Mokrý orgasmus u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.12.17 19:50

Oprava: mít v obou případech

M_Vladim - jaká míra vrušení? Připadá ti, že je tvoje žena víc nebo jinak vzrušená při mokrém orgasmu?

O problému s tím, že se jí do opakování zážitku nechce, jste spolu mluvili? čím to vysvětluje? je to psychický blok, že to už znovu nejde, nebo nechce a je to její racionální rozhodnutí?

• Citovat
  • Upravit
36861
20.12.17 21:07
@Anonymní píše:
Oprava: mít v obou případech

M_Vladim - jaká míra vrušení? Připadá ti, že je tvoje žena víc nebo jinak vzrušená při mokrém orgasmu?

O problému s tím, že se jí do opakování zážitku nechce, jste spolu mluvili? čím to vysvětluje? je to psychický blok, že to už znovu nejde, nebo nechce a je to její racionální rozhodnutí?

Už je to dávnoa nepodařilo se mi to se dohodnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
20.12.17 21:21
@Anonymní píše:
@malá_holka - jo jo. K některým můžeš dospět praxí/ věkem, k někerým třeba nikdy. Důležité je stejně pouze to, jestli se ti to líbí :)mokrý orgasmus nesouvisí s tím, jesli máš vaginální nebo klitoridální orgasmus - můžeš ho mou obou případech nebo ani v jednom.

ahaaaa, to jsem nevěděla, že při obou. Když je to přes pošťeváček, tak to neni takovej rajc jako zevnitř. Cítím to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
21.12.17 09:37
@M_Vladim píše:
Už je to dávnoa nepodařilo se mi to se dohodnout. :nevim:

Tohle se dohaduje 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
21.12.17 17:53
@Venetia píše:
Tohle se dohaduje 8o?

Tak proti vůli to jde špatně a bondáž nepěstujeme. :mrgreen:
Jednou mi prostě při prstění vyšla naproti a já jsem nějak nezdrhnul :think: 8o ;). A bylo. :oops: :P :mrgreen: Jenže se jí to nelíbilo, ani kpřes vysvětlování. A tak když zamířím na správné místo, tak zdrhne. A to cítím po hmatu, jak kolem uretry naběhne - nejspíš by to zase šlo… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
21.12.17 19:22
@M_Vladim píše:
Tak proti vůli to jde špatně a bondáž nepěstujeme. :mrgreen:
Jednou mi prostě při prstění vyšla naproti a já jsem nějak nezdrhnul :think: 8o ;). A bylo. :oops: :P :mrgreen: Jenže se jí to nelíbilo, ani kpřes vysvětlování. A tak když zamířím na správné místo, tak zdrhne. A to cítím po hmatu, jak kolem uretry naběhne - nejspíš by to zase šlo… :jazyk: :mrgreen:

Tak každému se líbí něco jiného..A tohle se moc nedá ovládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 19:11

Ahoj holky potřebuju radu.
Co děláme špatně? Nebo je to jen mnou?
Včera a už párkrát pred tím se nám povedl squirt. Včera teda tak že podélnou byla totální louže manželovi se to strašně líbilo :oops: byl z toho úplně hotový :oops: mě se líbilo jak je z toho vzrušený ale Tod vše :think:.
Všechny píšete jak je to super ale mě kromě toho že cítím jak něco teplého po mě teče tak mi to nic nedělá :? Jsem divná já nebo děláme něco špatně?

• Citovat
  • Upravit
2474
19.1.18 19:24
@Anonymní píše:
Včera a už párkrát pred tím se nám povedl squirt. Včera teda tak že podélnou byla totální louže manželovi se to strašně líbilo :oops: byl z toho úplně hotový :oops: mě se líbilo jak je z toho vzrušený ale Tod vše :think:.
Všechny píšete jak je to super ale mě kromě toho že cítím jak něco teplého po mě teče tak mi to nic nedělá :? Jsem divná já nebo děláme něco špatně?

Já to samé, stříkám bez orgasmu. Ale umím to zatím udělat jen sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 19:33

@Bandii ale co s tím :think:

• Citovat
  • Upravit
2474
19.1.18 20:00
@Anonymní píše:
@Bandii ale co s tím :think:

Nic :mrgreen: jestli to chlapa bere, tak mu to dopřát a pak pokračovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.18 21:08

Oddalovat, oddalovat, oddalovat, ona se ta intenzita stupňuje a nepomáhat si rukou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.18 21:46
@Anonymní píše:

mít mokrý „orgasmus“ bez orgasmu mi připadá jako dost opruz.
měli byste to s mužem probrat a upřednostnit techniky, kdy máš orgasmus, případně pak dorazit ještě mokrem - jinak mi to připadá nesmyslné. Pokud umíte oboje :), tak už je jen věcí chvíle cviku, že to doladíte k oboustranné spokojenosti

• Citovat
  • Upravit
8286
20.1.18 00:46
@Anonymní píše:
@Bandii píše:
Nic :mrgreen: jestli to chlapa bere, tak mu to dopřát a pak pokračovat :nevim:

a kdyz to mate tak dobre prozkoumane, co to tedy je, myslim ta tekutina, ktera zustane pod vami,
a odkud to skutecne strika nebo vytece, z mocove trubice (nemyslim, ze moc, ale ta tekutina) nebo primo z vaginy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.18 10:24
@Anonymní píše:
mít mokrý „orgasmus“ bez orgasmu mi připadá jako dost opruz.
měli byste to s mužem probrat a upřednostnit techniky, kdy máš orgasmus, případně pak dorazit ještě mokrem - jinak mi to připadá nesmyslné. Pokud umíte oboje :), tak už je jen věcí chvíle cviku, že to doladíte k oboustranné spokojenosti

Vnitřně se nám to ještě nikdy nepovedlo :nevim: když on se snaží o to aby to vystříklo tak to zkouším dělat si dobře na poštěváčku ale při tom ho mám jak by umrtveny a nic mi to nedělá :?

@Pesimistaa
Moc to určitě není nesmrdí to nijak a stříká to dost daleko :oops:

• Citovat
  • Upravit
8286
20.1.18 11:41
@Anonymní píše: @Pesimistaa
Moc to určitě není nesmrdí to nijak a stříká to dost daleko :oops:

to se potvrzuje, z ruznych zdroju, ze to moc jednoznacne neni, ale odkud to strika nebo vyteka, z mocove truboce (neco jako sperma u muze) nebo z pochvy,
to me zajima, pravda, pokud ma pak pod sebou zenska louzicku, je to z pochvy, jestli by k tomu mela nejake solidni stahy pochvy, mohlo by to tez strikat,
tema na disertacni praci pro feministky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria