Moje dítě mě bije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
29.12.19 15:15
@Anonymní píše:
Co se tyce svereni deti do pece, tak mi tu neporadi asi nikdo, podle pravniku v soucasne dobe tahle moznost neexistuje, pokud deti nebudou samy chtit (a tahle dcera nebude, starsi dite by casem chtit mohlo) nebo otec neudela nic, kvuli cemu by mu deti musely byt odebrany (coz nejspis neudela a nevim, zda by bylo spravne ho zkouset intrikami nejak provokovat, aby kuprikladu zbil svou soucasnou partnerku - do takovych podlych veci s extremne nejistym vysledkem se poustet nechci).
Jizvu mam po operaci, jeji puvod s nasilim nesouvisi.
Mezinarodni cerveny kriz jsem nezkousela, nevim, jak by mohl pomoci.

A to se tě jako na chodbě nikdo nezastane, když tě mlátí malý fracek? U vás je mlácení žen normální? 8o Jestli spíš nespadáte pod červený půlměsíc. To fakt hrůza přijít za dítětem, které mě zmlátí a bouchne do čerstvé rány 8o Tam by mě dlouho neviděli teda, dárečci. Pokud otec nezasáhne, co si to k tobě dovoluje, tak ty tím vlídným a pokorným přístupem nic nevylepšíš. Řekla bych jí, že ví, kde bydlím, a až se začne chovat slušně, ať mě navštíví (to snad může). Pak že možná něco dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.19 15:16
@Anonymní píše:
Podle pravniku mohu nyni jenom kontaktovat psychologa - zkousela jsem to nekolikrat, ale k nicemu to nevedlo.

Psychologa dětí nebo svého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 15:28

Nekolikrat se me uz nekdo zastal, ale tentokrat na te chodbe nikdo nebyl (krome otce deti, ktery se tam na chvili objevil). Kdyz ji nekdo cizi neco rekne, tak prestane a vypada, ze je ji to trapne.
Mlaceni zen je u nas sice fe iure zakazane, ale de facto tolerovane, protoze je spousta lidi toho nazoru, ze si to za zena zaslouzila, jinak by ji prece nikdo nebil. Spadame pod cerveny kriz. :D
Otec nejen ze jim to nezakaze, ten je k tomu navadi a dokonce je za to i odmenuje.
Psychologove byli pro rodinnou terapii.

• Citovat
  • Upravit
24716
29.12.19 16:34
@Anonymní píše:
Nekolikrat se me uz nekdo zastal, ale tentokrat na te chodbe nikdo nebyl (krome otce deti, ktery se tam na chvili objevil). Kdyz ji nekdo cizi neco rekne, tak prestane a vypada, ze je ji to trapne.
Mlaceni zen je u nas sice fe iure zakazane, ale de facto tolerovane, protoze je spousta lidi toho nazoru, ze si to za zena zaslouzila, jinak by ji prece nikdo nebil. Spadame pod cerveny kriz. :D
Otec nejen ze jim to nezakaze, ten je k tomu navadi a dokonce je za to i odmenuje.
Psychologove byli pro rodinnou terapii.

Předpokládám, že deti maji dve obcanstvi. Deti i otec mluvi cesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 18:23
@stock píše:
Předpokládám, že deti maji dve obcanstvi. Deti i otec mluvi cesky?

Maji. Cesky nemluvi.

• Citovat
  • Upravit
24716
29.12.19 18:44
@Anonymní píše:
Maji. Cesky nemluvi.

Jak vis, ze je otec tyra? Rekly Ti to deti samy? Maji deti ceske pasy? Byly deti s Tebou/otcem nekdy v ČR? Zvedava co, ja vim, pokud nemas chut, neodpovídej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 19:16

Neco jsem videla, neco mi rekla starsi. Ceske pasy maji. V CR se mnou byly, ale to uz je hodne davno. Mladsi si na to ani nepamatuje.

• Citovat
  • Upravit
4323
24.9.24 16:38

Holky potrebuju radu uz fakt nevim, dvouletak me mlátí přes obličej, děla to ze srandy jsem si všimla proste treba při hře kdyz se různě pošťuchujeme tak me plácne přes obličej… nechápu kde se to naučil nikdy jsme mu nedali ani přes ruce natož tohle….

Kdyz mu chytnu ruce a řeknu ne tak se začne smát a děla to znovu hned jak je pustím…. Kdyz dělám uraženou tak přijde a začne me bouchat a zase se směje me přijde ze to ma jako hru ale fakt nevim co s tim nejraději bych mu ji fakt natáhla zpátky :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.9.24 16:55

Tak mu jí natáhni. On si to příště rozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12232
24.9.24 16:58

@terien Jak natahni? To nevis, ze dite opakuje po rodicich? Pokud mu jednu natahne, tomu diteti to prijde normalni a automaticky to dela taky…
Tenhle vyblitek co si napsala stoji za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.9.24 17:04
Tak mu jí natáhni. On si to příště rozmyslí.
@Ketris píše: Více

Tak kde se to tedy naučil, když to od nikoho nezná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.9.24 17:04

@Ketris Ne, to dítě pochopí, že to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.9.24 17:17

A nemůže to mít z toho pošťuchovani? Třeba si špatně vyložil poplácání po zadku nebo stehnech. Může si myslet, že taky jen pošťuchuje jako maminka ale hodl to dělá špatně. Ještě nezná míru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15502
24.9.24 17:31
@terien píše: Více

Přesně. Taky bych mu jednu ubalila. :)

@Ketris To je dobrej fór. :mrgreen: Myslíš, že ho to naučila maminka a on to po ní teď opakuje? :mrgreen: Nebo kde se to teda naučil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
24.9.24 19:15
@Anikaa02 píše: Více

Facku mu nevracej, do budoucna bys podpořila agresivitu. Řada dětí to v tomto věku dělá, chce to být trpělivá, vzít ho za ruku a nedovolit to, být důrazná, ale nebít. Můj sourozenec to dělal také a kopal. Přešlo to, vyrostl z něj slušný člověk. Je to prostě takové hloupé období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí