Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@TRG píše:
@Baba Díky, už jsem se bála, že jsem neviditelná.![]()
@Baba píše:
Psala sem tu, že se mě jeden pacient ptal na toho mladého inženýra? Byl dost překvapený z informace, že je už po smrti.
To jsi sem podle mě nepsala.
… a tak jsi pacientovi řekla, že to nebylo na RS, ale že to byla karma, farma (průmysl) atd.?
Cituji z http://alternativnicesta.cz/guru-nepily/ (to jen tak pro jistotu, pro připomenutí, z nostalgie, kdyby měl někdo dlouhé nedělní odpoledne): Níže uvedený komentář je k nekrologu, který na stránky Užíváme CDS2 vložil Nepilý. Pan Vostruha zemřel 22. září 2016 a když jsem četl, jaké blitky oba hlavní šarlatáni ze skupiny Užíváme CDS2 byli schopni pod jeho památkou vyplodit, tak jsem myslel, že budu muset jít zvracet. Nic takového si určitě Karel Vostruha nezasloužil. Nejprve Nepilý uvádí, že za smrt může „nasazení černých mágů“ a následně se připojí Lukáš Sehnal, který prostor nekrologu využije k reklamě na podvodné tachyonizované nesmysly, které prodává.
@Baba píše:
Kdyby neco dokazala, tak je o jeji ucast rvacka.
Jenze ona ted muze vystupovat tak leda v cirkuse. Ale ani to ne, na to je moc nudna. A ta jeji hypomimie… at se necha vysetrit na parkinsona.Muze mi poslat neurologicke vysetreni a snimky MR pred a po jeji lecbou. Vic pro ni udelat nelze.
To se mi snad zdá. Proč tuhle žádost píšeš mně? Copak já jsem správce jejího archivu? Opravdu tě nikdy nenapadlo, aby jsi požádala přímo ji, aby ti kopie příslušných lékařských zpráv poslala?
Chceš se vůbec přesvědčit? ![]()
@Baba píše:
Psala sem tu, že se mě jeden pacient ptal na toho mladého inženýra? Byl dost překvapený z informace, že je už po smrti.
A řekla jsi mu taky, že zemřel v nemocnici na zápal plic, kde mu bylo (jak vyplývá z diskuze), znemožněno používání MMS? A chceš tvrdit, že nemocnice nemá prostředky, jak zvládnout zápal plic?
Tohle už je normálně nějaká úchylka. Jednu diskuzi zavřou, tak se vrátí do druhé. A pořád dokola.
@Koleník píše:
A řekla jsi mu taky, že zemřel v nemocnici na zápal plic, kde mu bylo (jak vyplývá z diskuze), znemožněno používání MMS? A chceš tvrdit, že nemocnice nemá prostředky, jak zvládnout zápal plic?
kdyby bral mms poradne doma, do nemocnice by se nedostal ![]()
@Koleník v zapalu boje jsi nepostrehl, ze na zapal plic se umira i v nemocnicich celkem casto. Na co asi podle tebe umiraji lide s covid?
Teď mě tak napadlo, jestli Bláhová nefunguje i v USA. Přece jen Trumpovo doporučení k léčbě covidu infuzí dezinfekce je nápadně podobné.
@matkabagristy píše:
@Koleník v zapalu boje jsi nepostrehl, ze na zapal plic se umira i v nemocnicich celkem casto. Na co asi podle tebe umiraji lide s covid?
Pořád mi schází informace, s čím byl do nemocnice přijat? Nebo je to tajné? ![]()
@Koleník píše:
Pořád mi schází informace, s čím byl do nemocnice přijat? Nebo je to tajné?
prechlastal se mms
@matkabagristy píše:
prechlastal se mms
Přesně, viděla sem pitevní zprávu. Poškození plic MMS a následný těžký zápal plic, se kterým už nešlo nic dělat.
@Hasinka píše:
Teď mě tak napadlo, jestli Bláhová nefunguje i v USA. Přece jen Trumpovo doporučení k léčbě covidu infuzí dezinfekce je nápadně podobné.
to neni napad blahove, ona se jen chopila moznosti vydelat na lidske hlouposti
@Baba mam na skypu skoleni, mam vytvorit slovni mrak a vlozit ho na jakousi nastenku. Pani sosa prachy z unie, taky dobry job.
@Baba píše:
nenene, dělá velké houno, jen hrabe prachy.
Proč nechce lidem pomoct? Proč svoje výsledky nepulbikuje v odborných kruzích? Proč necestuje do světa? Proč nejsou diskuze plné zkušeností vyléčených lidí - s čistou MR? V ČR jsou tisíce lidí s RS. Kde jsou ti od Bláhové? Proč není ve zprávách, novinách, odobrném tisku?A co říkáš na příspěvky anonymního feťáka v dalším MMS tématu, kam píšeš? Síla, co? Chceš odkaz?
Přečti si ten můj příspěvek ještě jednou, nebo si jej čti pořád dokola tak dlouho, jak bude nutné, aby jsi jej pochopila.
Cituji:
Zase jsi zaspala dobu. Ona publikuje, školí nové poradce, ale jedinci jako ty, všemi možnými způsoby, včetně lží a pomluv, její snahu sabotují, jak je ostatně vidět i na této diskuzi. To by mělo být blbý spíše tobě, protože tvrzení, že nemocné nenecháš zmrzačit, je jenom nehorázné pokrytectví.