MŠ Balkán - Praha 3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
9.4.15 15:07

@Kešu
jj, to hřiště vidím z balkonu, je pěkné, mají tam pískoviště s domečky, síť, trávník umělý na míčové hry apod.
mají to pěkně udělané, musí se tam dětem líbit, nevím, jestli už děti byly venku na hřišti se mrknout ale je to tam fakt pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
14.4.15 07:50

Ahooj holky, tak někdo něco novýho?
Kdy jdete k zápisu… my až ve čtvrtek na 17 hodinu…
Jsem zvědavá, kolik se nakonec přihlásí dětí…

Taky jsem se dočetla, že spousta školek zpřístupňuje přes léto svoje hřiště veřejnosti anebo aspoň maminkám a dětem, které jsou přijaté od dalšího školního roku do školky, nevíte, zda to tato také bude umožňovat? To by bylo skvělý, že by si tam dítě mělo možnost trochu zvyknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
14.4.15 08:01

Holky a ještě prosím - co vše donést k zápisu???
Přihlášku, rodný list dítěte, moji OP a ještě něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
26.4.15 18:53

Holky, tak už máte někdo výsledky z MŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.15 10:54

Ahoj,
my jsme byly nakonec ještě Na Balkáně, jestli už jsou výsledky, bohužel nevím, jsme na moravě u babičky a dědy…
Nechodíte někdo okolo školky na Balkáně? má to být vyvěšeno na dveřích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.4.15 13:19

@pastelkaa tak nás přijali na Jarov, dnes jsem to tam byla podepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.15 16:42

@Kešu
a jak ti dali vědět? já nic pořád nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 16:52

@Kešu super, tak to se tam budeme vidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.4.15 17:10

@kopretinka1211 a jak se Vám tam zatím líbí??? To dětský hřišťátko prý ještě nefunguje ju? A také prý měla školka fungovat i přes prázdniny a nebude… víš o tom něco víc?

@pastelkaa já jsem si tam zavolala… tak kdyžtak zkus? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.15 17:24

@Kešu
hurááááááá :dance: :dance: :dance: přijati na Jarooov :potlesk:
mě se vybil mobil, takže jsem měla zprávu že se mi pokoušela dovolat, tak jsem volala zpět a jsme tam :! :dance:
musím ještě podepsat papír-aby snámi nepočítali na Balkáně, to ale až v pondělí-jsme na druhé straně republiky. Mám radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
28.4.15 17:31

To hřiště před týdnem opravovaly-děti jsem zahlídla pouze na terase… na hřišti ještě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.15 19:40

Chodí jen na terasu a spokojeni jsme moc. Přes prázdniny fungovat nebudou. Dle ředitelky nefunguje žádná školka na praze 3 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.4.15 23:58

@pastelkaa super, tak moc gratuluju, takže klucí budou nejspíš ve společné třídě? :)

@kopretinka1211 tak to jsou super zprávy, že jste spokojení. Mě to tam za těch pár návštěv přišlo hodně takový neorganizovaný, volný, trousí se tam kdykoliv kdokoliv.. tohle mi vadí, že je absolutně nehlídaný, kdo tam vleze… a nikoho nezajímá, že se tam prochází ten a onen dospělák a probírá se tam skříňkama, věcma atd… Kor teĎ jak je tam pohyb kvůli přihláškám - vždycky vám otevře někdo „nepovolaný“.. takže se tam dostane v podstatě každej. A nikdo tam neřeší proč tam jsme a jak dlouho tam jsme a že tam jsou dospělý, protože ti tam s dětmi být můžou celodenně… tohle mají dooost neohlídaný teda :roll: Já bejt ouchyl nebo zloděj, tak tady konám svoje potřeby bez problému!

@pastelkaa @kopretinka1211 co kdybysme se holky potom třeba nějak potkaly na nějakym hřišťátku? Možná se od vidění známe, ani o tom nevíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.4.15 06:05

@Kešu
děkuji, i já tobě gratuluji ;)
asi budou chodit do stejné třídy :palec:
klidně se můžeme na tom hřišti sejít, aspoň se děti poznají a 1.září to Vojta zvládne líp, než já… :palec: (snad si brzy zvykneme, že mi nelítá doma a on, že není u táty a neopravuje sním v práci závady) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
29.4.15 07:33

@pastelkaa a teď jaké hřiště máš na mysli? My chodíme po různu, jinak bysme se unudili, tak to střídáme :-)
Myslím si, že pro děti by bylo určitě moc fajn, když se před nástupem do školky už budou znát :palec: Máme jednoho takovýho kamaráda, ale ten jde do školky Na Pecích…

Jéé, malej chodí s tatínkem do práce ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin