Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
tak když to bereš jako práci, tak určitě
Neodpoěděl jsi…co tam dáš za slovo Ty? ![]()
@ontario7 píše:
tak, když bereš „sex“ jako pracovní úkon, tak se nedivím, že jsi ješitnej
Tak teda jinak: vždycky jsem se snažil, aby manželka při milování měla orgasmus. Možná to bude tím, že jí mám rád a chci jí vždycky potěšit. No a ne vždycky to vyjde tak, aby to bylo společně. A já se snažím i když jsem dřív. Jestli je to ješitnost, tak dobře, jsem ješita.
j
@M_Vladim píše:
Neodpoěděl jsi…co tam dáš za slovo Ty?
Já milování nenazýván nikdy prací a nebo nějakým sexování. To jsou dvě rozdílné věci, už jsem to tu psal tisíckrát. Respektuju, že to tak někdo v životě má, ale já ne. ![]()
@M_Vladim píše:
Tak teda jinak: vždycky jsem se snažil, aby manželka při milování měla orgasmus. Možná to bude tím, že jí mám rád a chci jí vždycky potěšit. No a ne vždycky to vyjde tak, aby to bylo společně. A já se snažím i když jsem dřív. Jestli je to ješitnost, tak dobře, jsem ješita.j
Tak to je samozřejmě v pořádku, jinak ješitou jsi se nazval sám, já s tím jen souhlasil
Ješitnost zase není až tak špatná vlastnost, sobectví je tisíckrát horší.
@ontario7 píše:
a proč mu nedáš třeba na celý den železnou kouli na nohu. Měla by jsi to bez práce![]()
Kouli nebrat to by už pak neměl sílu mě seřezat ![]()
@ontario7 píše:
Tak to je samozřejmě v pořádku, jinak ješitou jsi se nazval sám, já s tím jen souhlasilJešitnost zase není až tak špatná vlastnost, sobectví je tisíckrát horší.
Souhlas ![]()
@Denisa76 píše:
Kouli nebrat to by už pak neměl sílu mě seřezat
teeeeda, až tak?
se takhle odměňujete? ![]()
@ontario7 píše:
teeeeda, až tak?se takhle odměňujete?
tak jsou různé typy odměn, ale dostat na zadek to je pro mě topíček
a to je zase odměna pro chlapa, protože to je jediný okamžik kdy ho poslouchám ![]()
@Denisa76 píše:
tak jsou různé typy odměn, ale dostat na zadek to je pro mě topíčeka to je zase odměna pro chlapa, protože to je jediný okamžik kdy ho poslouchám
a proč mu nedáš třeba kokino
Nebudete natáčet třetí díl Odstínu šedi? ![]()
@ontario7 píše:
Tak to je samozřejmě v pořádku, jinak ješitou jsi se nazval sám, já s tím jen souhlasilJešitnost zase není až tak špatná vlastnost, sobectví je tisíckrát horší.
V každým chlapovi je kousek ješity, jinak by to snad ani nebyl chlap. Ale pssst! Holkám to neříkejte!
![]()
@M_Vladim píše:
V každým chlapovi je kousek ješity, jinak by to snad ani nebyl chlap. Ale pssst! Holkám to neříkejte!![]()
to možná mluvíš za sebe, ale já takovou vlastností netrpím, nemám to zapotřebí ![]()
@ontario7 píše:
a proč mu nedáš třeba kokinoNebudete natáčet třetí díl Odstínu šedi?
No radši jdu zadělat na koláče
@M_Vladim Proč se chováš pořád tak ublíženě a řešíš to své malé péro
, to je jako konec světa nebo co? ![]()
@Denisa76 píše:
No radši jdu zadělat na koláče
já jsem zadělal na koprovku ![]()
@Klopotka píše:Šavluji za ty, kteří se ze studu ani neováží ceknout.
@M_Vladim Proč se chováš pořád tak ublíženě a řešíš to své malé péro, to je jako konec světa nebo co?