Moje děti vychovává úchylná žena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.17 12:16
@Anonymní píše:
Silné kafe? Kdyby šlo o tvoje děti, tak budeš asi mluvit jinak. A tohle je pro takovou…hodně mírný výraz

Tak podle toho co tu píšete mi příjde, že toho paní udělala asi více a určitě na to máte důkazy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
10.4.17 12:21

Blbost, kdyby se to stalo, a to dokonce tak, že se to probírá na veřejnosti, a navíc by šlo o nezletilého, jelo by soudní řízení jen by to zafičelo. Tohle by nikdo pod stůl nezametl. takže je to hloupost a někdo si vymýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
10.4.17 12:23
@Eemii píše:
A na tom zalezi? Nebylo mu 15 a byla to jeho ucitelka 8o

Jo, záleží. Znásilnění je. úplně jinej level

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
10.4.17 12:26
@Anonymní píše:
Nebo asi jeho rodiče na ni nepodali trestní oznámení?? Copak já vím, proč ji to prošlo? Ale bezdůvodně ji asi ze školy nevyhodili žejo. To nic asi nemění na tom, že je úchylná, když spí se čtrnáctiletým dítětem! Kdyby šlo o tvoje děti asi bys měla jiný názor než se zastávat takové ku…
8)

Z tohoto příspěvku je cítit tvoje nenávist vůči ní jako partnerce tvého ex. Asi ti vadi, že si konečně někoho našel. Opustil on tebe, vid?
Taky tomu celému nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.17 12:30
@alimdar píše: 8)Z tohoto příspěvku je cítit tvoje nenávist vůči ní jako partnerce tvého ex. Asi ti vadi, že si konečně někoho našel. Opustil on tebe, vid?
Taky tomu celému nevěřím
:palec: s tím plně souhlasím, taky mi to tak připadá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 12:31
@alimdar píše: 8)Z tohoto příspěvku je cítit tvoje nenávist vůči ní jako partnerce tvého ex. Asi ti vadi, že si konečně někoho našel. Opustil on tebe, vid?
Taky tomu celému nevěřím

Vycházíme spolu úplně v pohodě a jsme od sebe spoustu let. Pokud nechápeš, že mám strach o svoje děti a jejich výchovu řeším, tak na to není co odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
1238
10.4.17 12:35
@Anonymní píše:
Vycházíme spolu úplně v pohodě a jsme od sebe spoustu let. Pokud nechápeš, že mám strach o svoje děti a jejich výchovu řeším, tak na to není co odpovědět.

To máme všichni a všechny, ale to co tu předvádíš ty, je spíš utok na tu osobu než ochrana dětí.
Btw. Taky jsem rozvedená s dětmi a, zijeme s novym partnerem, takže tu starost opravdu chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.17 12:41
@mado píše:
Opravdu vim o takovem pripadu, ze skoly dotycnou vyhodily, reditel nechtel mit problemy, kluk odchazel z devitky, pak dotycna ucila na dalsich, vzdalenejsich skolach, vzdy tak dlouho, nez ji povest dostihla, i telocvik hochu na druhem stupni.

K soudu to opravdu neslo, reditel skoly tutlal, co to slo, chlapec byl ze slabeho socialniho prostredi, tam to taky moc neresily, manzel dotycne ucitelky byl lekar, tak postizenemu chlapci financne prispel, pak sbalil svoje dve dcery a s manzelkou se rozvedl.Ona se o sve dcery nikdy moc nestarala, spis jeji matka.

Pak dotycna stridala chlapy zpusobem, ze je jedno zda je mu dvacet nebo sedesat, manekyn ci bezdomovec.

Pokud je toto totozny pripad nebo podobny,nevim.Ale verim, ze to mozne je. Ovsem pokud ma dotycna cisty rejstrik, tak asi nic nezmuzes.Jen se divim tvemu ex, ze ma na takovou zenstinu zaludek.

M

Díky za reakci. Já jsem na detaily neměla žaludek, ale ta kauza je hodně podobná, jejího bývalého manžela neznám. Šlo mi jen o to, jaké mám možnosti omezit její působení ve výchově apod. Místo toho tady čtu názory, jaká jsem „histerka“ a že si vymýšlím apod, že se to nestalo atd. Kdo má děti, tak moje obavy pochopil. Jen se zkusit vžít do situace, že by někdo takový zasahoval do výchovy vašich dětí.

• Citovat
  • Upravit
34388
10.4.17 12:50
@Anonymní píše:
Díky za reakci. Já jsem na detaily neměla žaludek, ale ta kauza je hodně podobná, jejího bývalého manžela neznám. Šlo mi jen o to, jaké mám možnosti omezit její působení ve výchově apod. Místo toho tady čtu názory, jaká jsem „histerka“ a že si vymýšlím apod, že se to nestalo atd. Kdo má děti, tak moje obavy pochopil. Jen se zkusit vžít do situace, že by někdo takový zasahoval do výchovy vašich dětí.

Prosím tě, můžeš mi napsat čeho se bojíš? Pokud se to opravdu stalo tak si troufnu tvrdit že ten kluk ochotně spolupracoval, pochybuji že ho znáslnila. I když se ti to nezdá tak v tomhle věku má dnes hodně dětí první sex za sebou, dnes nic neobvyklého :nevim: To ale přece neznamená že je pedofil a bude obtěžovat tvoje děti. Docela by mě i zajímalo jak jsi na to přišla? To lustruješ každou přítelkyni tvého ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
10.4.17 13:03

Mám takový dojem, že tohle tu před pár lety už bylo.
Jinak, když je to tedy známé a na internetu, tak dej odkazy.
Ono to všechno mohlo být docela jinak, než jak to popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.17 13:11
@Anonymní píše:
Silné kafe? Kdyby šlo o tvoje děti, tak budeš asi mluvit jinak. A tohle je pro takovou…hodně mírný výraz

Klid. V mém předchozím příspěvku píšu, že tě chápu a že bych jednala stejně. Ale i tak ti v dobrém radím, abys nedělala ukvapené soudy. Taky se to proti tobě může ve zlém obrátit. Radím zchladit hlavu a racionálně uvažovat a jednat. Tak jak jsem již psala. Tak neshazuj v dobrém míněné rady ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
10.4.17 18:28
@Anonymní píše:
Nebo asi jeho rodiče na ni nepodali trestní oznámení?? Copak já vím, proč ji to prošlo? Ale bezdůvodně ji asi ze školy nevyhodili žejo. To nic asi nemění na tom, že je úchylná, když spí se čtrnáctiletým dítětem! Kdyby šlo o tvoje děti asi bys měla jiný názor než se zastávat takové ku…

Posloucháš se vůbec??? 8o celou dobu píšeš že mu bylo v době spáchání 14let!!! To je trestný čin, to znamená že by škola byla POVINA oznámit policii tento čin, jinak by skončili v base! Chápeš? Byly by spolupachatelé! Nikoho se nezastávám, píšu fakta, ty si prostě nevidíš do úst. Pedofilie je trestná a i kdyby jí nakonec nezavřeli, tak by minimálně u soudu skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.4.17 18:35
@Anonymní píše:

no ty budeš asi taky pěknej materiál… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.4.17 18:37
@Anonymní píše:
Díky za reakci. Já jsem na detaily neměla žaludek, ale ta kauza je hodně podobná, jejího bývalého manžela neznám. Šlo mi jen o to, jaké mám možnosti omezit její působení ve výchově apod. Místo toho tady čtu názory, jaká jsem „histerka“ a že si vymýšlím apod, že se to nestalo atd. Kdo má děti, tak moje obavy pochopil. Jen se zkusit vžít do situace, že by někdo takový zasahoval do výchovy vašich dětí.

My se zkusit vžít může, ale nezapomínej, to zasahování do výchovy od někoho takového (jak ty píšeš), posvětil vlastní otec dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.4.17 18:53

A proč nikomu neodpovíš na návrh přímé konfrontace dotyčné?
Podle mě tě prostě ta ženská něčím štve, ať už čímkoli, a snažís se svou nenávist ospravedlnit strachem o děti. Ale je to nesmysl. Jak už tu někdo napsal - i kdyby se to tehdy stalo, dovedeš si představit, jak 35ti letá žena „násilně přiměje 14ti letého puberťáka k sexu“? Já už bych nepřeprala ani svého 12ti letého bratrance, a to más asi 40kg i s postelí a já mám dvakrát tolik ;)
Mimochodem, na tomhle serveru není moc lidí, kteří děti nemají, takže ta tvoje hláška „kdo má děti, ten mě pochopí“ vyznívá trochu vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová