Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
9.7.14 20:23
@Anonymní píše:
Ja zas chapu ze kdybych mela taky nejakou bourlivou situaci tak to asi neresim a mavnu nad tim rukou ale ne. Mam prodte sex pouze s partnery a skupinovy sex nebo sex na jednu noc se mi prici..

i kdybys měla sama ty koitus a třema chlapama? Rozmysli si odpověď :lol: Já být sama… :P :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
9.7.14 20:24

Jednou jsme požádala mého milence, aby přivedl dalšího, ale nechtěl :lol: :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Rikam kdyby se to dozvedeli co ja vim… jedine komu se sveruji je moje sestra, vzdycky mi pomuze poradi nevim jestli ji mam o tom rict, potrebuju si o tom promluvit

• Citovat
  • Upravit
6578
@Anonymní píše:
Nejhorsi je ze si o tom nemuzu s nikym popovidat protoze bych navzdy zkazila vztahy.. a kdyby se to dozvedela moje rodina jakou ma minulost no nebyly by moc nadseni.. a kdyby ro vedela jeho maminkaa jeeej ta ho ma za hodneho vzorneho synacka… by ji trefil slak..

Popovídej si o tom se svým přítelem. Stejně si myslím, že s největší pravděpodobností to dělal jen kvůli penězům. ;) Není to žádná zrůda, ani prase. Je to jeho minulost, na kterou zřejmě pyšný není, jinak by ti o tom řekl, je to pořád TEN STEJNÝ SKVĚLÝ člověk, kterého znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.7.14 20:25
@Anonymní píše:
Rikam kdyby se to dozvedeli co ja vim… jedine komu se sveruji je moje sestra, vzdycky mi pomuze poradi nevim jestli ji mam o tom rict, potrebuju si o tom promluvit

spíše nějaké kamarádce. Do rodiny bych to netahala.

• Citovat
  • Upravit
6578
9.7.14 20:26
@Anonymní píše:

Neříkej to nikomu! Mluv o tom s ním a nešiř to dál. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 20:26
@sad 1 píše:
i kdybys měla sama ty koitus a třema chlapama? Rozmysli si odpověď :lol: Já být sama… :P :P :P :mrgreen:

To nevim, nikdy jsem sama nebyla takovou dobu abyh si jen uzivala ale asi ne, nelaka me to :nevim: a se 3ma zenskyma a jednim chlapem vubec ne…

• Citovat
  • Upravit
sad 1
9.7.14 20:27
@lovesmile píše:
Neříkej to nikomu! Mluv o tom s ním a nešiř to dál. :roll:

s ním určitě, a le popovídat si o tom s nejlepší kamarádkou by taky pomohlo. Vyslechnout si třeba názor někoho, koho má ráda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 20:28
@sad 1 píše:
spíše nějaké kamarádce. Do rodiny bych to netahala.

Nemam zadnou takovou kamaradku ktere bych se mohla sverovat.. od te doby co jsem se m nemu nastehovala jse se poradne neseznamila

• Citovat
  • Upravit
sad 1
9.7.14 20:29
@Anonymní píše:
To nevim, nikdy jsem sama nebyla takovou dobu abyh si jen uzivala ale asi ne, nelaka me to :nevim: a se 3ma zenskyma a jednim chlapem vubec ne…

no tu druhou situaci se ti nedivím, taky bych nechtěla se třema ženskýma olizovat jednoho chlapa, ale naopak :lol: :lol: :lol: :P Ale co ty víš, třeba kdybys byla sama, zklamaná vztahem, třeba bys řádila. Já jsme taky věrná, hodná, ale jak mě někdo zklamal, jejda :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21
@Anonymní píše:

určitě to nikomu neříkej…nikdy nevíš, kdo to pošle dál a pak akorát budeš mít problémy, mluv o tom s nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
@Anonymní píše:
Nemam zadnou takovou kamaradku ktere bych se mohla sverovat.. od te doby co jsem se m nemu nastehovala jse se poradne neseznamila

škoda

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
@lovesmile píše:
Popovídej si o tom se svým přítelem. Stejně si myslím, že s největší pravděpodobností to dělal jen kvůli penězům. ;) Není to žádná zrůda, ani prase. Je to jeho minulost, na kterou zřejmě pyšný není, jinak by ti o tom řekl, je to pořád TEN STEJNÝ SKVĚLÝ člověk, kterého znáš.

jo já si myslím to samé a i proto psal do těch agentur že má sex rád či jak to tam psal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 20:30

Ja si s nim o tom nemuzu povidat, to by nedopadlo dobre, jak se nastvu tak to je vitr… a stejne ani nevim, co bych mela nebo chtela od nej slyset?? Na to preci zadne vysvetleni neni nez to co tu uz padlo

• Citovat
  • Upravit
160
9.7.14 20:30

Já si myslím, že minulost je minulost. A taky si myslím, že ne vždy je dobré si milostnou minulost s partnerem říkat. Když měl rád sex slečnami, jak píšeš, tak už nejspíš našel tu pravou, když s tím přestal. On člověk zkusí všelicos než se vybouří nebo najde toho správného člověka se kterým už ho předchozí bouřlivé věci nelákají. Je s tebou nejspíš moc štastný, tak proč to kazit a jitřit staré rány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí