Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kupují u dr.Max s věrnostní kartou 2,5mg 4700kč myslím že i Benu má stejně. Hlavně ta kartička dělá rozdíl i 1000kč a do mobilu za 3min.
@alenka483 ahoj, vim, ze to neni uplne aktuální, ale chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá stále po vysazeni? Jsem ve fázi, ze bych chtěla vysadit. A ty jsi jedina, u ktere čtu neco pozitivního. Tak jsem se chtěla zeptat, jak to jde dál?
A celkově prosim, je tu někdo po vysazeni? Kdo by rekl svou zkusenost.
@kikimoto007 to je dosť vysoký úbytok… Pokiaľ nemáte vyslovene že nevoľnosti, ale len nemáte chuť na jedlo, treba si strážiť aspoň základný príjem potravín a najmä bielkovín, aby ste neprišli predovšetkým o svalovú hmotu. Ja mám dobrú skúsenosť s kalorickými tabulkam, lebo bez nejakej pomôcky sa to dosť ťažko stráži. Ale tak môžu to byť na začiatku aj zadržiavané tekutiny, čo je podľa mňa dosť dobrý benefit mounjara.
@Krasnav50 píše: Více
Takze úbytek srovnatelný s pouhou změnou životního stylu bez nutnosti píchat si chemii ![]()
@saniska píše: Více
A proč by to mělo být jiné? Pořád je to o kalorickém deficitu.
To, že někde píšou, že se člověk přežirá a k tomu píchá injekce je hoax, bez deficitu to nejde.
@saniska píše: Více
Určitě ne. Změna životního stylu mi nepomohla, nemá totiž schopnost měnit metabolismus jako MJ.
Ale to pobavení vám přeju ![]()
@zrzečkahugouška píše: Více
Samozřejmě držím palce, ale abyste pak nelitovala no…co změnit místo aplikace…noha, ruka?
Moc gratuluji!
Mám takový dotaz, pas - břicho se Ti zmenšilo, vymizely tukové polštářky? A co boky, stehna, prsa? Bylo Ti špatně od žaludku nebo vedlejší příznaky? A přestalo Ti chutnat?
Je to nesmysl, vše je jen o silné vůli. Ja za 5 měsíců zhubla skoro 19 kilo pouhou změnou jídelníčku a fitkem 6× týdně (počítání kalorií a váženi každého jídla). Pokud potřebujete MJ abyste nežrala, tak tedy přeji hodně štěstí az jej vysadíte
@884135 píše: Více
Můj? No já jen nedávám ty komenty stačí nežrat, počkej až vysadíš a podobně.
@884135 píše: Více
Jo takhle.
. No já si říkala. Hlavně osoba, co zhubne sama, a pak chodí do diskuzí o injekcích, aby jim to natřela a pochlubila, že ona je nepotřebuje, asi nebude zcela spokojená. Možná ma strach z jojo. Kdoví.