Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vartová
14.5.14 16:26

Úplne ťa chápem, mala som tento problém na začiatku tiež. Nie rovnaký, ale podobný. Nie je to jednoduché, som veľký žiarlivec, ale snažím sa to nejako zmierniť. A najviac by ma mrzela hlavne tá lož.

• Citovat
  • Upravit
30194
14.5.14 16:27
@lucenka píše:
když to vezmu podle situace u mě a chlapa (jsem dost žárlivá), tak si jsem jistá, že by o existenci nějakých takových fotek případný nextce neřekl ani omylem.

Blbý… Asi bych nechtěl ženskou, která se neumí srovnat, že jsem měl v životě své partnerky. Některé z nich super a i sex s nima byl super a že na to rád vzpomínám.
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má to potěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečná
a moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.5.14 16:38
@andrea.sb píše:
Tak ja radši snesu nějakou tu scénu než zbytečně lhala. Ovšem v dnešní době je asi normální radši lhat a tajit než si rozumně promluvit jako dospělí lidé.

Dnešní doba s tím nesouvisí, ani strana a vláda za to nemůže. Je to individuální.
Zakladatelko, řešíš peakoviny. Co na tom, že si udělal dobře nad fotkami bývalek, když jsi nebyla doma. Jestli ti to tak vadí a jsi zastánkyně absolutní pravdy, jdi od něj, lepší to nebude. Hlavně ty to budeš mít těžké, když budeš každý jeho výrok podrobovat zkoumání typu „říká sice černá, ale o těch fotkách mi tenkrát taky lhal“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
14.5.14 16:39
@Honza 12 píše:
Blbý… Asi bych nechtěl ženskou, která se neumí srovnat, že jsem měl v životě své partnerky. Některé z nich super a i sex s nima byl super a že na to rád vzpomínám.
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má topotěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečnáa moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…

Prý potěšení… :mrgreen: No, někdy si říkám, jak jsem ráda, že žádné ex nemusím řešit ;) Ale jinak máš pravdu, jen si to zkus představit obráceně. Jestli tě to netrápí tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.5.14 16:40

Na tvém místě bych se s ním rozešla a smířila se s tím, že budu holka číslo 14. Jste spolu 8 měsíců a už se necháš fotit a natáčet při akci a nějaký nahotiny, toto bych nedovolila ani po několikaletém vztahu, protože nikdy nevíš, co bude jednou a kdo se k těm fotkám dostane, komu je v rozčilení/opilosti bude ukazovat a jak je bude komentovat.

• Citovat
  • Upravit
779
14.5.14 16:41

Být na jeho místě tak je taky schovám..nevidim. jediný duvod proč by je měl mazat…hlavně si na ně nenarazila náhodou tomu fakt nevěřim..kdybys nešmejdila nic nenajdeš a mate klid, vsadím se že pro něj to vůbec nic neznamená…neřeš to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
14.5.14 16:42
@Paoloska píše:
Prý potěšení… :mrgreen: No, někdy si říkám, jak jsem ráda, že žádné ex nemusím řešit ;) Ale jinak máš pravdu, jen si to zkus představit obráceně. Jestli tě to netrápí tak :palec:

Tak milování by mělo být potěšení pro oba… Tomu moc nerozumím co jsi napsala… Ano ani obráceně mě to nevadí.. Tak ženská je se mnou protože se mnou chce být. A je snad jasný, že dřív byla s někým jiným se vším všudy… Pokuď to není nedotčená panenka.. :D

Příspěvek upraven 14.05.14 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.5.14 16:42
@Honza 12 píše:
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má to potěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečná
a moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…

jojojo..líp bych to nenapsala :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
14.5.14 16:44

@andrea.sb Jenže rozumní dospělí lidé nedělají scény kvůli takovým ptákovinám a pokud jo, tak to lhaní fakt chápu. Chudák chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.14 16:46

@Honza 12 přesně tak, ale holt některé mají neustále potřebu se v něčem vrtat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
14.5.14 16:46

Mě se na tom světě tak líbí, jak je rozmanitej.. Každej den mě naštve někdo jinej :D Pardon výkřik do tmy… Co je pro někoho přirozené a samozřejmé.. I v pohledu když byto dělala partnerka, to je pro druhýho k zbláznění.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
14.5.14 16:49
@Honza 12 píše:
Tak milování by mělo být potěšení pro oba… Tomu moc nerozumím co jsi napsala… Ano ani obráceně mě to nevadí.. Tak ženská je se mnou protože se mnou chce být. A je snad jasný, že dřív byla s někým jiným se vším všudy… Pokuď to není nedotčená panenka.. :DPříspěvek upraven 14.05.14 v 16:43

No, asi bych nenapsala, že je pro manžela potěšením se mnou spát (i když si to myslím ;) ), ale nech to být, myslíš to dobře :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
14.5.14 16:56

@fenny jenže on lhal dřív než ona dělala scény. Kdyby řekl pravdu hned tak se snad nic neřeší. A kdyby dělala scény často kvůli prkotinám, tak s ni dávno není. Jsou spolu 8mes, to není tak dlouho aby musel chlap nebo baba něco přetrpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.5.14 16:56

Najdi si někoho, kdo nemá fotky svých ex v počítači :palec:
Nutit ho, aby to smazal nemůžeš a evidentně i když by je doopravdy smazal, tak mu stejně nevěříš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4484
14.5.14 16:57

Určitě by mi nevadil samotnej fakt, že má v počítači fotky bývalek. Z toho co jsi tady prozatím napsala, není moc pochopitelné jestli jsi fotky viděla a nebo viděla jenom jakou si složku s názvem v historii.
Pokud bejvalky byly na fotkách nahé, tak by mě to asi taky štvalo ale nikdy bych se nesnížila ke scénce takového typu. Jen bych ho zřejmě požádala o smazání a nebo velice dobré ukrytí…
Pokud nevíš co přesně na fotkách bylo, pak bych to hodila za hlavu a věnovala se podstatnějším a radostnějším věcem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí