Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak jsi zjistila že se na ně díval kolem půlnoci a že to byly zrovna tyhle fotky?
Mně osobně by to vadilo docela dost, pokud by sledoval ty nahaté. Že se dive na cizí nahotinky je mi u zadele.
@Patatka píše:
Ano, tak je to nejlepší. Manžel fotky teda smazal až po roce našeho vztahu, ale byl s ex 4,5 roku, tak chápu že je nesmazal hned. Nahatý naštěstí žádné neměl.
Jo to bych taky chápala, já taky měla fotky svýho ex, se kterým jsem byla 4 a půl roku, ale jak jsem se stěhovala k příteli tak fotky letěli do koše.. Tohle je prostě něco jiného, kdyby měl takhle 2,3 holky, ale 12?? a ještě to nebyly všechno jeho ex?? Možná si myslíte že řeším blbosti, ale nemůžu za to že mě to se*e
Protože je na PC v dokumentech záložka naposledy návštívené a tam to všechno bylo, byl tam napsaný čas a místo určení, jak se ta složka jmenuje, kde se ty soubory nacházejí.. Otevřít to nešlo, bo jsem neměla ten hdd… a je mi jasné, že se určitě díval na všechno, když ty složky otevřel za účelem dívat se a nebo zavzpomínat… a ještě když jsme byly pohádaní..
@Anonymní píše:..no vidíš..byl doma sám..tak mrknul do minulosti
Díval se na ně kolem 12 večer…Je mi to fakt divný, ani jsem nebyla tu noc doma ale u kamarádky..
@Anonymní píše:
Jo to bych taky chápala, já taky měla fotky svýho ex, se kterým jsem byla 4 a půl roku, ale jak jsem se stěhovala k příteli tak fotky letěli do koše.. Tohle je prostě něco jiného, kdyby měl takhle 2,3 holky, ale 12?? a ještě to nebyly všechno jeho ex?? Možná si myslíte že řeším blbosti, ale nemůžu za to že mě to se*e
Taky mám fotky svých ex… A mazat to nebudu. Proč taky.. O nic nejde…
Mě by to vadilo, tlačila bych na něj, ať to vyhodí. Teda ty nahý. Jako minulost nevymažeš a taky mám s bývalým fotky (mám to teda u našich), manžel taky nějaké dovolené, ale tohle by mi hodně vadilo…
Kamáradka se takhle chytla s teď už manželem, taky měl něco i videa s bývalou… vysvětlila jsem jí, že chlapi to tak neberoua, ale promluvily si a vyhodil to… ale 12 bývalek a nahé fotky… to bych těžce předýchávala.
Tak to by mi teda hodně vadilo. Myslím teda jenom ty fotky kde jsou nahý jinak ne
Lepší je se nehrabat v minulosti a nepídit se po tom… Minulost už byla. Teď je teď a on žije s tebou. Taky mám fotky ex v pc. Né nahé, ale proč to mazat? Je to vzpomínka nic víc.
Tolik bych ty fotky neresila, jsou to jen fotky. Me by to sice taky dost stvalo, ale co by mi na tvem miste asi vic vadilo, kdyz by ze me chlap delal blbce. Videla jsi, co jsi videla a i dukaz mas…jenze to co jsi videla vlastne neexistuje ![]()
Zas na jednu stranu nikdo neni svatej a jestli mel partner jednu zenskou nebo dvacet by mi bylo jedno hlavne aby byl vernej no ne. ale je pravda ze od pritele neni pekny se divat na nahotinky svych bejvalek mohl mit aspon trochu slusnosti a divat se na cizi baby. ten muj ma takhle snad plnej pocitac a kdyz ho pristihnu jak si prohlizi tak jdu k nemu zkritizuju ty baby a je vystarano manzel to vypne a jde se venovat me
![]()
@avm3 píše:
Mě by to vadilo, tlačila bych na něj, ať to vyhodí. Teda ty nahý. Jako minulost nevymažeš a taky mám s bývalým fotky (mám to teda u našich), manžel taky nějaké dovolené, ale tohle by mi hodně vadilo…
Kamáradka se takhle chytla s teď už manželem, taky měl něco i videa s bývalou… vysvětlila jsem jí, že chlapi to tak neberoua, ale promluvily si a vyhodil to… ale 12 bývalek a nahé fotky… to bych těžce předýchávala.
Jo já bych taky byla ráda, když by to smazal a předemnou, ale to neudělal.. Dle jeho slov to smazal ze začátku našeho vztahu, což nebyla pravda, jak jsem se přesvědčila… Takže nevím, jestli mám věřit tomu že to teda po provalení a hádce smazal, nebo jestli si to jen někde líp neuložil tak abych to nenašla.. Nechce mě na jeho PC moc poštět, což je fakt divný…
A právě že minulost je minulost, tak proč tahat nějaké fotky do přítomnosti?
Mně by spíš vadila ta lež. Asi bych zuřila stejně. A nepřijde mi normální okukovat bývalé nahaté. Ale zažila jsem i horší věci ve vztahu, dlouholetém. Musis si sama ujasnit co ve vztahu chceš a co ne.
A seš si jistá, že s nima něco měl? Nebylo to jenom nahotinky stažený z netu?
Jinak jsem dost žárlivá, takže bych z toho nadšená nebyla. Ale minulost nevymažeš. A i když ti řekne, že je smazal, tak pochybuju, že to skutečně udělal (přehraje si je před tím na flashku apod.).
@korana.kora píše:
Tolik bych ty fotky neresila, jsou to jen fotky. Me by to sice taky dost stvalo, ale co by mi na tvem miste asi vic vadilo, kdyz by ze me chlap delal blbce. Videla jsi, co jsi videla a i dukaz mas…jenze to co jsi videla vlastne neexistuje
Přesně tak!! a ještě jsem mu to názorně ukázala, že na tom PC že v tolik a tolik byl tam a tam a prostě zapíral, že prej se na nžádné fotky nedíval! To mě nasralo ještě víc…
Měl se zachovat tak, že vezme ten hdd a předemnou ty fotky smaže, ale ne, radši se hádal a lhal.. takže dle mě ty fotky pořád má, když se takhle zachoval… a počkal si na druhý den a vklidu mi napsal, že ten Hdd našel a najednou byly fotky pryč…
Tak já mám i nahé a video taky (mmch jsou na něm dva moji bývalí najednou
) a mazat to nebudu ani náhodou. Manžel o tom ví a v životě by ho nenapadlo mi nařizovat co s tím mám dělat.