Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Když cestují někam s dítětem,tak vysvětlují domlouvam ,že to nemůže a tamto a to,no stejně si kolikrát dělá co chce,a pak sleduji ty lidi jak by nejradši videli jak mu dám na zadek..
ono je snadné vychovávat dítě které je klidné a poslechne než třeba adhd ![]()
Jedna na zadok ešte nie je bitka, si myslím…ale moje zlatíčko sa dokáže prizabiť aj 20× denne. Včera som mu dala detské nožničky, ale behal s nimi a tak som mu ich vzala. Zrazu počujem divný zvuk a moje milé dieťa malo v ruke ostré nožnice a hralo sa s nimi. Skoro ma …lo. Tak kedže som mu vzala tie detské, on si vybral z pohára na stole druhé. Síce som mu len dohovorila, ale neviem, či si to bude pamätať. Nožnice som dalôa samozrejme vyššie.
Inak divné, že môj muž mu takmer všetko dovolí, aj keď na neho zvýši hlas, tak ani vtedy to nie je počuť, aj moja mama dieťaťu všetko nedovolí a napriek tomu sa mi zdá, že dieťa cche tatu menej ako nás dve…alebo si zvyklo, lebo tata je s ním málo?
Ešte dodatok - ja hlavne nechápem, že prečo mi tá „inteligentná dáma“ povedala, že keď mám rakovinu, nemám čo byť s dieťaťom!!!
@autorka44 píše:
A to som ešte jedno slovbo vymazala..A plačem kvbôli nej tej múdrej už hodinu. Dieťa nechce spať, kašlem na to.....
nejsi těhotná? ![]()
@autorka44 píše:
Ešte dodatok - ja hlavne nechápem, že prečo mi tá „inteligentná dáma“ povedala, že keď mám rakovinu, nemám čo byť s dieťaťom!!!
to jsem nedočetla, promiň
proč bys neměla být s vlastním dítětem? Paní má evidentně patent na rozum… kašli na ní, spousta rodičů by reagovala stejně. Já sice ne, protože, ač by mě nejspíš vyvrátilo a čapla bych ho za krk, tak na střelba na zadek nezabere. On je spíš domlouvací, ale musím ho pořádně vyděsit ![]()
Určite nie, mám vybratú maternicu a predpokladám, že v inom orgáne sa dieťa nevyvíja. ![]()