Moje hyper děti a sousedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
5.2.19 20:22
@Ice79 píše:
Ne, nejde. Jde o slaboduché sousedy. ;)

To je právě otázka, jelikož tam nebydlíme, tak je trochu slaboduché tohle napsat. Ono to totiž může být i naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.2.19 20:24
@Ice79 píše:
U sousedů taky věčně štěká pes. A co jako mám chtít, aby mu zalepili tlamu nebo ho rovnou picli? :zed: Nesnáším nesnášenlivé a hloupé lidi. Většinou se potvrdí, že to jsou vážně pitomci.

Existuje i metoda, které se říká výcvik - výchova psa. Díky ní nemusí pes věčně štěkat. Díky výchově nemusí ani děti celý den ječet a dupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.19 20:24
@terien píše:
Tak rekonstrukce je dočasná, nikdo nekutá v bytě pořád. Ale jak říkám, ono se to kecá když se člověk může dospat, kdy si vzpomene.

Jestli děláš noční, a čekáš, že lidi kolem budou zticha, aby ses vyspala, tak je to k smíchu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.19 20:25
@terien píše:
Existuje i metoda, které se říká výcvik - výchova psa. Díky ní nemusí pes věčně štěkat. Díky výchově nemusí ani děti celý den ječet a dupat.

Ty asi nemáš děti, že? Tipuju, že ani chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Ice79 píše:
Jestli děláš noční, a čekáš, že lidi kolem budou zticha, aby ses vyspala, tak je to k smíchu. ;)

Já nepotřebuju aby byli zticha, mě stačí když se chovají normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Ice79 píše:
:mrgreen: :mrgreen: 2× chyba. Zkus to znova ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.2.19 20:27

Já to řeknu jednoduše já se Vás neptám na názor zda-li se dají psi nebo děti vychovat, ale zda-li mě za to můžou vystěhovat … :D Aby tady nedocházelo k dalším hádkám o tom kdo má chlapa a kdo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.19 20:27
@terien píše:
Existuje i metoda, které se říká výcvik - výchova psa. Díky ní nemusí pes věčně štěkat. Díky výchově nemusí ani děti celý den ječet a dupat.
@terien píše:

A zakl.děti se chovají nenormálně? Psala, že sousedce vadí, když děckám spadne komín z kostek. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.19 20:28
@Mellisek píše:
Já to řeknu jednoduše já se Vás neptám na názor zda-li se dají psi nebo děti vychovat, ale zda-li mě za to můžou vystěhovat … :D Aby tady nedocházelo k dalším hádkám o tom kdo má chlapa a kdo ne :D

Rozhodně tě vystěhovat nemůžou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.2.19 20:29
@Ice79 píše:
A zakl.děti se chovají nenormálně? Psala, že sousedce vadí, když děckám spadne komín z kostek. 8o

Jasně :lol: z dřevěných a na plovoučku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
5.2.19 20:32

K nočním - my když začali rekonstruovat, tak nám jeden soused, co dělal noční, dal přesný rozpis, kdy smíme rekonstruovat, když on zrovna neodpočívá. Zkombinováno s nočním klidem a tím, kdy nám přišlo slušné nedělat rámus (v 6:05 nebo 21:30 sice ofiko můžu, ale…) bychom směli pracovat asi hodinu dopoledne a půl hodinu odpoledne. Tak jsem si říkala, až bude mít někdo směny o hodinu posunuté, asi nebudu smět rekonstruovat nikdy, abych náhodou někoho neučinila nešťastným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.2.19 20:32
@Mellisek píše:
Já to řeknu jednoduše já se Vás neptám na názor zda-li se dají psi nebo děti vychovat, ale zda-li mě za to můžou vystěhovat … :D Aby tady nedocházelo k dalším hádkám o tom kdo má chlapa a kdo ne :D

Tak město musí mít nějaké podmínky, které musí nájemníci dodržovat. Mrkni do nich. Já myslím, že opakovanými stížnostmi, obzvlášť pokud budou od vícero rodin ti můžou zavařit. Myslím, nevím, aby tady někomu nerupla cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.19 20:35
@terien píše:
@terien píše:
A zakl.děti se chovají nenormálně? Psala, že sousedce vadí, když děckám spadne komín z kostek. 8o
@terien píše:
Jasně :lol: z dřevěných a na plovoučku.

Tvl, ty jsi ta souseda, že? :mrgreen: :lol: Bydlet vedle tebe v bytě, na tobě bych si smlsla. :mrgreen: Naštěstí žiju v baráku. A i na bytě mám inteligentní sousedy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9003
5.2.19 20:39

Že se najdou pitomci sousedi beru, ale z deseti bytů si na vás chodí stěžovat dva?? Pod vámi i nad vámi? To už mi přijde dost. Možná by to chtělo zapracovat v prvé řadě na sobě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.2.19 20:40
@terien píše:
Tak rekonstrukce je dočasná, nikdo nekutá v bytě pořád. Ale jak říkám, ono se to kecá když se člověk může dospat, kdy si vzpomene.

Tak vedle nás rekonstruoval svépomocí cca 6 měsíců. Měsíc klid a začali pod náma další 3 měsíce…měsíc klid a vedle z druhé strany zatím měsíc…děti beru taky jako dočasné. Vím, že moje dítě bylo nejhlučnější, když lozilo. Ty kolínka fakt bubnovaly do podlahy…a to máme koberce…a co jsem jako měla dělat? To není o výchově, ale o tom, že byt užíváme. Teď jsou dopoledne ve školce, tak je ticho. Soused vedle když přiede o půlnoci ze šichty a začne se vybavovat, jde se osprchovat, pustí odsávání na společné stěně…jo jsem vzhůru. Máme tam ložnici… Nejhorší je léto, to mám pocit, že bydlím v kempu, jak jsou otevřený okna, člověk v noci v tom tichu slyší vše, nedej bože puboši když do půlnoci lítají za barákem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová