Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymni57 tak to je 30 kliknutí. celá dávka má vždy 60 kliknutí na celou dávku tak pak dle toho se to dělí ![]()
@884135 Přijde mi, že v obličeji tak trochu, rozhodně ale nemám propadlý obličej, prsa se mi nezmenšila, mám augmentaci už 12 let
Teď bych potřebovala trochu zpevnit břicho a stehna, to snad půjde časem cvičením, i když v mém věku ta pokožka už není tak pružná a elastická. Snažím se jíst pravidelně a menší porce, co nejvíc bílkovin (i když to pokaždé taky nejde), málo příloh, málo pečiva, více zeleniny i ovoce. Skoro jsem přestala pít alkohol, tučný a sladký taky jen vyjímečně.
Prosím pícháte si někdo z pera 5mg dávku 2,5mg? 🙏🏽 jak to mám udělat
vím, že to tu už za znělo, předem se omlouvám, ale kdyby byl někdo ochotný mi to vysvětlit, budu vděčná.
Ahoj, máte už někdo zkušenost? Je 15 mg pero s expirací 06/27 už bez zlaté dávky?
Díky za odpověď
Dobrý den,
Ve čtvrtek 9.4.26 jsem měla první dávku MJ 2.5mg, byl po tom taky někdo unavený a bolely ho svaly?😅 dneska už je to teda lepší, ale včerejšek byl šílený.
Kdy jste začali pociťovat nějaké změny? Pocit hladu, úbytek na váze apod?:)
Dekujii😊
@Krasnav50 Píchám si 2,5mg z 15 mg pera s trvanlivosti do 06/27, ale nepoznam, jestli to je ještě se zlatou dávkou. Vypadá to takhle.
@Mavisinka nemá
je to vidět a ani nemusím rozkřikovat fotku. ta zlatá dávka už asi nikde není. Já už jí nemám cca 3m ![]()
@Krasnav50 vzhledem k tomu že zrovna 15 se dost blbě shání tak ta už je nejspíš všude ta nová bez zlaté dávky. Zbývá tam 0,2ml.
@kopretinka7913 píše: Více
Ja som si dala prvú dávku večer a na druhý deň som už nepociťovala ani hlad a ani chute. Váhu som porovnávala až po týždni.
@Sendy152 právě já si taky dávala večer, další den jsem dopoledne ještě chutě měla, ale byla jsem strašně unavená, ale dneska už právě všechno v pohodě, hlad nemám, nemám chutě na sladké, tak doufám že zo je na dobrý cestě 😅 😊
@kopretinka7913 píše: Více
Určite to zaberie, ja mám po 4. dávke mínus 4,5 kg. Držím palce 🤞🏻
@Markéta80 Koupila jsem ji už 20.února. A sháněla se v mém kraji hůř, resp. v Dr. Maxovi ji neměli, ale v Benu jo, i když nejbližší byla 32 km od bydliště, což mi ale nevadilo.
Jinak já mám v sobě 11. dávku a 10 kg dole. Stále na 2,5mg. ![]()