Moje hyper děti a sousedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
5.2.19 20:40
@Ice79 píše:
Tvl, ty jsi ta souseda, že? :mrgreen: :lol: Bydlet vedle tebe v bytě, na tobě bych si smlsla. :mrgreen: Naštěstí žiju v baráku. A i na bytě mám inteligentní sousedy. :nevim:

Tak musí být někdo kdo dohlídne na pořádek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.2.19 20:41
@Serpentini píše: Že se najdou pitomci sousedi beru, ale z deseti bytů si na vás chodí stěžovat dva?? Pod vámi i nad vámi? To už mi přijde dost. Možná by to chtělo zapracovat v prvé řadě na sobě. :nevim:

Ano jen dvě, jinak sousedi vedle mě ok. A tyhle dvě spolu ke všemu pracují … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.2.19 20:43
@Serpentini píše: Že se najdou pitomci sousedi beru, ale z deseti bytů si na vás chodí stěžovat dva?? Pod vámi i nad vámi? To už mi přijde dost. Možná by to chtělo zapracovat v prvé řadě na sobě. :nevim:

Tak třeba v baráku důchodců bych se nedivila na stížnosti od půlky baráku. A jak říká moje teta u nich v domě ti, kteří za mlada sami dělali brajgl do noci, mejdánky, si teď na to samé u mladých nejvíc stěžují…lidi rychle zapomínají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.2.19 20:44

@ugluk tak to mas taky dobryho souseda..a my mame taky prudice, hec..je to na bednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
5.2.19 20:45

Noční klid je od 22 do 6 ..nemůžou říct ani pip :) jsou to prostě děti a ty hold běhají,hrají si a tak…sousedy bych poslala do zadele…
Je to hnusne ale v domive důchodců je klid až až :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
5.2.19 20:56
@martinka28 píše:
@ugluk tak to mas taky dobryho souseda..a my mame taky prudice, hec..je to na bednu :)

Pánovi jsem se omluvila, ukázala mu totálně vybydlený byt s tím, že se zrekonstruovat prostě musí, slíbila mu, že se budeme snažit udělat to co nejrychlejí (což je jaksi v rozporu s tím, že mi bude povoleno dělat hodinu denně), ale že prostě budu respektovat noční klid a nikoliv jeho směnný provoz, a že pokud by on uznal jakékoliv pochybení z mé strany, ať si klidně stěžuje na SVJ nebo rovnou na policii… pak mě asi rok nezdravil, teď už na pozdrav odpoví, tak tak nějak vedle sebe koexistujeme, no, a rádi se nemáme vzájemně. On si nestěžuje na mé (naštěstí relativně tiché) dítě, já na jeho syna permanentně čadícího před barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.2.19 20:59

@Mellisek obecne je to tak, ze se nemaji sousedi obtezovat nad miru primerenou pomerum. Coz nejake behani deti rozhodne neni. Pokud by nekdo v byte provozoval soukromou skolku a dupalo by tam deti deset, uz je to neco jineho. V idealnim svete by to melo by tak, ze rodice se trochu snazi deti usmernit, aby dle moznosti nedelaly nejaky extremni hluk a sousedi zas chapou, ze deti jsou deti a pohyb a hra je normalni soucast zivota. Ze se ten hluk nekomu nelibi, chce se vyspat atd., se da chapat, ale to je asi tak vse. Tobe se zas nemusi libit, ze tve deti nemohou jezdit na motorce v sest rano, ale holt jim to nedovolis, protoze v tom baraku nejste sami. Proto je taky bydleni v bytovce levnejsi, nez bydleni v rodinnem dome, ktery by byl na podobnem miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.2.19 21:05

@ugluk To my to mame dost podobny jako zakladatelka. Az na to, ze jsme teda kvuli sousedum predelali celej byt, abysme je nerusili. A stejne je to porad malo.
I kdyz ted teda musim zaklepat, ze byl dlouho klid. Tak snad to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
5.2.19 21:15

Myslim, ze vyhodit te nemuzou, pokud nerusis nocni klid. Jakou mas v tom byte smlouvu? Na neurčito? Je mi te opravdu lito, mam taky sve zkusenosti se sousedama - nase deti pry taky delaly randal (pres to ze cely den ve skolce a v 20:00 uz v postelich :zed: ), sousedi ovsem nervni seniori, dedek rval na babku a sproste ji nadaval, ze se me deti ptaly co ta slova znamenaji :cert: a v kuse kouril a kour lezl k nam… Ale na rozdil od detskeho dupani je u koure prokazano ze poskozuje zdravi vdechujicich :cert: … No situace se vyresila tim, ze mi manzel k narozkam koupil piano - to uz dupot ani krik nebylo slyset 8) a dedek uz neprisel… Nakonec jsme se odstehovali do vlastniho :pankac: co muzu doporučit tvym sousedum je zaizolovani stropu, to mame my v nasem byte a slysime minimalne zvuků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.2.19 22:01

@anupati ahoj když zavelí „cizí“ tak poslouchá vetsinou každe dítě…i to ADHD. Já mužu doma řvát jak chci a deti na mě kašlou. V školce stačí zvednout hlas a díte vzorne, to same na kroužkách. my si takto vypomáháme s kamarádkama že já komanduju jejich děti a oni komandují moje a pak poslouchají všechny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.2.19 22:05

@Celina Jak nemají říkám že mají =D … podle obrazu mozku nevyvinuta emoční stránka, podle psychologa - psychiatra nadměrné IQ , ale nesoustředěnost výbuch a nestálé emoce tím jsou emoční výkyvy silnější. Podle SPC - nadějný student pokud zvládne emoční stránku - hyper neřeším hyper je dneska každé dítě. :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.2.19 22:27
@Celina píše:
@Mellisek Že ADHD má každé dítě? Zvláštní názor :think:

Mluvím o hyperaktivitě ta je něco jiného než ADHD je součástí , ale mluvím čistě o hyperaktivitě. Syn by mohl mít jen ADD, ale protože je hyperaktivní má ADHD - ale aktivní děti jsou dnes všude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
5.2.19 23:12

A mate v bytě koberce nebo ne? (Možná jsem přehlédla). Pokud ano, tak spadnutí kostek přece nemůže být tak slyšet ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
6.2.19 08:47

děti jsou děti, jako neřvat a nedupat je základ, ale aby se bály postavit věž z kostek? proboha, co je to za lidi, ti sousedi, zakladatelko, s tou stážností neuspějí, nevyhodí matku s dvěma dětmi na ulici, že někomu vadí děti, nech si vzkazy, co píší, komunikuj s nimi jen písemně, at po jistotu něco máš v ruce..a na ousedy bych byla ráznější, ne sprostá, ale ráznější, víc si stát za svým, nedebatovat, pokud děti nedělají neco co nemají, neomlouvala bych se, jsou to děti a prostě si hrají, určitě bych kvůli sousedům děti neučila sedět u tv, ráno bych jim nedovolila dělat neco hlučného, aby teda jo nebyly řeči, ale jinak, co popisuješ mi nepřijde jako něco špatného..to je holt soužití v paneláku..

co by dělali sousedí kdybys měla malé miminko, to by se asi zbláznili, kamarádka takové má, dcera má koliky, má 2 měsíce a prořve noci a zvoní tam na ni a řvou, že jako co to je, že dítě prořve celou noc, dokonce ji jedna sousedka řekla, že je špatná máma, když neumí utišit dítě, že její manžel vstává na noční a že jako tohle teda ne a smršt výhružek, to člověk nepochopí..

máte aspon koberce? prostě to eliminuj co jde, dodržujte noční klid a mimo nej dbej na to ,aby nebyly víc hluční než musí, chápu, že živější děti je těžké uhlídat, zas řvát na děti od rána do večera taky nejde, ale co popisuješ, přijde mi jako extrem chování sousedů..

a pokud jsou sousedi vulgární ,šla bych do toho občansko právního sporu, taky si to nemusíě nechat líbit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
6.2.19 08:49

@Celina vždyt píše, že když jsou nemocné, jinak do školky chodí a tahat nemocené děti na nákup asi nejd, že..

ale chápu, že se děti nudí jako nemocné, nicméně i pro ně v tomto režimu je lepší je udržet v klidu, nějaká kreativní aktivita a tak zakladatelko, baví je to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová