Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu a o názor. Ve zkratce. Byla jsem v těžké životní situlaci a měla věci v autě. Na sociálku přišlo udání že spim se synem v autě. Samozřejmě to tak nebylo. Jednoho dne jsem si šla pro věci a tam ospod a policie s stim že my malého berou. On začal plakat do toho já. Byl tam semnou i můj přítel který řekl prosím vás vydržte mamka je na cestě budeme teď bydlet u ní. Policie zacala jménem zákona a TD Málej začal utíkat a já za nim. Dopadlo to tak že dojela další hlídka a přítele odvezla sanitka a hlava celá od krve. Policie to přepiskla co Sama řekla a slyšela to jeho maminka panove šly k doktorovi napsaly si lékařské zprávy. A je to tak že přítel je už skoro 3mesice na vazbě já v 8mesici a totálně na mrtvici jelikož nevím jak soud může rozhodnout. Jelikož pánové prej nemohly 14dni do práce měly něco s nohou měly natahlej palec nebo co. Policie řekla že je můj přítel měl bouchnout do nohy teleskopem. Ale takhle to nebylo viděla jsem to má vlastní oči oni ho byli tím teleskopem a jelikož ránu už nechtěl snášet jednomu ho vytrhl a odhodil za sebe. Ale jak to soudu dokázat s výpovědí dvou policajtů?? Jen vás chci moc poprosit o váš názor zkušenost. Jelikož já na internetu nemůžu nic najít a soud je tenhle týden a já nemůžu ani s nervů a s myšlenek spát. Tak bych byla ráda za vaše názory a zkušenosti a co si o tom myslíte. Jelikož když je do soudního líčení na vazbě už skoro 3mesice bojim se že soud uvěří a že ho zavřou. I když mě hlava pořád říká že to přece nejde ale kdo ví. Předem děkuji
Zkušenosti? Kolik si myslíš, že najdeš lidí, kteří utíkají před nebo se perou s policií?
Bezplatna právní poradna existuje… pokud byli svědci, možné kamerove záznamy… tu můžeme jen spekulovat, nepřikláním se ani na jednu…Spíš mě zajímá kde máš syna…
@Wilík Syna mám u sebe.Bylo to prostě u daní od osoby co mě prostě chtěla zavařit. Policie neměla zaple kamery ani nahrávání. A Bouzel na Adrese kde se to stalo byli kamery jen u vchodu a s toho Bouzel nejde vidět nic pořádně. Svědci? Pán s ospodu co řekl že neviděl že by přítel někomu něco udělal. Pánové policajti co tvrdí totéž. A já která u soudu už vypovídala ale nejsu duverohodnej svědek jelikož je to můj partner. Soud byl doručen na tenhle týden jelikož jsme už hodinu přetahovali.
@Kelsey1 Zajímá mě spíš jestly má někdo zkušenost s napadením veřejného činitele. A myslím si že v dnešní době se opravdu takové věci dějí Bouzel často že i hodně lidí je zavřených Bouzel neprávem. Připadne by mě zajímalo jestly třeba někdo zažil něco podobného a pravda vyšla na povrch dopadl pro něj soud dobře.
Pokud se pral s policisty, tak si pobyt v ozdravovně asi prodlouží. Pokud na ně vytáhl teleskopický obušek, může být rád, že nebyl o nějaký gram olova těžší nebo že neprdí do hlíny.
Příspěvek upraven 30.11.24 v 22:58
@Simca904 píše: Více
Tady píšeš ze zástupce ospodu i policie tvrdí, že přítel nikoho nenapadl?
Vubec ti nejde rozumět. Celkove moc nechápu, jak se to semlelo - ty jsi utíkala za klukem a přítel se mezitím serval s policajty? Vždyť to bys nic nemohla vidět ne?
@Doctus nepral se, neuposlechl jménem zákona lehni si na zem tak do něj začaly obuskama a přepravky. Na ten pobud když už to trvalo dlouho vytrhl jednomu obušek a na výzvu ho ihned odhodil nikoho tím netrefil. Ale policie tvrdí něco jiného byla jsem u toho já i jeho maminka.
@Lily-of-the-valley píše: Více
přesně,
@Simca904 když jsi utíkala za synem, tak jsi nemohla vidět, co udělal nebo neudělal tvůj přítel policajtům
ty jsi u toho nemohla být, utíkala jsi přece za synem
Víte, možná už jsem k večeru unavený, ale nějak moc nechápu, jak se to všechno událo.
Do člověka ležícího na zemi policisté údajně mlátí, nešťastník však dokáže rozzuřenému policistovi vytrhnout obušek z ruky. Jakožto poctivý občan však policistu obuškem samozřejmě nijak nezraní, ale poklidně jej odhodí (asi nechtěl, aby měl policista zánět šlach na ruce).
Někdo na tebe pošle udání na sociálku, že spíš s dítětem v autě, sociálka k tobě na základě toho hned přijede s policií, že ti dítě bere, ale pak si to vlastně rozmyslí a dítě ti nechá. Jasně, takhle přesně to funguje.
Neuposlechl rozkaz… co chceš víc od nás slyset?
Já za poslední rok byla v přímém kontaktu s policií a veřejnými orgány několikrát a nikdo na mě jen tak s obuskem nešel. Fakt není napadení od veřejného činitele běžné. Mezi běžnými, slusnymi občany, tedy.