Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spis to mas rozházené z Ha. Musíš tomu dat čas
uvádí se půl roku na srovnání
Ja vysadila na konci roku 2017. Mam strasne dlouhe cykly, 32-40dni. Dej telu cas na vzpamatovani. ![]()
No cyklus už mám 42 den,takže je to nezvyk právě. Na vyvolávačku jít nechci.
@elinka90 Nejsem. Pro jistotu jsem si dělala test,když jsem měla zpoždění 2 dny,a ještě jeden jsem si dělala minulý týden v pondělí a také vyšel negativní.
Já vysadila v dubnu, od té doby klasická MS jednou
Snad se to srovná…
Do toho mě ještě bolí prsa a občas i břicho,jako kdybych to už měla dostat,ale přitom nic ![]()
Ahoj vůbec nezoufej , já vysadila 7/2016 MS začala chodit na čas až 9/2017,otěhotnění 5/2018,že nedopadlo je věc druhá. Ale půjde to. ![]()
Ahoj,já měla teda antikoncep.injekce 2,5roku.V dubnu jsem měla poslední na 3 měsíce a od té doby mrška nepřišla-chce to čas,tělo se dává dokupy prý i rok nebo 2roky.Hlavně se nestresovat,být v klidu a nehlídat se.To pomáhá.Jen nevím,jestli,když nemenstruuji,můžu i tak otěhotnět?Poraďte prosím.Máme 2 děti,3.by mi nevadilo,ale zatím si radši dáváme s manžou pozor-teda jednou to nevyšlo…tak uvidíme.
@Jandule88 ano, můžeš otěhotnět z první ovulace, po které by uz ms nedorazila
@Tichošlápek píše:
@Jandule88 ano, můžeš otěhotnět z první ovulace, po které by uz ms nedorazila
Díky moc.Zkusím si koupit test…
@Tichošlápek Ahoj,tak testy jsem si dělala 2 a těhotná nejsem.Menstruace zatím nedorazila,ale já měla injekce depo proveru a tam je prý možné,že měsíčky nedostanu i rok po vysazení, ![]()
@majinka69 Dobrý den, v lednu jsem začala poprvé brát antikoncepci, ale bohužel jsem s ní měla problémy, nepravidelnou MS,takže jsem dobrala 3 měsíční plato a pak jsem vysadila. Cca týden po vysazení se dostavila MS, avšak na 2 dny. Od té doby nic, těhotenské testy jsem si dělala od té doby asi 3, vše negativní. Odjela jsem do ciziny a chtěla počkat s nadějí,že se cyklus obnoví. Teď jsem z5 v ČR a chci ss zeptat zda mám zajit raději k lékaři nebo vyčkat? Upřímně mi návštěvy u doktora nejsou moc příjemné, ale ráda bych cyklus nějak obnovila.. poradíte mi prosím někdo?
Dobrý den, v lednu jsem začala poprvé brát antikoncepci, ale bohužel jsem s ní měla problémy, nepravidelnou MS,takže jsem dobrala 3 měsíční plato a pak jsem vysadila. Cca týden po vysazení se dostavila MS, avšak na 2 dny. Od té doby nic, těhotenské testy jsem si dělala od té doby asi 3, vše negativní. Odjela jsem do ciziny a chtěla počkat s nadějí,že se cyklus obnoví. Teď jsem z5 v ČR a chci ss zeptat zda mám zajit raději k lékaři nebo vyčkat? Upřímně mi návštěvy u doktora nejsou moc příjemné, ale ráda bych cyklus nějak obnovila.. poradíte mi prosím někdo?
@Anonymní píše:
Dobrý den, v lednu jsem začala poprvé brát antikoncepci, ale bohužel jsem s ní měla problémy, nepravidelnou MS,takže jsem dobrala 3 měsíční plato a pak jsem vysadila. Cca týden po vysazení se dostavila MS, avšak na 2 dny. Od té doby nic, těhotenské testy jsem si dělala od té doby asi 3, vše negativní. Odjela jsem do ciziny a chtěla počkat s nadějí,že se cyklus obnoví. Teď jsem z5 v ČR a chci ss zeptat zda mám zajit raději k lékaři nebo vyčkat? Upřímně mi návštěvy u doktora nejsou moc příjemné, ale ráda bych cyklus nějak obnovila.. poradíte mi prosím někdo?
a jak dlouhý máš poslední cyklus?