Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@slavuska1 píše:
a ještě stát nevydá miliony za jeho vysokoškolské vzdělání, daně odvádějí oba, proč ne
takže ti doktoři si vlastně pomoc od státu už vybrali během studia, že
![]()
@BAZÁREK ANGIE předpokládám, že nabídku má, když se ohani limitem na ÚP.
@kubykula píše:
Taktez jsem si rikala
@kubykula píše:
Tak to mě nenapadlo
.
@Krkael píše:prestrihnout snuru
Zpřísnit podmínky dávek, posílit ozbrojené složky, zavést pracovní povinnost veřejných prací, u všech těch, co nikdy nepracovali. Pokud odmítnou, odstřihnout úplně.
@Krkael píše:
Už nad tím přemýšlím chvíli. Vždycky si říkám, že mít tu moc a moct si vybrat nebo změnit systém sociálních dávek, co bych asi udělala. Jasně, je to utopie, nic takovýho možný není (ne teď a v takových měřítkách), nicméně - co byste udělali (jsou-li tu i pánové?) za změny, kdybyste mohli jakkoli ovlivnit/změnit/zrušit vyplácení soc. dávek??![]()
Já bych:
- Porodný na první dítě všem bez rozdílu nebo nikomu
- Zrušení, resp. výrazné omezení vyplácení příspěvku na bydlení, omezeno podle majetkových poměrů jako vlastnictví auta atd (tak je to tuším jen u hmotky?), příspěvek na bydlení pouze na dobu max. roku a půl, ne na 7 let (
)
- Zrušení veškerých dávek typu strava pro kojící
- Posílení sítě azyláků
- Výplata mateřské jak je se mi i líbí, vč. podmínek pro splnění, rodičák bych osobně zkrátila za předpokladu lepších úvazků v práci a celkově lepší nabídce na trhu práce pro matky s dětma…
atd atd…
Co vy? Co vás nejvíc se*e na našem systému sociálních dávek?
@Krkael Jasne, ja tohle uvedla jen jako priklad..
Nerozumim proste tomu, proc se u nas podporuji dlouhodobe dobrovolne nezamestnani a ti, co pracuji, naopak nedostanou nic. Viz. napr. soucasne nastaveni porodneho..
@berry4 píše:Co na to říct?
Vidno, že tomu absolutně nerozumíš, vidíš věci černobíle a soudíš podle toho, co jedna paní řekla.
Až budeš dlouhodobě chodit v botech lidí, co roky nemohou najít práci, nemají dostatečné výdělky na to, aby paltily nehorázně přemrštěné nájmy nájemcům, co akorát z lidské bídy rejžují pro sebe, tak se chytneš za nos, sklopíš uši a budeš ráda.
Aha dekuji za vysvetleni ![]()
@alenka84 píše:
takže ti doktoři si vlastně pomoc od státu už vybrali během studia, že![]()
stejně jako právníci, ekonomové, architekti a jiní vyskokoškoláci, kteří končí školu v 25 letech (u doktorů tak ve 30):D
@radkka píše:
No hurá, máme tu paní nejchytřejsí
Taky jsem cekala kdy prijde ![]()
@Krkael píše:
Taky jsem cekala kdy prijde
Já jsem si říkala, že mi tu někdo chybí, už vím kdo ![]()