Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105747
4.6.17 06:45
@ontario7 píše:
a já myslel, že spí jen chlapi :mrgreen: :mrgreen: jinak s tebou nesouhlasím, jelikož to je absolutní nesmysl, že to dokáže každý. Někomu to není prostě dáno ;)

Každá tu schopnost asi nemá a hlavně minimum chlapů ví, že to vůbec existuje a už vůbec neví, jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36701
4.6.17 10:57
@Venetia píše:
Každá tu schopnost asi nemá a hlavně minimum chlapů ví, že to vůbec existuje a už vůbec neví, jak na to

Jenže - z druhý strany to platí taky. :nevim: Ne každá je přijme, že se má před chlapem „počůrat“ a to ještě za jeho masivní účasti a ještě k tomu se musí i trochu fyzicky přmáhat. To je prostě na některou moc, což se dá chápat (tedy aspoň já mám takovou osobní zkušenost). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
4.6.17 17:53
@Venetia píše:
Každá tu schopnost asi nemá a hlavně minimum chlapů ví, že to vůbec existuje a už vůbec neví, jak na to

jak jsi přišla na to minimum? ;) já nevím, ale když jsem byl svědkem mokrýho i stříkacího, tak jsem se ani tolik snažit nemusel :mrgreen: :kytka: Každý to má prostě jináč, na to nejsou žádný nesmyslný pravidla. Většina je v ženský hlavě a koho proti sobě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.17 00:20

Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpower ;) který by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
5.6.17 10:07
@M_Vladim píše:
Jenže - z druhý strany to platí taky. :nevim: Ne každá je přijme, že se má před chlapem „počůrat“ a to ještě za jeho masivní účasti a ještě k tomu se musí i trochu fyzicky přmáhat. To je prostě na některou moc, což se dá chápat (tedy aspoň já mám takovou osobní zkušenost). :think:

jenže ono to není čurání, ale něco jiného, to bys jako odborník na vše mohl vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
5.6.17 10:09
@ontario7 píše:
jak jsi přišla na to minimum? ;) já nevím, ale když jsem byl svědkem mokrýho i stříkacího, tak jsem se ani tolik snažit nemusel :mrgreen: :kytka: Každý to má prostě jináč, na to nejsou žádný nesmyslný pravidla. Většina je v ženský hlavě a koho proti sobě má.

to máš pravdu, asi to mají ženy různě..já to mám vyloženě technické..když to umí, tak to funguje aniž bych to mohla nějak ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
5.6.17 10:10
@LittleNemo píše:
Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpower ;) který by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím :)

taky myslím, že to není nic extra..klasický orgasmus je rozhodně lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.6.17 12:14

Ano, každá to má jiné…já musela počkat až dozraju :kytka:
Hlavní je důvěra, uvolnění s partnerem a schopnost hrát si a zkoušet vše co je příjemné, můj partner měl již předchozí stříkací zážitky, tak se prostě snažil, také to nebylo hned…hrajte si a poznávejte…někdo píše, že to není nic moc..
Za mě je to nejlepší věc na světě…tedy až po narození dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36701
5.6.17 14:08
@Venetia píše:
jenže ono to není čurání, ale něco jiného, to bys jako odborník na vše mohl vědět

Ale já vím. Proto je to taky v uvozovkách. Ale některé pocity mohou být podobné. ;)
Proto mám doma ban. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
5.6.17 18:10
@LittleNemo píše:
Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpower ;) který by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím :)

Hitachi používám v práci aku vrtačku, krásně vrní a vibruje v ruce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
5.6.17 18:12
@Venetia píše:
to máš pravdu, asi to mají ženy různě..já to mám vyloženě technické..když to umí, tak to funguje aniž bych to mohla nějak ovlivnit

to je v pořádku, někdo nemá ani to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
5.6.17 18:14
@ontario7 píše:
to je v pořádku, někdo nemá ani to ;)

no já taky ne..takového šikulu nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
5.6.17 18:16
@Venetia píše:
no já taky ne..takového šikulu nemám :D

jako, že tě neuspokojí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.17 23:52
@ontario7 píše:

Já teda takovýho šikulu taky nepotkala, bez wandu jsem jak bez ruky. Mi poslední chlap vyprávěl, jak mu ženský pod rukou cákaly jak diví a ze mě byl nešťastný a smutný, že se mu to se mnou nedaří… Ani klasický orgasmus mi jen tak nejde.. Jen vzácně. Natož mokrej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105747
6.6.17 06:03
@ontario7 píše:

Převážně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek