Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@neumisa píše:
Opravdu nechápu, jak se matka může nechat tlouct a zkopat od ani ne tříletého děcka. Co v pubertě? To se nechá bodnout nebo zamknout do sklepa?
Znám případ, kdy floutek zamknul babičku do kurníku
a pustil ji pouze pod podmínkou, že si po ní bude moct hodit cihlou
![]()
@blumen píše:
Nic proboha nereste ledovou sprchou a objednejte se co nejdriv k detskemu psychologovi!!!
tohle ji taky říkám, nechápu,,,opravdu nechápu jak to takhle můžou řešit. ![]()
@Anonymní píše:
@neumisa Promiň ale teď si opravdu moc vyskakovat nemůžu když jsem gravidní. Samo sebou že mu vynadám a plácnu ho taky ale abych se tu s ním prala a on mě zkopal to opravdu ne v tomhle stavu.
Nezlob se na mě, ale pokud neváží 30 kg, tak ho snad zvládneš udržet, aniž by se toho břicha dotknul nohou
A tátu taky má ne? Takže usměrnit ho může někdo jiný.
Všem moc děkuji za rady ohledně psychologa. Též jsem si to myslela, ale chtěla jsem znát i názor ostatních. Např tchýně tohle neschvaluje ta syna ani nenapomene když mlátí s dveřma nebo tříská s věcmi o zem. S partnerem jsme tohle taky řešili že asi by byl fajn psycholog či psychietr kor když partner měl problémy s agresivním chováním v dětství a byl léčen na to
@madeto píše:
No tak pokud je dítě agresivní na ostatní, nebo v zápalu vzteku je schopné ublížit třeba i samo sobě, tak bych asi nebyla proti. Řešila to tak kamarádka, její malý když se vztekl, tak mlátil hlavou do zdi, nebo do země a často mu i dost tekla krev, tak než aby si nějak ublížil fukla ho do vany a osprchovala studenou vodou. Nejdřív jsem s tím nesouhlasila, ale pak jsem jeden záchvat zažila a šel z něj opravdu strach
tohle pro mě není argument!
@Anonymní píše:
@neumisa Promiň ale teď si opravdu moc vyskakovat nemůžu když jsem gravidní. Samo sebou že mu vynadám a plácnu ho taky ale abych se tu s ním prala a on mě zkopal to opravdu ne v tomhle stavu.
a co jako, že jsi gravidní? nejsi ani první ani poslední. to se necháš třískat? není jednom jestli prckovi uzblíží pěstí nebo kopancem? A co budeš dělat, až se narodí mimčo a starší mu bude ze žárlivosti ubližovat? začni to řešit včas - a rozhodně si nenech ubližovat. Ty jsi matka, ty nastavuješ pravidla.
@Catus píše:
Znám případ, kdy floutek zamknul babičku do kurníkua pustil ji pouze pod podmínkou, že si po ní bude moct hodit cihlou
![]()
![]()
Tak, ted jsem se zasmála i když to samozřejmě k smíchu není
.Jen by mě zajímalo jak to dopadlo, jestli si hodil a jestli ano, tak doufám, že netrefil ![]()
@Anonymní píše:
Všem moc děkuji za rady ohledně psychologa. Též jsem si to myslela, ale chtěla jsem znát i názor ostatních. Např tchýně tohle neschvaluje ta syna ani nenapomene když mlátí s dveřma nebo tříská s věcmi o zem. S partnerem jsme tohle taky řešili že asi by byl fajn psycholog či psychietr kor když partner měl problémy s agresivním chováním v dětství a byl léčen na to
nooo tak to už jste tam možná měli být a ušetřit si trápení.
No nechali jste to zajít hodně daleko.. proč jste to neřešili dřív? Jak tě může 3leté děcko zkopat do břicha nechápu..
@madeto píše:
Tak, ted jsem se zasmála i když to samozřejmě k smíchu není.Jen by mě zajímalo jak to dopadlo, jestli si hodil a jestli ano, tak doufám, že netrefil
@pusina1 píše:
tohle pro mě není argument!
A co pro tebe je dostačující argument, rozflákaná hlava?
@sissi79 píše:
No nechali jste to zajít hodně daleko.. proč jste to neřešili dřív? Jak tě může 3leté děcko zkopat do břicha nechápu..
to mi taky rozum nebere ![]()
@Catus Zase nějaká paní chytrá že?
No jo ty se najdou všude. Asi vím že to nejde. Zkoušela jsem to. Zrovna včera když chytl záchvat vzteku a zkopal mě teda celkem slušně. A partner jeho musí taky vydělávat má každý den od rána do večera.
@madeto píše:
A co pro tebe je dostačující argument, rozflákaná hlava?
není,,přidej
,,,ale né vážně,,,co to raději řešit odborně ![]()