Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Janee19 upřímně si nepamatuji úplně přesně cyklus při braní antikoncepce, jelikož mě MS navštěvovala cca každých 35 dní, ale trvala týden i déle.. už od konce května však nic.. Vždy se mi zhorší pleť, nafoukne břicho,občas i bolesti, ale MS se nedostaví
Tak to bez k dr. Nejvyšší čas to řešit
@Anonymní píše:
@Janee19 upřímně si nepamatuji úplně přesně cyklus při braní antikoncepce, jelikož mě MS navštěvovala cca každých 35 dní, ale trvala týden i déle.. už od konce května však nic.. Vždy se mi zhorší pleť, nafoukne břicho,občas i bolesti, ale MS se nedostaví
Tak to je nejvyšší čas vážně na doktora. Kdyby to bylo něco vážnějšího, ať ti chytneš včas. Jestli je to jen rozhození hormonů, můžeš si vybrat jestli dá vyvolavacku nebo ještě počkáš. Klidně bych počkala, ale až budeš mít potvrzeny, „že o nic nejde “
@Anonymní píše:
Ahoj,to je vážně divný,souhlasím s holkama.Lepší zajít k lékaři,než čekat.Já před lety taky měla cyklus po 35-38 dnech,pak jsem to nedostala,těhu testy negativní,bolelo mě v podbřišku,tak jsem šla a ultrazvukem mi našli cystu na vejcovodu.Hned mě poslali na operaci a byla jsem ráda,že jsem šla včas.Mohla mi prý prasknout a to by byl větší průšvih…
Držím palce!
Ahoj, je to měsíc co sem vysadila antikoncepci, menstruace přišla zatím jednou. Teď stale čekám až přijde další. V podbřišku mě bolí jako bych to dostat měla, ale stále nic. S přítelem chceme miminko, ale nevím zda se dá otehotnet když je teď ten cyklus nepravidelný.. Když nedostanu menstruaci tak přece nejde otehotnět? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je to měsíc co sem vysadila antikoncepci, menstruace přišla zatím jednou. Teď stale čekám až přijde další. V podbřišku mě bolí jako bych to dostat měla, ale stále nic. S přítelem chceme miminko, ale nevím zda se dá otehotnet když je teď ten cyklus nepravidelný.. Když nedostanu menstruaci tak přece nejde otehotnět?
Teď těhotná nejsem, test sem si dělala a byl negativní.
Musíš počkat když já vysadila HA taky první měsíc bez a pak už normálně, tělo se musí srovnat, můžeš mít rozhozeny cyklus i několik měsíců a taky ne je to individuální