Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tipnul bych si (nevim
), že čím uběhne mezi dvěma ejakulacemi kratší doba, tím to bude čichově méně výrazné.
Že existují parauretrální žlázy a že vylučují je tutovka. Jak moc je asi individuální (jak z hlediska fyzického, tak i z pohledu toho, jak to která umí). ![]()
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.
Každá žena tohle neumí.
Prý to umí žena, která má na bedrech dolíčky. (Chlapi tomu říkají stříkající dolíčky
) A taky se dá zažít hlavně, když to chlap dělá (ví kam sáhnout) Též pomáhá když trochu zatlačí na podbřišek.
@Frenny píše: Prý to umí žena, která má na bedrech dolíčky. (Chlapi tomu říkají stříkající dolíčky)
sakra, tyhle dolicky kterasi zenska mela, ale to jsem tehdy netusil, ze ty dolicky strikaji,
jeste si vzpomenout, ktera to byla, do prcic, prdelku a dolicky si pamatuji a tvar nejak ne si vybavit, to bude asi vekem, selektivni pamet, ne, ze nejaka skleroza, to ani nahodou
![]()
Já jsem to tak měla. Dokonce ty dolíčky mám tak snad pravdy na tom něco bude.
To zatlačení taky na tom hodně pomohlo ![]()
Ale vše musí být děláno tak trošku silou
![]()
@Frenny píše:
@PesimistaaNo jen aby jsi to nezakecával![]()
jasne, musim se ze vseho diplomaticky vykecat,,
jak se rika, co jew vrcholem muzske diplomacie?
Presvedcit zenu, ze je mekky, aby ji netlacil!
![]()
@Frenny píše:
@Dračice 2Já jsem to tak měla. Dokonce ty dolíčky mám tak snad pravdy na tom něco bude.
To zatlačení taky na tom hodně pomohlo
Ale vše musí být děláno tak trošku silou![]()
tak to se musim poohlednout po nejakem vhodnem objektu, kdyz uz vim, co mam hledat
![]()
@Pesimistaa píše:skeneho žlázy , přečti si na netu
to se potvrzuje, z ruznych zdroju, ze to moc jednoznacne neni, ale odkud to strika nebo vyteka, z mocove truboce (neco jako sperma u muze) nebo z pochvy,
to me zajima, pravda, pokud ma pak pod sebou zenska louzicku, je to z pochvy, jestli by k tomu mela nejake solidni stahy pochvy, mohlo by to tez strikat,
tema na disertacni praci pro feministky
@M_Vladim píše:
Tipnul bych si (nevim), že čím uběhne mezi dvěma ejakulacemi kratší doba, tím to bude čichově méně výrazné.
Že existují parauretrální žlázy a že vylučují je tutovka. Jak moc je asi individuální (jak z hlediska fyzického, tak i z pohledu toho, jak to která umí).
to není o tom, jak to která umí, ale jestli má vůbec tu schopnost a jestli to umí chlap…na tom záleží celkový uspěšnost
@Frenny píše:
@Dračice 2Já jsem to tak měla. Dokonce ty dolíčky mám tak snad pravdy na tom něco bude.
To zatlačení taky na tom hodně pomohlo
Ale vše musí být děláno tak trošku silou![]()
a v rychlém tempu ![]()
@Venetia píše: skeneho žlázy , přečti si na netu
tohle se pise, ale nekteri to nepovazuji za prokazane, tak nevim, ale pak otazka, kam usti
@Venetia píše: a v rychlém tempu
tak uz je to jasne, hledam zenskou s dolicky na spravnem miste
![]()
@Pesimistaa píše:
tohle se pise, ale nekteri to nepovazuji za prokazane, tak nevim, ale pak otazka, kam usti
Ženská ejakulace, či mokrý orgasmus, je proces, při kterém některé ženy během vzrušení a při orgasmu vylučují tekutinu, která je dle chemického složení podobná semenné tekutině produkované u mužů předstojnou žlázou (prostatou).[1] U žen tuto tekutinu produkují párové Skeneho žlázy (známé též jako parauretrální žlázy), jež se nachází po obou stranách vývodu močové trubice (na rozdíl od mužů tato tekutina neobsahuje spermie). Ženská ejakulace se nevyskytuje u každé ženy a podle sexuologa Jaroslava Zvěřiny se týká zhruba 20 % žen.[1]
@Klopotkova píše:
Já jsem stříkala jen jednou, nevíte, jak je to možné?
byl to spravny ocas, na ktery jsi se napichla ![]()
Na začátek, než se studánka otevře je lepší ruční práce. ![]()
Přiznám se šel jsem na to dle video návodu, jakéhosi maséra a jeho modelky a šlo tam o celotělový orgazmus.
V principu jde o to rozmasírovat a uvolnit vše co je v těle zatuhlé, měl tam myslím na tu celotělovou masáž olej z vinných peciček, lze koupit do salátu i v kaufu a přidat nějaký esenciální vonný olejíček, nebo lze i dětský olejíček. Poté když je vše uvolněno jedna ruka to vše jistí na podbříšku, druhá prostředníček s prsteníčkem dovnitř a a razně pohybovat, ne prudce, ne směrem dovnitř ven, ale nahoru dolů (kostrč-stydká kost). Chce to trochu cviku a také trpělivost, pokud jste zvyklé pouze na vnější orgazmus tak i hodně trpělivosti. Klitoris nechte napokoji. Výsledek se časem dostaví
když to bude bez fontánky, to nevadí, příště už bude vědět jak na to (je to na horní straně pochvy tak mezi 1/3 až 2/5 v bájném Géčku). Bez vzájemné komunikace a značného stupně důvěry to nejde, takže pokud si nezdílite své pocity, tak to bude složitější, může i dojít i na takové situace, že žena má problém, protože z ní něco aktivně teče a muž, že na něj něco teče proudem
. Doporučuji spíš nedělat to pouze za tímto účelem, spíš nečekat, a možná příjde i kouzelník
Z praktických, chce to podložku, minimálně ručník. Musím řict, že se něco podobného přihodilo i během orálních hrátek, dojde k k masivnímu stahu uvnitř, takovému stlačení dovnitř a ven a k explozi
Podle mne jde o nějaký přirozený mechanizmus napomáhající porodu (orgazmický porod). Dejte si dostatek času a prostoru na to, ona ta vaše modelka může být z toho taky lehce mimo.
Časem lze tu ruku nahradit měkčím nástrojem, a dobře mířit příčně směrem na přední/horní stěnu, spíš tlak než to pověstné vyšívání.