Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako já se nedivim, že ti to neřekl…nebyla bys sním kdybys to věděla ![]()
@terien píše:
aha, takže tobě strašně vadí že ti to neřekl, protože ti měl říct vše. Ale že ty s ním nemluvíš o té samé věci je O. K.?
Mel mi to ricz ve fazy kdy jsme se poznavali a povidali si o sve minulosti i ze partnerske… jak rikam nebyla bych s nim kdyby mi to rekl
A to tě nenapadlo, že se fakt stydí? A promiň srovnávat tohle z vraždou je fakt přehnaný. Já chápu, že milovanému člověku se má říct pravda, ale když se za ní třeba stydí a nechce o tebe přijít, tak to jde těžko. A můžu se zeptat z jakého zdroje ses to dozvéděla?
@key2 píše:
Jako já se nedivim, že ti to neřekl…nebyla bys sním kdybys to věděla
Vzdyt se podle vetsiny nic nestalo, tak co je na tom kdyby mi to rekl…
@Anonymní píše:
Mel mi to ricz ve fazy kdy jsme se poznavali a povidali si o sve minulosti i ze partnerske… jak rikam nebyla bych s nim kdyby mi to rekl
To bude asi ten důvod proč ti to neřekl. Ale i ten vrah kterýho tu zmiňuješ má právo na obhajobu, takže si myslim, že pokud si myslíš, že tvůj přítel udělal něco špatnýho tak bys mu měla dát prostor, aby ti k tomu něco řekl.
Zak uz kaslu na anonymitu. Treba si to bude cit, vi ze sem chodim..
@Anonymní píše:
ale o tomhle se přece jen tak nedá mluvit…jako já nevim…taky jsem manželovi na začátku vztahu nevyprávěla kolikrát s kym atd… ![]()
Nečetla jsem diskuzi, ale to, co se stalo, bylo před tím, než jste se seznámili. Nikdy není dobré, rýpat se v minulosti partnera. Neřeš to, nevím, jestli psalas, jak ses k té informaci dostala, ale jestli ti to někdo nakukal, tak mi je přítele docela líto, když věříš, co ti kdo nakuká..
No tak ja se ti treba vubec nedivim. Ty zensky bych neresila, ale predstava, ze š*kal nejaky chlapy do řiti a buh vi co bral do pusy tak by mi bylo taky na bliti.
minulost neminulost, tohle bych neprekousla. Fujtajbl.
@terien píše:
To bude asi ten důvod proč ti to neřekl. Ale i ten vrah kterýho tu zmiňuješ má právo na obhajobu, takže si myslim, že pokud si myslíš, že tvůj přítel udělal něco špatnýho tak bys mu měla dát prostor, aby ti k tomu něco řekl.
A jak bych mela zacit?? Jak ho znam tak mi rekne ze se chci zas pohadat a ze chci zase resit nepodstatny veci…
@bamba píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale to, co se stalo, bylo před tím, než jste se seznámili. Nikdy není dobré, rýpat se v minulosti partnera. Neřeš to, nevím, jestli psalas, jak ses k té informaci dostala, ale jestli ti to někdo nakukal, tak mi je přítele docela líto, když věříš, co ti kdo nakuká..
Nechci resit jak jsem na to prisla, proste jsem cetla jeho konverzace co ma v pocitaci.. vic neni treba rikat..
@Kessynkaa píše:
Vzdyt se podle vetsiny nic nestalo, tak co je na tom kdyby mi to rekl…
jde o to, že se tyhle věci prostě neříkaj a ani nevíš proč to dělal..
@Kessynkaa píše:
A jak bych mela zacit?? Jak ho znam tak mi rekne ze se chci zas pohadat a ze chci zase resit nepodstatny veci…
Ani bych se mu nedivila.Je to tajné, jak jsi k té informaci přišla?
@Kessynkaa Každý máme nějakou minulost ![]()
Já kdybych manželovi řekla, co jsem kde vyváděla, taky by se mnou třeba nebyl.
On o své minulosti taky nemluví, protože to je prostě pryč a na co se v tom rýpat ![]()
No budeš muset vyklopit odkud tu informaci máš. takže jestli jsi mu vlezla do skypu nebo tak někde tak asi rád nebude.