MŠ Balkán - Praha 3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
651
29.4.15 12:58

@Kešu
jak stojí u školky ten penzion, tak tam dělá údržbáře a Vojta někdy chodí sním do práce, takže šroubováky, aku vrtačka nebo kladívko, to je jeho nářadí… :lol:
hřiště je mi jedno, já se přizpůsobím, kam chodíte vy? my většinou zastavujeme u té vodárny nebo co to je, jak je zastávka kněžská luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
29.4.15 18:03

@pastelkaa my to střídáme, jináč bysme se unudili, tak chodíme Zelený město, nahoru k Ulitě, Na Pražačku, ke kurtům, Na pece, dolů do Habrový, k Vodárně taky…
Teď jsme se zrovna vrátili ze Zelenýho města…
Aháá týjofka on pracuje v tom penzionu aháá… tak to má práci fakt blíž, než za rohem, viď, to je super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 19:47

Holky, jsem pro se potkat na hřišti. Akorát, že můžu jen odpo a nebo o víkendech. Taky si myslím, že se určitě známe od vidění. Zase tolik hřišť tu není, aby jsme se už někde nepotkali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
29.4.15 21:39

@kopretinka1211 odpoledne není problém, víkendy taky ne ;) A co děláte třebas zíítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.4.15 06:19

@Kešu
u mě to jde až příští týden, jsme zatím u babičky a dědy na severní moravě :D
nj, do práce to má 5 pater výtahem :D takže doma je kdykoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
30.4.15 07:56

@pastelkaa v pohoděěě, času dost ;) Jen užívejte u babičky s dědou! :)

Týjofka a jakto, že bydlíte na té ubytovně? Já tudy chodívám k našim a teda co občas slyšim a vidim v oknech a kdo tam chodí a co lítá z oken, tůhle někdo vyhodil ňáký kosti s masem, no dovnitř bych se bála vejít 8o
Já to nejdřív pochopila, že bydlíte v tom domě vedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
30.4.15 20:04

@Kešu
pisnu ti sz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.5.15 08:51

Ahoj holky, skolku v Jeseniovce 98 muzu jen doporucit, mela jsem tam syna s ADHD, pani ucitelky byly skvele, krasne ho zvladaly, komunikace s nima vyborna.Ted tam mam mladsiho syna a je tam moc spokojeny.Mame jednu ucitelku mladsi druhou starsi, ale obe super.Jsme ve tride Zabicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 19:59

Holky, jak se vám dneska líbilo ve školce na třídní schůzce? Říkala jsem si, že jsme se tam mohly potkat a poznat se osobně. Mno, tak jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
5.6.15 05:55

@kopretinka1211
Ahoj, no první třídní schůzka a dojmy dobrý, paní ředitelka hodná a milá, maminek tam bylo moc, ty si tam taky někde seděla?
Sejít by jsme se mohli na tom hřišti, sice s Kešu už se domlouvám taky dlouho ale čas se najde. Jezdíme každou volnou chvíli na zahradu na Skalku. Tak by jsme se mohli sejít na nějakém hřišti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
28.7.15 13:04

Holkýýý… tak kde ste kdooo? Komu nastupují dětičky do MŠ Jarov - rádi se s někým sejdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
4.9.15 10:48

Ahojky,
na FB je vytvořena skupina MŠ Jarov-SOVIČKY, pokud se někdo přidá, budu ráda, můžeme se scházet i na hřišti s dětma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.9.15 09:23

skupina MŠ Jarov, V Zahrádkách (na FB)

Je na Facebooku prozatím jako veřejná skupina, kdo chce, se může přidat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.3.17 22:53

Dobrý den, chtěla bych obnovit diskuzi o aktuálním stavu školek na Praze 3. Jake mate prosím pozitivní a negativní zkušenosti se školkami? Přemýšlíme o
MŠ Pražačka
Jeseniova 98/2593 (u Ohrady)
Na Balkáně
Na Vrcholu
Waldorfská
MŠ Chmelnice
Za jakýkoli postřeh budu moc vděčná. Rozhodování je těžké. Máme teď dceru na Jarově ve Smíšku (napůl soukromá)a na rozjezd byla dobra, ale máme ji trochu z ruky.
Děkuju Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.3.17 18:23

MS Balkan uz moc nedoporucuju. Mam tam dceru tretim rokem a ona je teda spokojena, ale ja cim dal tim min. Letos jim odesly 4 ucitelky z 6 a ted zase jedna z tech novych. Myslim si, te je to chyba vedeni. Ty ucitelky tam byly cca 15-20 let, byly to zkusene zenske, deti je mely rady. Myslim si, ze je to chyba vedeni, reditelja je uz od pohledu arogantni, vse si rada ulehcuje. Atmosfera, ktera tam ted panuje neni nic moc a jidlo je pry priserne. Skoda, jinak je to hezka skolka s hezkou zahradou. Kdyby vymenili reditelkz, tak verim, ze to bude super skolka, potencial tam je. Syna dam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin