MMS a Ing. Bláhová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
28.8.19 16:31

A daší - poleptané rty, rýma, opakované zvracení, bolesti kloubů, uzlin, hlavy…

A ještě se tvrdí, že je to důkaz, že to funguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 16:32
@Koleník píše:
Popírat fakty, to je to jediné, co s tím můžeš dělat! :lol: :lol: :lol:

Ty si žádné fakta nikdy nedodal. Nic.
Seš fanatik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 16:33
@Koleník píše:
Kam na takové nesmysly chodíš?

Do diskuze o zkušenotech s užíváním MMS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 16:36
@Baba píše:
A daší - poleptané rty, rýma, opakované zvracení, bolesti kloubů, uzlin, hlavy…A ještě se tvrdí, že je to důkaz, že to funguje :roll:

Evidentně pořád netušíš, co to vlastně ta MMS-ka je. Ale napovím ti. Jedná se o dvě složky, které spolu navzájem reagují, a výsledkem reakce je kysličník chloričitý, a kuchyňská sůl. Tím si nemůže poleptat rty, ani notorický blb! :lol: :lol: :lol: Ale bav dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 16:40
@Koleník píše:
Evidentně pořád netušíš, co to vlastně ta MMS-ka je. Ale napovím ti. Jedná se o dvě složky, které spolu navzájem reagují, a výsledkem reakce je kysličník chloričitý, a kuchyňská sůl. Tím si nemůže poleptat rty, ani notorický blb! :lol: :lol: :lol: Ale bav dál!

To psala uživatelka MMS, ne já.

Tak co ty studie a důkazy? Zatím jen vršíš důkazy že je to celé ptákovina, ale to tvým úmyslem asi nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 16:44
@Baba píše:
@Koleník
Dej sem snímky MR pacienta s RS před a po léčbě MMS.
A kde je studie o tasemnici jako původce RS? Nebo aspoň ty pitevní nálezy?
Jak se disgnostijí paraziti? Salvia je hovadina, nezměří to vůbec nic, ty přístroje znám, měla sem je v ruce.

Ty si vážně nic nepamatuješ. MMS-kou na RS, tak to je fakt gól! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 16:47

8o Ta diskuze je příšerná

V sobotu jsem dělal pro rodinu a vnoučátka okurkový salát.
Nastrouhal jsem dvě velké salátovky a jak tak čumím do misky, napadlo mne použít místo klasiky vinného octa
dát na zalití HCl! Tak se teda stalo. Chvíli jsem hledal správný poměr vody, HCl a cukru a zalil jsem tím salát…ještě trošku soli s draslíkem, špetku pepře a trochu kmínu a hotovo.
Paráda! Všem to chutnalo, nikdo si ničeho nevšiml a zuby nám také nezčernaly :jump:

V neděli natrhám hromadu čerstvých pampeliškových listů, možná najdu i nějaké stonky a dám HCl zase :D a k tomu pečenýho domácího králíka na divoko s rýží a slaninou.
Jo pane, mně teď visí sliny nad klávesnicí!
A večer dám všem 8 lidem třešničku na dortu - dávečku MMS1!!!
No není to dobrý plán? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 16:49
@Koleník píše:
Ty si vážně nic nepamatuješ. MMS-kou na RS, tak to je fakt gól! :P :P :P

Seš magor. Je úplně fuk, jestli MMS samotný nebo s nějakým odčervovadlem. Nefunguje na nic, můžeš to kombinovat třeba se svěcenou vodou.

Už si vyhrabal důkazy o vymizení RS? O funkčnosti Salvie? O důkazu, že RS je způsobena tasemnicí?

TY sám a tvoje příspěky jsoz nejlepší důkaz, že MMS nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 16:52
@Baba píše:
To není názor, to je fakt.
Neumí to diagnostikovat nic. A zase - máš studii potvrzující, že to umí diagnostikovat aspoň něco? Ne, nemáš.
Vytáhni si hlavu ze zadku a smiř se s tím, žes naletěl šarlatánům a na MMS a jiné ptákoviny se vybodni.Nemáš v ruce nic. Nedodal si žádný důkaz, plácáš nesmysly. Fakt mimo.

Jinými slovy: Doktor Voll, který ten přístroj vypiplal, je vlastně vůl. A to jenom proto, že si to myslí Baba. Bavíš opravdu dobře! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 16:57
@Baba píše:
Seš magor. Je úplně fuk, jestli MMS samotný nebo s nějakým odčervovadlem. Nefunguje na nic, můžeš to kombinovat třeba se svěcenou vodou.

Už si vyhrabal důkazy o vymizení RS? O funkčnosti Salvie? O důkazu, že RS je způsobena tasemnicí?

TY sám a tvoje příspěky jsoz nejlepší důkaz, že MMS nefunguje.
Šaškováním a popíráním faktů, chceš dosáhnout - čeho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
28.8.19 17:01
@Koleník píše:
Jinými slovy: Doktor Voll, který ten přístroj vypiplal, je vlastně vůl. A to jenom proto, že si to myslí Baba. Bavíš opravdu dobře! :lol: :lol: :lol:

Jestli je vůl, to opravdu nemohu posoudit. Ze je podvodník, to je jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 17:02
@Koleník píše:
Jinými slovy: Doktor Voll, který ten přístroj vypiplal, je vlastně vůl. A to jenom proto, že si to myslí Baba. Bavíš opravdu dobře! :lol: :lol: :lol:

Přístroj nefunguje.
Už mě to nebaví. Důkazy nemáš, jen blbě žvaníš. O eresce víš kulový, stejně jako o parazitech.
Jen doufám, že nemáš děti, kterým by si MMS mohl cpát.

Ohledně alternativní léčby a diagnostiky si nedokázal vůbec nic. jinak si jen dokázal, že seš vůl.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.8.19 17:02
@MP Krista píše:
Jestli je vůl, to opravdu nemohu posoudit. Ze je podvodník, to je jisté.

To, co si ty myslíš, pravdu netvoří! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 17:05
@MP Krista píše:
Jestli je vůl, to opravdu nemohu posoudit. Ze je podvodník, to je jisté.

Na to, že měla EAV 70 let na dokázání účinnosti, výsledky nic moc.

Metodu vytvořil v padesátých letech Dr. R. Voll ve spolupráci s Ing. Wernerem na základě představy, že by akupunkturní body měly mít i měřitelné elektrické charakteristiky.[6] V roce 1955 vytvořil tzv. biorezonanční test, který by měl umožňovat výběr vhodného homeopatického preparátu.[6]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.8.19 17:10

Ahoj. Asi tak před rokem jsem si od Pala nechal poslat MMS. Už jsem toho měl dost, bral jsem víc prášků, než průměrný důchodce, a tak jsem to chtěl řešit. Vše šlo jak na drátkách - počáteční nevolnosti, úplné vynechání léků, zhubnutí o 20 kilo, později jaterní očisty, vitamíny atd. Asi tak před měsícem se mi začalo špatně dýchat, něco, jako když jsem měl zápal plic. Nebudu to protahovat - přesně před týdnem jsem se probral z 3 týdenního spánku - totální kolaps organismu, selhání ledvin, hemodialýza.
Nejdříve si mysleli, že mě uštkl nějaký had nebo pavouk prostě otrava, tělo prý odmítalo úplně všechno. Krevní obraz děs a hrůza. Prý celková otrava organismu.
Nyní ležím v nemocnici a jsem bez ledvin na hemodialýze. Hrozně mě to mrzí tak dobře to šlo a takhle to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková