko na UTZ zmizelo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
19.11.10 21:00

Januško, jak to myslíš že si za to můžeš ty sama? Na revizi jdu ve čtvrtek. Akorát na můj svátek no.

• Citovat
  • Upravit
5514
19.11.10 21:09

Caty asi před dvěma týdny, jsem spadla ze schodů a to jsem byla po ET asi tři týdny, no a jak sem padala, tak jsem letěla po bříšku dolů a podle mě ten otřes mimi neprospěl, já si to tak vysvětluji a třeba to nemělo vliv, ale to už je asi jedno. Budu na tebe moc myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:29

Janusko, jezis, to mě moc mrzí, ale nevyčítej si to. Podle mě to na to vliv nemělo, protože miminko je uvnitř dosti chráněné proti vnějším otřesům a pádům, takže tím se netrap, že si za to můžeš sama. Není to tak. :huban: A ty už jsi měa potvrzené těhu nebo ještě ne?

• Citovat
  • Upravit
5514
19.11.10 21:35

Caty měla jsem to potvrzené z krve a to víc mě to mrzí, zkouším si to nějak vysvětlit, proč se to stalo. No a najednu stranu jsem ráda, že jsem nemusela na revizi a že to teda samo odešlo. Třeba to po novém roce půjde samo. A jak starou máš holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:38

Janusko, maé bude 8 měsíců. Ty nemáš zaplé metříky? :mrgreen:
No, to mě moc mrzí, že to tak dopadlo, ale neboj, tím to určitě nebylo. Já se minulou dobotu tak pohádala s tchýní po telefonu, že jsem s sebou švihla a mimi se udrželo, ikdyž to nevyšlo no. Opravdu se neboj, že to bylo tím. S Barunkou jsem v 6tém měsíci spadla ze schodů a nic se nestalo. Mimi je dooooooost chráněné.

• Citovat
  • Upravit
53
19.11.10 21:41

ahoj caty,přála jsem ti stašně aby to vyšlo.Drž se,máš barborku a určitě jí brzo přibude sourozenec ale vím je to teď těžké.drž se ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:42

J1a2 - děkuju moc, jsi moc hodná :huban:

• Citovat
  • Upravit
13809
19.11.10 21:43

Caty je mi to líto :hug: Ale věřím, že když to všlo přirozeně, tak to vyjde znovu, budu držet palce.

A ještě ti chci napsat, že na revizi nemusíš jít, pokud se mimi vstřebává samo a nemáš žádné problémy, tak si tělo poradí samo. A je to mnohem šetrnější, než revize, může způsobit komplikace. Navíc bylo mimi maličké. U nás honí doktoři na revizi skoro úplně všechny, přitom je to velmi často zbytečné :roll:
Navíc bez revize počkáš na další MS a můžete se snažit dál… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.11.10 21:45

Caty to jsi mě trošku uklidnila. No uvidíme po Novém roce, teď musíme mít dva měsíce pauzičku a pak to zkusíme sami a pokud se to nepovede, tak půjdeme do posledního IVF.
To je prďolka malá, to Terince je 21měsíců a je to zlatíčko a chtěla bych ještě jedno mimi, aby nebyla sama, tak snad to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:46

ANastazie: no, když mě pořád gestační váček roste. Mimi už je dva týdny cca bez srdíčka, ale gestační váček roste, proto ta revize :cry:

• Citovat
  • Upravit
5514
19.11.10 21:46

Anastazi ty si myslíš, že se můžeme snažit už po další MS, pokud to odešlo samo a nebla jsem na revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:47

Janusko, no ono je nejlepší se na to uplně vykašlat a neplánovat, pak to jde samo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5514
19.11.10 21:48

Caty ten váček si stále myslí, že je v něm mimi a tak asi roste. Chudák je taky zmatený a nemůže, tam ještě mimi být? Udělají ti tam ještě předtím zákrokem utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
19.11.10 21:49

Caty to máš asi pravdu, raději neplánovat a hlavně né asi při tuleníčku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.11.10 21:52

Janusko, no já UTZ už nechtěla, nechtěla jsem další nervy, al doktor řekl, že ho uděláme, abych si jednou nevyčítala, že tam třeba miminko mohlo být a já mu ndala šanci, takž mi ještě UTZ udělá, je to zlatej doktor.
Jinak hel, faaaaaaaakt na to nemyslet. Ehm, my měli jen jednu možnost ten měsíc, kdy otěhotnět a zrovna to vyšlo :mrgreen: to když jsme se snažili, jsme to dělali hooooooodně a nic tři roky a teď to vyšlo s jedním povyražním, hehe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky