Moje dcera (15) nechce chodit ven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.8.18 15:45

Moje dcera (15) nechce chodit ven.

Dobrý den,
Moje dcera (15 let) uz od třinácti let nechce chodit ven, kvůli tomu, že se bojí, protože na ni vždy koukají starši oplzlý chlapi.
Když ji bylo 13 let, tak na po ni začali pokukovat starší chlapi a jí to prostě neni přijemné. Jednou, za ni dokonce šel. Od té doby, nechce sama chosit ven. Vždy, kdyz jdu s ni a vidim, jak na ni někdo z nich kouká, tak mám chuť, jim dát po čumáku! :poblion:
Dcera NECHODÍ vyzívavě!! Na to si dávám sama pozor a ani se kvuli tomu nemaluje!

Jak ji mam zbavit strachu? Prosim, poraďte! :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6022
10.8.18 15:47

Přihlas ji do kurzu sebeobrany a řešení krizových situací. Začne si trochu víc věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 15:48

@Modesta To je skvělý nápad. :kytka: Děkuju

• Citovat
  • Upravit
53518
10.8.18 15:51
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Moje dcera (15 let) uz od třinácti let nechce chodit ven, kvůli tomu, že se bojí, protože na ni vždy koukají starši oplzlý chlapi.
Když ji bylo 13 let, tak na po ni začali pokukovat starší chlapi a jí to prostě neni přijemné. Jednou, za ni dokonce šel. Od té doby, nechce sama chosit ven. Vždy, kdyz jdu s ni a vidim, jak na ni někdo z nich kouká, tak mám chuť, jim dát po čumáku! :poblion:
Dcera NECHODÍ vyzívavě!! Na to si dávám sama pozor a ani se kvuli tomu nemaluje!Jak ji mam zbavit strachu? Prosim, poraďte! :,(

A nedošlo někdy k něčemu víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16931
10.8.18 15:52
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Dcera NECHODÍ vyzívavě!! Na to si dávám sama pozor a ani se kvuli tomu nemaluje!Jak ji mam zbavit strachu? Prosim, poraďte! :,(

Ahoj,

A nestalo se ji už něco? Většinou si holky zájem v jejim věku už docela užívají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 15:59

@chs.jasmin To určitě ne. Byla jsem s ni i u psychologa a je to opravdu z toho. A pujdeme nejspiš znovu, protože se proste venku neciti dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.18 16:00

Je to opravdu z toho, jak ji vadi, ze na ni koukaji :?

• Citovat
  • Upravit
1049
10.8.18 16:01

KravMaga … doporucuju od IKMF. Pojednom incidentu jsem se prihlasila a od te doby by si na me dovolil jen blazen :D snad to dceri pomuze se nebat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16931
10.8.18 16:01
@Anonymní píše:
@chs.jasmin To určitě ne. Byla jsem s ni i u psychologa a je to opravdu z toho. A pujdeme nejspiš znovu, protože se proste venku neciti dobře.

Tak asi opravdu ten psycholog. Protože bohužel, lide se na sebe navzájem dívají a nemusí to být vždy oplzlé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21220
10.8.18 16:27

já jsem to taky nesnášela, když jsem byla náctiletá. někteří jsou fakt k :poblion: ale jak jsem se přehoupla přes tu dvacítku, tak mi to nějak přestalo vadit, nebo všímat, nebo nevim. A pak jsem už chodila hlavně s manželem a to si troufli jenom minimálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
10.8.18 17:01

tak to já nezažila :nevim: ale sestra to měla podobně. ale u ní pomohlo přestat se oblékat vyzývavě. tak nevím, asi ten kurz sebeobrany, to se hodí vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 21:34

Tak to sem nezažila,asi musí být krásne vysoká a s ženskou postavou. Já v 15 vypadala tak na 10 a teď v 26 prý na 15-16 a stejne nezájem :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová