Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Me treba stve ze pokud jsme na RP tak ze na 4 roky smesna castka je 3800 a ne ani zivotni minimum aspon
Mi se to nestydel nekdo ukazat na socce. Vypis se zalozkou dovolena ![]()
@EllaKouskova píše:
Me treba stve ze pokud jsme na RP tak ze na 4 roky smesna castka je 3800 a ne ani zivotni minimum aspon
Aha a proc sis nedala vvyssi??
@evill píše:
Mi se to nestydel nekdo ukazat na socce. Vypis se zalozkou dovolena
To snad nee ![]()
Já bych to uděla úplně jinak každému tolik kolik odpracoval tím myslím rodičák a aby byl stejně vysoký jako mateřská, ale samozřejmě za předpokladu, že bude odpracovaná doba delší než 270 dní. Těm co nemají odpracováno bych nedala nic v případě, že ani jeden nepracuje a sociální dávky bych zrušila úplně nechala bych pouze podporu v nezaměstnanosti a zvedla ji. Měsíce bych nechala a částku bych zvedla. Nemakačenkům by mělo stačit, že je zdarma ošetří ne?
@kopejka píše:
Já bych to uděla úplně jinak každému tolik kolik odpracoval tím myslím rodičák a aby byl stejně vysoký jako mateřská, ale samozřejmě za předpokladu, že bude odpracovaná doba delší než 270 dní. Těm co nemají odpracováno bych nedala nic v případě, že ani jeden nepracuje a sociální dávky bych zrušila úplně nechala bych pouze podporu v nezaměstnanosti a zvedla ji. Měsíce bych nechala a částku bych zvedla. Nemakačenkům by mělo stačit, že je zdarma ošetří ne?
Nechtela jsem byt tak tvrda ale jinak souhlas ![]()
@Krkael no já jsem v tom neorientuju, nikdy jsme neschopenku neměla..brala jsem si dovolenou..stejně jsem málo kdy měla prostor ji celou vyčerpat
Já bych se hlavně orientovala podle odpracovaných let.
Nemakal jsi, nedostaneš ani porodné, ani dávky ![]()
Max. existenční minimum.
Větší daňové úlevy pro rodiče, to je poměrně dobrá motivace.
A hlavně bych prověřovala, jak na tom jsou ti na dávkách, tzn. i kontroly v domácnosti apod.
@kopejka píše:
no souhlasím ![]()
@kopejka píše:
ano
@momi33 souhlasím s těmi daňovými úlevami - motivace pracovat (větší než soc. dávky)
@momi33 píše:
Já bych se hlavně orientovala podle odpracovaných let.
Nemakal jsi, nedostaneš ani porodné, ani dávky
Max. existenční minimum.
Větší daňové úlevy pro rodiče, to je poměrně dobrá motivace.
A hlavně bych prověřovala, jak na tom jsou ti na dávkách, tzn. i kontroly v domácnosti apod.
Přesně nic bych jim nedala ![]()
Ja si nemyslim, ze by rodicak mel byt tak vysoky.. zas proste nelze takhle dal rozdelovat chude a bohate.. takze bohati budou mit deti a chudi budou o hladu. Rodicak je socialni davka, nemela by zohlednovat, kdo kolik vydelava.
POdle mne je proste nejdulezitejsi motivovat lidi, aby sli do prace.. danove ulevy, ja bych treba zrusila odvody pro OSVC, kdyz jsou na RD.. to by byla podle mne motivace jako hrom! A takovych veci by se urcite vymeslelo spoustu.
@radkka píše:
Já bych nezkracovala vycházky až tak, ale prováděla častější kontroly a to i po desáté hodině.. nechápu, co je to za výmysl, že v noci se nesmí chodit, to vypadne ven většina lidí.. takhle v pátek nebo v sobotu
No jo, ale normální člověk v noci neotevře. Za prvé bych měla strach a za druhé by mě to ani nevzbudilo, jak budeš dokazovat, že jsi spala
Taky je nějaký noční klid… Hele, normální těhotná ženská na neschopence v noci netrajdá… Noční „toulání“ se asi ohlídat nedá.
Super téma.
Např. Porodne bych zrušila úplně, mám děti že jsem je chtěla a ne proto, že dostanu porodne.