Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
když to vezmu podle situace u mě a chlapa (jsem dost žárlivá), tak si jsem jistá, že by o existenci nějakých takových fotek případný nextce neřekl ani omylem.
Blbý… Asi bych nechtěl ženskou, která se neumí srovnat, že jsem měl v životě své partnerky. Některé z nich super a i sex s nima byl super a že na to rád vzpomínám.
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má to potěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečná
a moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…
@andrea.sb píše:
Tak ja radši snesu nějakou tu scénu než zbytečně lhala. Ovšem v dnešní době je asi normální radši lhat a tajit než si rozumně promluvit jako dospělí lidé.
Dnešní doba s tím nesouvisí, ani strana a vláda za to nemůže. Je to individuální.
Zakladatelko, řešíš peakoviny. Co na tom, že si udělal dobře nad fotkami bývalek, když jsi nebyla doma. Jestli ti to tak vadí a jsi zastánkyně absolutní pravdy, jdi od něj, lepší to nebude. Hlavně ty to budeš mít těžké, když budeš každý jeho výrok podrobovat zkoumání typu „říká sice černá, ale o těch fotkách mi tenkrát taky lhal“.
@Honza 12 píše:
Blbý… Asi bych nechtěl ženskou, která se neumí srovnat, že jsem měl v životě své partnerky. Některé z nich super a i sex s nima byl super a že na to rád vzpomínám.
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má topotěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečnáa moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…
Prý potěšení…
No, někdy si říkám, jak jsem ráda, že žádné ex nemusím řešit
Ale jinak máš pravdu, jen si to zkus představit obráceně. Jestli tě to netrápí tak ![]()
Na tvém místě bych se s ním rozešla a smířila se s tím, že budu holka číslo 14. Jste spolu 8 měsíců a už se necháš fotit a natáčet při akci a nějaký nahotiny, toto bych nedovolila ani po několikaletém vztahu, protože nikdy nevíš, co bude jednou a kdo se k těm fotkám dostane, komu je v rozčilení/opilosti bude ukazovat a jak je bude komentovat.
Být na jeho místě tak je taky schovám..nevidim. jediný duvod proč by je měl mazat…hlavně si na ně nenarazila náhodou tomu fakt nevěřim..kdybys nešmejdila nic nenajdeš a mate klid, vsadím se že pro něj to vůbec nic neznamená…neřeš to
@Paoloska píše:
Prý potěšení…No, někdy si říkám, jak jsem ráda, že žádné ex nemusím řešit
Ale jinak máš pravdu, jen si to zkus představit obráceně. Jestli tě to netrápí tak
Tak milování by mělo být potěšení pro oba… Tomu moc nerozumím co jsi napsala… Ano ani obráceně mě to nevadí.. Tak ženská je se mnou protože se mnou chce být. A je snad jasný, že dřív byla s někým jiným se vším všudy… Pokuď to není nedotčená panenka.. ![]()
Příspěvek upraven 14.05.14 v 16:43
@Honza 12 píše:
A přece ta ženská by měla pochopit, že je teď ona pro mě ta jediná, která má to potěšení se mnou spát a tím pádem by si měla užívat toho, že je pro mě výjimečná
a moje vyvolená a že s ní je to super.. Jinak bych s ní přeci nebyl.. A né se cítit ohrožená mýma vzpomínkama na vášnivé chvilky s ex…
jojojo..líp bych to nenapsala
![]()
@andrea.sb Jenže rozumní dospělí lidé nedělají scény kvůli takovým ptákovinám a pokud jo, tak to lhaní fakt chápu. Chudák chlap ![]()
@Honza 12 přesně tak, ale holt některé mají neustále potřebu se v něčem vrtat ![]()
Mě se na tom světě tak líbí, jak je rozmanitej.. Každej den mě naštve někdo jinej
Pardon výkřik do tmy… Co je pro někoho přirozené a samozřejmé.. I v pohledu když byto dělala partnerka, to je pro druhýho k zbláznění.. ![]()
@Honza 12 píše:
Tak milování by mělo být potěšení pro oba… Tomu moc nerozumím co jsi napsala… Ano ani obráceně mě to nevadí.. Tak ženská je se mnou protože se mnou chce být. A je snad jasný, že dřív byla s někým jiným se vším všudy… Pokuď to není nedotčená panenka..Příspěvek upraven 14.05.14 v 16:43
No, asi bych nenapsala, že je pro manžela potěšením se mnou spát (i když si to myslím
), ale nech to být, myslíš to dobře
.
@fenny jenže on lhal dřív než ona dělala scény. Kdyby řekl pravdu hned tak se snad nic neřeší. A kdyby dělala scény často kvůli prkotinám, tak s ni dávno není. Jsou spolu 8mes, to není tak dlouho aby musel chlap nebo baba něco přetrpět.
Najdi si někoho, kdo nemá fotky svých ex v počítači ![]()
Nutit ho, aby to smazal nemůžeš a evidentně i když by je doopravdy smazal, tak mu stejně nevěříš ![]()
Určitě by mi nevadil samotnej fakt, že má v počítači fotky bývalek. Z toho co jsi tady prozatím napsala, není moc pochopitelné jestli jsi fotky viděla a nebo viděla jenom jakou si složku s názvem v historii.
Pokud bejvalky byly na fotkách nahé, tak by mě to asi taky štvalo ale nikdy bych se nesnížila ke scénce takového typu. Jen bych ho zřejmě požádala o smazání a nebo velice dobré ukrytí…
Pokud nevíš co přesně na fotkách bylo, pak bych to hodila za hlavu a věnovala se podstatnějším a radostnějším věcem ![]()
Úplne ťa chápem, mala som tento problém na začiatku tiež. Nie rovnaký, ale podobný. Nie je to jednoduché, som veľký žiarlivec, ale snažím sa to nejako zmierniť. A najviac by ma mrzela hlavne tá lož.