Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hanka1 píše:
Ta vlhkost je tam priserna, takovy to mokry vedro, kdy jste porad zpoceni plus strasne teplotni vykyvy - klimatizovane budovy vychlazene na dvacet stupnu v kombinaci s horkem venku. Navic pocasi bych se nebala, spis nechytnout obdobi destu…
My jsme byli v Americe pred 5-ti lety a musim rict, ze treba oproti Skotsku je ta vlhkost paráda..Je to teda jen mun osobni pocit.. ![]()
@Hanka1 no tak říkal, že i když bylo období dešťů, tak prostě sprchlo a za chvíli zas dobrý…ale bez větráků že se žít nedalo…v džungli měl neustále mokré věci, protože to prostě neuschlo…no nic pro mě…
@Hanka1 tak Řepka evidentně jen hlavičkoval, ten je úplně marnej ![]()
@Monchichik píše:
@Hanka1 no tak říkal, že i když bylo období dešťů, tak prostě sprchlo a za chvíli zas dobrý…ale bez větráků že se žít nedalo…v džungli měl neustále mokré věci, protože to prostě neuschlo…no nic pro mě…
Jo presne, ve vsech domacnostech je standartem susicka, protoze to pradlo ve vlhku vubec neschne a tak divne smrdi. Za mne radeji suche vedro co je tady nez to vlhke opocene tam…to obdobi destu je blbe v tom, ze mistni kanalizace ty privalove deste blbe bere nebo neustale vypadky proudu (to pry ma na svedomi pouzivani klimatizaci)
@Monchichik píše:Řepka ano no💁♀️
@Hanka1 tak Řepka evidentně jen hlavičkoval, ten je úplně marnej
@_.Emilyyy píše:
Mne prijde to počasí na cestování nejlepsi, ale budou tam dny, kdy bude i horko, my teda letime jeste v lete na Kapverdy a jedeme autem do Albánie, tam uz to s tim počasím bude pro nas horsi
Podle ceho si vybíráte destinace?
Na Kapverdách ti neni na nejaky cestování, tam je sucho a horko
a vy jedete do Albánie autem, vy si muzete dovolit letět letadlem 1.tridou ![]()
@_.Emilyyy píše:
Letime do Jižní Ameriky- bylo to celkem rozhodnutí na posledni chvili, ale my během cestování, poznavame i jine destinace, ale účel a cíl je ta Jižní Amerika
To bys po návratu mohla napsat cestovní deníček s fotkama. To bych si ráda přečetla.
@Dana112 píše:
Podle ceho si vybíráte destinace?Na Kapverdách ti neni na nejaky cestování, tam je sucho a horko
a vy jedete do Albánie autem, vy si muzete dovolit letět letadlem 1.tridou
Podle toho, kam se chceme podívat, ze by? Ze ty si neustále s něčím nespokojena a vse kritizujes za to ja nemuzu
.
A ano jezdime kazdy rok autem Albánie
, protoze chceme
, my letime vetsinou letadlem 1.tridou, ale tak do te Albánie jsme usoudili, ze je pro nas lepsi jet autem..My tam jezdime na vlastni pěst…
@robínek @lucenka Tak Emily dcera potrebuje prave tu prisnost no
-jak najednou potom pohkavku ji sklaplo a uz si nedovoluje no, je dost smutny, ze ta dcera ma vetsi autoritu k matcine pritelovi, nez k samotné matce..ona je ten tip matky, ktery si mysli, ze nejlepsi pro dite je, kdyz se s nim zachází porad jak v bavlnce..
Příspěvek upraven 29.06.19 v 15:04
@Anonymní píše:
Ale lžou…a velice obratně a zdatně…naivko
lol, ja lhala jen co jsem se naucila mluvit prvni slova, az se mi od pusy prasilo. Jedina vec v tomto veku je, ze ty lzi byvaji jeste znacne pruhledne.
Na roku a pul jsem bravurne zvladla i citove vydirani, kdyz jsem matce vyhrozovala, ze: pudu p( r)es les a sezele me vlk a ty budes p(l)akat.
Nevim, kde se v lidech bere ta predstava, ze male deti jsou nevinne ci co. Asi lakovani vlastniho detstvi na ruzovo a neochota si priznat, ze vlastni potomek je vsechno jenom ne ten andelicek, za jakeho ho mame.
To je hrozný, jak je tady každej chytrej a hned osočuje maminku a že je dítě fracek, popřípadě by ji vrazili facku…
Holka je v pubertě, pokud takhle není drzá pořád, zas tak bych to nehrotila. Možná bych za ní po pár hodinách došla s tím, že mě to mrzí, co řekla a zda jí něco netrápí apod.
Tady se nesmíš na nic zeptat, všichni jsou tu nejlepší matky, jejich děti vzorný a dokonalý a vlastně si husa, že se ptáš na diskuzi, která je k tomu vytvořená
![]()
@Janli píše:
Ve chvíli, kdy by mi to řekla, tak jednu chytne. A na tu nejhorší mámu na světě, bych jí předala telefonní číslo na sociálku ať si zařídí ubytování v dětským domově a najde si jinou mámu. Že jí s tím mileráda pomůžu, aby viděla, že nejsem tak hrozná. Není nad to ukázat dětem, že všechno co řeknou muže mít následky, který se jim nebudou líbit
Přesně tak, mám 9tiletou dceru a nic takového si ke mě nedovoli
Tak on ne kazdy fotbalista ma v hlave nasrano..pokud teda moc nehlavickoval…