Můj muž má dítě jinde.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
6.1.22 16:42
@stinga píše:
@Vercsi148 jo, jo, píšu to už v 16.22, že je to námět na článek

@stinga už to vidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.1.22 17:28

Kdysi tady běžel podobný příběh. Ale tam myslím nejdřív zakladatelka zjistila, že z účtu pravidelně odchází nějaké peníze, pak zjistila, že to jsou alimenty. Už si to ale přesně nepamatuji.

• Citovat
  • Upravit
2353
6.1.22 17:32
@Cizinka1 píše:
Funguje ti takhle nejednou páru dal. Ale je jich asi menšina

Tak to určitě ne. Pokud myslíš páry, které se daly dohromady s tím, že mají z předešlých vztahů děti, tak pozor.. To je úplně jiná situace, jiné okolnosti.. A hlavně, většinou ani tak to nefunguje. Je to na emimi pořád, jak někomu vadí děti jeho partnera.
Partnerství, ve kterém se sejdou děti z předešlých vztahů, potřebuje hodně vysokou míru tolerance, komunikace a porozumění. Je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
6.1.22 17:36

:mrgreen:Jasné, nemůže to s ní vydržet. Žeby ta samá věta co říkal milence o tobě :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.1.22 17:38
@liptom píše: :mrgreen:Jasné, nemůže to s ní vydržet. Žeby ta samá věta co říkal milence o tobě :think: :mrgreen:

no estli to nebude nahodou tim rvoucim miminem. Ze by se pan nemohl vyspinkat do ruzova a kopretina od nej ceka, ze bude pomahat, treba i v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
6.1.22 18:00

Jestli tohle teda není šmyšlený příběh, tak je to síla. Taky by to se mnou švihlo.
Tady je každá rada drahá. To dítě za nic nemůže, ale bude tu už pořád.
Já osobně bych tohle neodpustila.
Ale koukám, že zakl nereaguje, nediskutuje, tak nejspíš asi zase další pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
6.1.22 19:01

Zpatky bych ho nevzala. Uz jen protoze se sbalil a sel za ni. A az kdyz zjistil, ze doma je lip, tak se chce vratit. Hnus. A umis si predstavit do budoucna ty povedene vikendy s ditetem, ktere je dukaz jeho nevery? Ja bych ho mit rada nemohla. Vim, je to dite a za nic nemuze, ale.. ruku na srdce, tohle je fakt to nejhorsi, co mohl udelat a jeste to resil utekem za novou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.22 19:18

Ano, při moc velkém šoku už jsem sebou švihla. Když je něco tak moc, že mozek prostě radši vypne, může se to stát. Byla ve stresu už celý den, možná nic nejedla, neměla na to myšlenky, nedivila bych se. Jako co na to napsat…hned bych ho určitě zpátky nevzala, minimálně nějakou dobu ať přemýšlí, pak bych se s ním zkusila pobavit, jak to vidí dál. Chudáci ty děti, buď to nové u manželky nikdy nebude vítané, nebo to původní přijde o tátu, ach jo.

• Citovat
  • Upravit
377
6.1.22 19:27

Nevzala bych ho zpět. Chápu obrovský šok, nevím, jak by po tomhle šlo obnovit důvěru, když byl schopen tak dlouho lhát přímo do očí, většina vztahů tohle prostě nepřežije. Že je to reálné bych věřila, my jsme díky MyHeritage přišli zas na 50 let starý románek v rodině ex. Dědula, jinak dost věřící člověk, si jako mladý ženáč štrejchnul vedle, ženská chvíli poté emigrovala a už se mu neozvala. A před pár lety se díky DNA shodě ozvala ze zahraničí její - a jeho - dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
6.1.22 19:30
@Modra1 píše:
Tak to určitě ne. Pokud myslíš páry, které se daly dohromady s tím, že mají z předešlých vztahů děti, tak pozor.. To je úplně jiná situace, jiné okolnosti.. A hlavně, většinou ani tak to nefunguje. Je to na emimi pořád, jak někomu vadí děti jeho partnera.
Partnerství, ve kterém se sejdou děti z předešlých vztahů, potřebuje hodně vysokou míru tolerance, komunikace a porozumění. Je to těžké.

Opravdu jsou takový, kteří to zvládnou, a to dítko chodí na víkendy k nim

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
6.1.22 19:32
@Dorotka101 píše:
Jestli tohle teda není šmyšlený příběh, tak je to síla. Taky by to se mnou švihlo.
Tady je každá rada drahá. To dítě za nic nemůže, ale bude tu už pořád.
Já osobně bych tohle neodpustila.
Ale koukám, že zakl nereaguje, nediskutuje, tak nejspíš asi zase další pohádka.

Záleží, ja bych možná odpustila. Ale stalo by mě to, ne že měl poměr, ale že si ten blbě nedával pozor a je z toho dítě, mohl taky donést domů něco horsiho

• Citovat
  • Upravit
40425
6.1.22 19:39
@stinga píše:
mně to zní, jako další námět na článek na OnaDnes, btw - už jsi někdy omdlela? já ne, a nežiju pouze růžový život

Tomu omdlení z šoku bych i věřila.

Ale divné je, že zakl. píše, že stála ve dveřích a chlap jí tu novinu říkal od stolu, asi v té kuchyni, pak omdlela a probudila se na pohovce.

A ono je strašně těžké někoho, kdo bezvládně leží a vůbec nespolupracuje, zvednout z podlahy a odnést na pohovku.
Od nějaké váhy spíš nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
6.1.22 20:37
@Anonymní píše:
Dobrý den ve spolek. Omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte. S manželem jsme spolu deset let, z toho máme pětiletého syna. Máme dum, oba dobře placenou práci zdravé dítě, sem tam nějaký mráček ve vztahu byl. Ale žádné italské manželství to není. Až na poslední rok, se jeho chování změnilo ale jen tak nepatrně, vlastně bych k tomu neměla výhrady. V práci si polepšil ale i byl déle v práci, takže přichází domu kolem 18-19h.jak bláhová jsem ale byla že? Teď k jádru věci. Nejsem žádná stíhačka, co by hledala v jeho mobilním telefonu nesmyslné důkazy. Když Peru jeho oblečení ne prohlížím jeho kapsy, protože je pečlivý a všechno si vytahuje sám. Jela jsem se synem na víkend k sestře. Manžel že nemůže tak že víkend bude doma, ok proč by ne však to tak už několikrát bylo že? Po víkendu jsem se vrátila, a tak že budu v pondělí uklízet. (Po svatkách). Tak jsem to vzala důkladně. V ložnici jsem chtěla Roztřídit obleceni, protože manžel čas od času oblečení co měl na sobě dá třeba druhý den do skříně. Tak že zapnu pračku a vzala jsem mu kalhoty. No tak jsem ty kapsy projela a nasla zmuchlaný paragon na koupi postýlky 8o. Tak jsem tam tak seděla a přemýšlela co to vidím Postýlka? Pro koho.. Tak jsem žena a začalo mi v hlavně projíždět několik možnosti proč on tohle u sebe má že? No čekala jsem do 18h než přijde domů, ale do té jsem prostě doma začala hledat různé věci, právě jako ta stíhačka. No nic jsem nenašla. Když přišel domů, viděl na ledničce ten paragon a jen se na mě podíval sedl si ke stolu a říká. Ano mám měsíčního syna. Já jsem v tu chvíli stála ve dveřích a naprosto Ochromena jsem nevěděla co mám dělat. Začalo mi bušit srdce neskutečný nával do hlavy a tma. Probudila jsem se na pohovce s tím že moje máma za chvíli přijde, on se mezi tím sbalil veškeré své věci a normálně zmizel. Zabouchl za sebou dveře a od té doby jsem ho neviděla, nezvedal mobil na SMS a e-mail nereagoval. Až do dneška. Dneska mi přišla SMS že mě a našeho syna miluje, že to u ní nemůže vydržet. Já jsem mu na to neodespala. Poslal mi ještě několik zpráv podobného znění. Tak tohle je můj totálně zničeny život vedle koho jsem to žila. Stále ho miluji nejde najít nenávist. Jenže já se přes to pořád nedokážu přenést.. No vlastně nechci ho vidět mám na něj vztek neskutečně mě zklamal :zed: nevim jak se mám zachovat. Vím že mi s tím nikdo nepomůže ale přesto bych uvítala váš názor. Děkuji

Otazka je, jestli to byl jen ulet nebo dlouhodoby vztah - asi to druhe.
Take je dulezite proc se sbalil a odesel… Myslel si, ze u tebe nema uz sanci nebo se to za nej konecne vyresilo a chtel byt s ni? Takhle odejit a neodpovidat je teda hnus a zbabelost.

Jde mi o to, ze se nad tim muzes povznest a odpustit mu, proc ne, ale co kdyz se pri sebemensim problemu/hadce sbali a odejde k ni, a jakmile se nabazi tam, tak se zase vrati k vam - to bych nesnesla a rovnou ho vyhodila.
Neni vsem dnum konec, porad muzes najit jineho suproveho partnera;)

• Citovat
  • Upravit
2085
6.1.22 21:55

Já bych teď všemu nechala čas. Řekla bych mu, že si to chci všechno pořádně promyslet a zjistit, jak dál pokračovat v životě. A že ho žádám, aby mi alespoň týden nebo dva domů prostě nechodil. Pokud tam nemůže vydržet, tak ať je třeba ty dva týdny na ubytovně… A zatím bych pátrala sama v sobě, jestli jsem schopná se s tím doopravdy srovnat natolik, abych se ráno probudila vedle něj, uvědomila si, že má někde dítě s jinou a přesto se na něj dokázala s láskou usmát. Já sama bych to nesvedla. Do smrti bych se bála, kolik levobočků na mě ještě vyskočí. A nesnesla bych vědomí, že jsem před ním ztratila veškerou hodnotu. Protože jsem bytostně přesvědčená, že muž nikdy nemůže doopravdy respektovat a vážit si ženy, která mu odpustí něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
6.1.22 22:05
@Cizinka1 píše:
Záleží, ja bych možná odpustila. Ale stalo by mě to, ne že měl poměr, ale že si ten blbě nedával pozor a je z toho dítě, mohl taky donést domů něco horsiho

Jakože si blbě nedával pozor a omylem ho strčil do jiné ženské, než je ta, co má doma? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí