Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Oprava: mít v obou případechM_Vladim - jaká míra vrušení? Připadá ti, že je tvoje žena víc nebo jinak vzrušená při mokrém orgasmu?
O problému s tím, že se jí do opakování zážitku nechce, jste spolu mluvili? čím to vysvětluje? je to psychický blok, že to už znovu nejde, nebo nechce a je to její racionální rozhodnutí?
Už je to dávnoa nepodařilo se mi to se dohodnout. ![]()
@Anonymní píše:
@malá_holka - jo jo. K některým můžeš dospět praxí/ věkem, k někerým třeba nikdy. Důležité je stejně pouze to, jestli se ti to líbímokrý orgasmus nesouvisí s tím, jesli máš vaginální nebo klitoridální orgasmus - můžeš ho mou obou případech nebo ani v jednom.
ahaaaa, to jsem nevěděla, že při obou. Když je to přes pošťeváček, tak to neni takovej rajc jako zevnitř. Cítím to jinak.
@M_Vladim píše:
Už je to dávnoa nepodařilo se mi to se dohodnout.
Tohle se dohaduje
?
@Venetia píše:
Tohle se dohaduje?
Tak proti vůli to jde špatně a bondáž nepěstujeme. ![]()
Jednou mi prostě při prstění vyšla naproti a já jsem nějak nezdrhnul
. A bylo.
Jenže se jí to nelíbilo, ani kpřes vysvětlování. A tak když zamířím na správné místo, tak zdrhne. A to cítím po hmatu, jak kolem uretry naběhne - nejspíš by to zase šlo…
![]()
@M_Vladim píše:
Tak proti vůli to jde špatně a bondáž nepěstujeme.
Jednou mi prostě při prstění vyšla naproti a já jsem nějak nezdrhnul![]()
![]()
. A bylo.
![]()
![]()
Jenže se jí to nelíbilo, ani kpřes vysvětlování. A tak když zamířím na správné místo, tak zdrhne. A to cítím po hmatu, jak kolem uretry naběhne - nejspíš by to zase šlo…
![]()
Tak každému se líbí něco jiného..A tohle se moc nedá ovládat
Ahoj holky potřebuju radu.
Co děláme špatně? Nebo je to jen mnou?
Včera a už párkrát pred tím se nám povedl squirt. Včera teda tak že podélnou byla totální louže manželovi se to strašně líbilo
byl z toho úplně hotový
mě se líbilo jak je z toho vzrušený ale Tod vše
.
Všechny píšete jak je to super ale mě kromě toho že cítím jak něco teplého po mě teče tak mi to nic nedělá
Jsem divná já nebo děláme něco špatně?
@Anonymní píše:
Včera a už párkrát pred tím se nám povedl squirt. Včera teda tak že podélnou byla totální louže manželovi se to strašně líbilobyl z toho úplně hotový
.
Všechny píšete jak je to super ale mě kromě toho že cítím jak něco teplého po mě teče tak mi to nic neděláJsem divná já nebo děláme něco špatně?
Já to samé, stříkám bez orgasmu. Ale umím to zatím udělat jen sama.
@Anonymní píše:
@Bandii ale co s tím
Nic
jestli to chlapa bere, tak mu to dopřát a pak pokračovat ![]()
Oddalovat, oddalovat, oddalovat, ona se ta intenzita stupňuje a nepomáhat si rukou. ![]()
@Anonymní píše:
Včera a už párkrát pred tím se nám povedl squirt. Včera teda tak že podélnou byla totální louže manželovi se to strašně líbilobyl z toho úplně hotový
.
Všechny píšete jak je to super ale mě kromě toho že cítím jak něco teplého po mě teče tak mi to nic neděláJsem divná já nebo děláme něco špatně?
mít mokrý „orgasmus“ bez orgasmu mi připadá jako dost opruz.
měli byste to s mužem probrat a upřednostnit techniky, kdy máš orgasmus, případně pak dorazit ještě mokrem - jinak mi to připadá nesmyslné. Pokud umíte oboje
, tak už je jen věcí chvíle cviku, že to doladíte k oboustranné spokojenosti
@Anonymní píše:
.
@Bandii píše:
Nicjestli to chlapa bere, tak mu to dopřát a pak pokračovat
a kdyz to mate tak dobre prozkoumane, co to tedy je, myslim ta tekutina, ktera zustane pod vami,
a odkud to skutecne strika nebo vytece, z mocove trubice (nemyslim, ze moc, ale ta tekutina) nebo primo z vaginy???
@Anonymní píše:
mít mokrý „orgasmus“ bez orgasmu mi připadá jako dost opruz.
měli byste to s mužem probrat a upřednostnit techniky, kdy máš orgasmus, případně pak dorazit ještě mokrem - jinak mi to připadá nesmyslné. Pokud umíte oboje, tak už je jen věcí chvíle cviku, že to doladíte k oboustranné spokojenosti
Vnitřně se nám to ještě nikdy nepovedlo
když on se snaží o to aby to vystříklo tak to zkouším dělat si dobře na poštěváčku ale při tom ho mám jak by umrtveny a nic mi to nedělá ![]()
@Pesimistaa
Moc to určitě není nesmrdí to nijak a stříká to dost daleko ![]()
@Anonymní píše: @Pesimistaa
Moc to určitě není nesmrdí to nijak a stříká to dost daleko
to se potvrzuje, z ruznych zdroju, ze to moc jednoznacne neni, ale odkud to strika nebo vyteka, z mocove truboce (neco jako sperma u muze) nebo z pochvy,
to me zajima, pravda, pokud ma pak pod sebou zenska louzicku, je to z pochvy, jestli by k tomu mela nejake solidni stahy pochvy, mohlo by to tez strikat,
tema na disertacni praci pro feministky
Oprava: mít v obou případech
M_Vladim - jaká míra vrušení? Připadá ti, že je tvoje žena víc nebo jinak vzrušená při mokrém orgasmu?
O problému s tím, že se jí do opakování zážitku nechce, jste spolu mluvili? čím to vysvětluje? je to psychický blok, že to už znovu nejde, nebo nechce a je to její racionální rozhodnutí?