Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jestli i manžel měl problémy s agresí, tak bych to řešila u psychologa, ale jinak jsem taky pro studenou sprchu, znám hodně lidí z okolí, kteří toto praktikovali a děcka se srovnali hned. Nevidím na tom nic tak hrozného, lepší než oplácet bitím. Na spratkovství žádný psycholog nepomůže - tím nemyslím případ zakladatelky ![]()
@sissi79 Začal to dělat až teď. Je to asi měsíc co tohle dělá. Tak jaképak daleko.
@Deninina Já teda taky proti vodě nemám nic. Příjde mi to docela drastické teda ale je to účiné. Pod sprchu nešel teda ještě nikdy ale obličej opláchnout studenou vodou to už zná
@Anonymní píše:
@Catus Zase nějaká paní chytrá že?![]()
![]()
![]()
No jo ty se najdou všude. Asi vím že to nejde. Zkoušela jsem to. Zrovna včera když chytl záchvat vzteku a zkopal mě teda celkem slušně. A partner jeho musí taky vydělávat má každý den od rána do večera.
Proč ti vadí její argument? Vždyť má pravdu.. ze dne na den se tohle těžko stalo.. hranice jste měli dávat dřív ně až v extrému
@Anonymní píše:
@sissi79 Začal to dělat až teď. Je to asi měsíc co tohle dělá. Tak jaképak daleko.
takže ty už se měsíc necháváš třískat vlastním synem? ano, to jsi tedy nechala zajít dost daleko. Já chápu, že každé děcko to zkusí, ale je na rodičích, aby mu takové jednání zatrhli. A opravdu nechápu, jak může tříleté děcko zkopat dospělou osobu, která ho několikanásobně převyšuje váhou, silou i inteligencí.
Příspěvek upraven 14.07.14 v 11:12
@pusina1 píše:
není,,přidej,,,ale né vážně,,,co to raději řešit odborně
Tehdy to řešili odborně, přišli i na příčinu, ale i když ten problém odstranili, někdy se stalo, že to sem tam malého opět popadlo a když nepomohlo nic z doporučení lékaře, letěl bohužel do vany, naštěstí né pod ledovou vodu, ale aspon vlažnou
@sissi79 Jasný to mám hned dítě po prvním zlobivém záchvatu vzít k psychiatrovi? Příjde mi to tak podle toho co tu catus píše
![]()
@Anonymní píše:
Jasný to mám hned dítě po prvním zlobivém záchvatu vzít k psychiatrovi? Příjde mi to tak podle toho co tu catus píše![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po prvním záchvatu máš nastavit hranice. A pokud se ty záchvaty opakují (jakože opakují, když už to trvá měsíc), tak je třeba to řešit odborně.
@neumisa Přečti si prosím znovu můj první příspěvek..!!! Je tam že bil kočku atd.. kdo mluví o tom že měsíc bije i mě?!! Na mě to zkusil párkrát asi 3×
@Anonymní píše:
Takže otec jeho se léčil s tím samým, po měsícu založíš diskuzi protože nevíš co máš dělat?
@Anonymní píše:
@sissi79 Jasný to mám hned dítě po prvním zlobivém záchvatu vzít k psychiatrovi? Příjde mi to tak podle toho co tu catus píše![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne chytrá, ale máme v rodině AS, takže moc dobře vím jak vypadají afektivní záchvaty a taky vím, že nezačnou z minuty na minutu. Jenže ono není jednoduché přiznat si, že něco není v pořádku a řešit to.
@Anonymní píše:
@neumisa Přečti si prosím znovu můj první příspěvek..!!! Je tam že bil kočku atd.. kdo mluví o tom že měsíc bije i mě?!! Na mě to zkusil párkrát asi 3×
no počkej, ujasni si pojmy… sama jsi psala, že tě několikrát zkopal - ne že to zkusil. To je dost rozdíl, víš? A když jsme u té kočky - i to chtělo řešit hned po prvním útoku.
A těm co se chovali normálně a dobře poradili bez dalších hloupých řečí moc děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Víte co jděte všici někam madam „chytré“… No jo internetové slípky opravdu.. Místo rady se tu člověk dočká jen ponižování atd…!!!
Tak se běž poradit k dr. ![]()
edit: evidentně potřebuješ sama pomoc
Příspěvek upraven 14.07.14 v 11:19
@madeto píše:
Tak, ted jsem se zasmála i když to samozřejmě k smíchu není.Jen by mě zajímalo jak to dopadlo, jestli si hodil a jestli ano, tak doufám, že netrefil
No slíbila mu, že hodit může
Jestli hodil netuším ![]()