Mokrý orgasmus u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
4.1.19 19:43
@Klopotkova píše:
@admin je tady prosím důvod k anonymitě?

Asi ano, protože je to intimní otázka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
4.1.19 21:38

jo, klidně to může být neanonymní - omyl.
Božislavo - ale můžeš mi odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.1.19 21:49
@harpyje píše:
jo, klidně to může být neanonymní - omyl.
Božislavo - ale můžeš mi odpovědět?

@Božislava

• Citovat
  • Upravit
7333
4.1.19 23:11
@Klopotkova píše:
@Božislava

A jaká byla vlastně ta otázka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
5.1.19 01:32
@Božislava píše:
A jaká byla vlastně ta otázka? :nevim:

kolik je jedna a jedna ?
to byla otazka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.19 02:12

Zažíval ho skoro pokaždé když mi to přítel děla rukou ale jak na to asi bohužel moc neporadím. U každého je to asi jiné ale u mě to funguje při stimulaci klitorisu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
5.1.19 10:22
@Klopotkova píše:
@admin je tady prosím důvod k anonymitě?

Téma sexuality bereme zde jako intimní, anonym bych zde ponechala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
5.1.19 20:53
@admin píše:
Téma sexuality bereme zde jako intimní, anonym bych zde ponechala.Monika

jenze nektere trpi exhibicionistickymi sklony a vyzaduji totez od ostatnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.19 07:41

Tak já se také přidám. S manželem jsme 13 let. Někdy se stane, že je při tom podemnou loužička, ale občas se stalo, že jsme bez sexu 14 dní a to už jsem nemohla vydržet, takže jsem si tajně pořídila vibrátor. Jednou byl s ním byl orgasmus úžasný a nečekaný, pak jsem zkusila vibrovat na klitoris a zkoumat se. Myslela jsem si, že jsem se počůtala, od té doby si pod sebe nastelu ručníky a prostě si to udělám a od té chvíle i když jsem s manželem, tak mu to jde i s ním a je překvapený a nadšený. Přijde mi, že jsem se tím „nastartovala“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.19 14:27

S mym byvalym manzelem jsem to za 16 let nikdy nezazila. Jen pred 6 lety chvili, takze jsem zjistila, ze to „umim“. Nyni mam noveho partnera, ten miluje me takto nicit. Po 6 letech se mi to vratilo, a jsem rada. Takze opravdu je to chlapem, kterej vi co a jak delat. Opravdu se uvolnit, on hodne rychle me dela rukou, kdyz se to blizi pozname to tak, ze ten pohyb s prominutim zacne cvachtat, slysis to uchem, ze tam ta tekutina nekde je. Holky tu psaly neco o zatnuti, ja prave naopak v tento moment tlacim, a pak uz to jde samo ven. Taky hledat polohu, jak to jde nejlip, nekdy se to nepovede a pak ho akorat boli ruka. Dnes uz to pry vychytal jak me zridit a sebe nezridit. Je to hodne o hlave, musis se uvolnit a on vi kam sahnout. Muj manzel to hledal tak dlouho, podle me delal stejny pohyb a presto se nikdy nedockal, neco tam v tom spravnem miste nebylo… Ja si z toho casto nepamatuju nic jak je to silne, muzes to delat porad dokola, ale me to vyridi jako blazen, to uz bych pak jen spala a funela… Absolutne bez sil. A chlapi to miluji. Teda pokud to znaji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.19 17:50
@Anonymní píše:
S mym byvalym manzelem jsem to za 16 let nikdy nezazila. Jen pred 6 lety chvili, takze jsem zjistila, ze to „umim“. Nyni mam noveho partnera, ten miluje me takto nicit. Po 6 letech se mi to vratilo, a jsem rada. Takze opravdu je to chlapem, kterej vi co a jak delat. Opravdu se uvolnit, on hodne rychle me dela rukou, kdyz se to blizi pozname to tak, ze ten pohyb s prominutim zacne cvachtat, slysis to uchem, ze tam ta tekutina nekde je. Holky tu psaly neco o zatnuti, ja prave naopak v tento moment tlacim, a pak uz to jde samo ven. Taky hledat polohu, jak to jde nejlip, nekdy se to nepovede a pak ho akorat boli ruka. Dnes uz to pry vychytal jak me zridit a sebe nezridit. Je to hodne o hlave, musis se uvolnit a on vi kam sahnout. Muj manzel to hledal tak dlouho, podle me delal stejny pohyb a presto se nikdy nedockal, neco tam v tom spravnem miste nebylo… Ja si z toho casto nepamatuju nic jak je to silne, muzes to delat porad dokola, ale me to vyridi jako blazen, to uz bych pak jen spala a funela… Absolutne bez sil. A chlapi to miluji. Teda pokud to znaji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Závist. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.20 16:49
@Anonymní píše:
Závist. :,(

nezáviď a spíš se do toho pusť, jestli to fakt chceš zkusit.
Zkusi nejdřív masturbaci, přece jen se znáš líp a víš za všech okolností kam sáhnout :)

to mokro kolem je spíš otravné, kdo to má uklízet :), ale jinak to bylo úžasné, zvlášť s partnerem, který ti snese modré z nebe, což už se mne bohužel netýká.

• Citovat
  • Upravit
4754
16.3.20 14:10

@tenista-trenér Jenom faktická, kir royal je Crème de cassis (likér z černého rybízu) smíchaný se sektem, který může nést označení původu jako např. Champagne. Střiku zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
8.8.20 15:13

Dneska je venku tak krááásně - dneska by to venku šlo. :P
Link z jiné diskuze:
 https://www.hrackydopostele.cz/…boli-squirt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286