Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.5.14 08:53
@AdelkaMala píše:
no tak to je ještě horší :mrgreen:to tady někdo psal že 30 let, ale jestli je mu 23 a měl přes tři desítky partnerek tak to rychle od něj pryč - jsi pro něj jen další kus masa

To takhle právě není… Vím, že měl první holku se kterou byl 3 roky, pak měl asi další 2 nebo 3 na půlroční vztah.. a ty ostatní byly asi jen na sex… :nevim: proto mě překvalipo to album, vůbec nevím jestli to jsou jeho ex nebo kamarádky na sex… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30194
15.5.14 08:54
@Anonymní píše:
a co na tom nechápeš? Skončil vztah, je to pro mě minulost, nepotřebuju si od toho brát něco do přítomnosti.. Proč taky?? Něco jiného by bylo, kdybych měla s tím dotyčným díte, nebo rozvod v manželství, to bych si asi fotky (ze svatby, z dovolené) nechala, ale od nějakých bývalých lásek?? a ještě jenom nějaké nahotinky?? Díky fakt ne… je to neslušné vůči novému partnerovi..Kdyby se na ně nedíval, je mi to šumák protože bych o nějakých fotkách ani nedívala, ale tohle mě vážně vadí…

Nechápu, že ti vadí tohle.. Mě přijde nepřirozený si občas u fotek nezavzpomínat.. Byť jsou tam nahotinky… Mě šlo o princip, že nechápu jak to tak někdo má, že rozchod a okamžitě fotky do koše. Jako by někteří chtěli bývalé smazat zapomenout nevzpomínat… Tohle nechápu..

Ještě se vyjádřím k tomu popisovanému panáčkovi. Pěknej sběratel dívčin…
Možná se chce už usadit a bude vybouřenej nehledě má li nemá li nějaký fotky.
Ale moc bych se na to neupínal.. Tak maximálně budeš jedna z mnoha(zakladatelka).. Ale s tím se počítá, když se jde do vztahu s takovým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.5.14 08:55

Hmm promiň ale pokud máš takovýhle pochybnosti po teprve 8-měsíčním vztahu, tak to je vážně o ničem… opravdu to vypadá, že budeš jen další zářez…

taky jsem znala jednoho takovýho, dělal si doslova zářezy na karabině…a to byl ženatej a měl dvě děti…jestli chceš dopadnout stejně jako jeho manželka, tak prosim vzhůru do toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 08:59
@Honza 12 píše:
Nechápu, že ti vadí tohle.. Mě přijde nepřirozený si občas u fotek nezavzpomínat.. Byť jsou tam nahotinky… Mě šlo o princip, že nechápu jak to tak někdo má, že rozchod a okamžitě fotky do koše. Jako by někteří chtěli bývalé smazat zapomenout nevzpomínat… Tohle nechápu..Ještě se vyjádřím k tomu popisovanému panáčkovi. Pěknej sběratel dívčin…
Možná se chce už usadit a bude vybouřenej nehledě má li nemá li nějaký fotky.
Ale moc bych se na to neupínal.. Tak maximálně budeš jedna z mnoha(zakladatelka).. Ale s tím se počítá, když se jde do vztahu s takovým…

Ale přece to že vyhodím nějekj materiál (fotky) neznamená že to smažu a zapomenu.. To si je mám schvoávat a opečovávat celej život?? Ty fotky jsou jen důkaz pro něco, co bylo.. nic víc… vážně se na ně nepotřebuju vizuálně dívat… fotky ze svabty a z rodinné dovelé je něco jiného, jak už jsem napsala..
Ano chce se usadit a vybouřelej je vážně dost..

• Citovat
  • Upravit
25123
15.5.14 09:00

@Honza 12 já tohle taky nechápu ty fotky jsou součást mě - moje historie..sice na ně moc často nekoukám, ale mám je ve skříni a nikdy bych je nevyhodila…můj muž to má stejně a nikdy by mě ani nenapadlo to po něm chtít 8o…(my jsme ještě stará škola…takže tyhlety fotky máme ještě klasicky…to až ty naše společný a s dětma jsou v Pc, CD a na externím harddisku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 09:02
@brumdinka píše:
Hmm promiň ale pokud máš takovýhle pochybnosti po teprve 8-měsíčním vztahu, tak to je vážně o ničem… opravdu to vypadá, že budeš jen další zářez…taky jsem znala jednoho takovýho, dělal si doslova zářezy na karabině…a to byl ženatej a měl dvě děti…jestli chceš dopadnout stejně jako jeho manželka, tak prosim vzhůru do toho :?

Jaké pochybnosti? mě jen vadí, že se můj přítel dívá na fotky svých ex nebo kamarádek, kde jsou nahé.. Žádné pochybnosti o něm našem vztahu nemám… nechápu, proč si hned myslíš, že chlap, kterej si v pubertě užíval a měl více sexuálních partnerek než je zvykem takový bude pořád? Rozhodně si nemyslím, že by mě podvedl.. a co bude za 5,10 let, jako že kterýkoliv jiný manžel by nepodvedl?? Může podvést kdokoli bez ohledu na počet sex. partnerů…

• Citovat
  • Upravit
30194
15.5.14 09:05
@Anonymní píše:
Ale přece to že vyhodím nějekj materiál (fotky) neznamená že to smažu a zapomenu.. To si je mám schvoávat a opečovávat celej život?? Ty fotky jsou jen důkaz pro něco, co bylo.. nic víc… vážně se na ně nepotřebuju vizuálně dívat… fotky ze svabty a z rodinné dovelé je něco jiného, jak už jsem napsala..
Ano chce se usadit a vybouřelej je vážně dost..

Fotky - materiál.. Hm…
Mě fotky připomínají pěkné chvíle.. A když se dnes dívám, na hoodně strarý fotky, tak mě připomenou pěkné chvíle a zážitky. Když bych je neměl, tak si některý věci ani nevybavím. Ano já si budu fotky opečovávat celej život.. Teda tak to teďka mám. No

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 09:06
@brumdinka píše:
@Honza 12 já tohle taky nechápu ty fotky jsou součást mě - moje historie..sice na ně moc často nekoukám, ale mám je ve skříni a nikdy bych je nevyhodila…můj muž to má stejně a nikdy by mě ani nenapadlo to po něm chtít 8o…(my jsme ještě stará škola…takže tyhlety fotky máme ještě klasicky…to až ty naše společný a s dětma jsou v Pc, CD a na externím harddisku)

Ale ty vůbec neposloucháš co říkám… chápu fotky ve vztahu, kde bylo něco víc (svatba, rodinná dovolená, dlouholeté vztahy).. To bych taky nikdy nesmazala.. Ale co vím, tak můj přítel měl s těma holkama společnýho jen postel, nic víc, tak proč by takové fotky měl mít?? Kdyby byly všechny jeho plnohodnotné partnerky, jezdil s nimi na dovolenou, na výlety, tak bych to možná zkoušla a neřešila, ale když vím, že to byly nejspíš jen holky do postele nebo nějaké měsícové úlety.. to mi teda jako nějaká významná součást jeho života, historie nepříjde…

• Citovat
  • Upravit
25123
15.5.14 09:06

Sorry ale kdybys neměla pochybnosti, tak nezakládáš tuhle diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.5.14 09:08
@Anonymní píše:
Jaké pochybnosti? mě jen vadí, že se můj přítel dívá na fotky svých ex nebo kamarádek, kde jsou nahé.. Žádné pochybnosti o něm našem vztahu nemám… nechápu, proč si hned myslíš, že chlap, kterej si v pubertě užíval a měl více sexuálních partnerek než je zvykem takový bude pořád? Rozhodně si nemyslím, že by mě podvedl.. a co bude za 5,10 let, jako že kterýkoliv jiný manžel by nepodvedl?? Může podvést kdokoli bez ohledu na počet sex. partnerů…

No tak mu řekni, ať tě tím nedráždí. Že ti to vadí, a pro zachování duševního zdraví se na to vykašli. Mazat ho ty fotky doopravdy ho nenuť… Ale důsledně ho upozorni, že ti hrozně vadí, když vidíš (víš) že se na ně koukal.. Tak ať si dá pozor, nebo to smaže… Ať jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.5.14 09:11
@Anonymní píše:
Ale ty vůbec neposloucháš co říkám… chápu fotky ve vztahu, kde bylo něco víc (svatba, rodinná dovolená, dlouholeté vztahy).. To bych taky nikdy nesmazala.. Ale co vím, tak můj přítel měl s těma holkama společnýho jen postel, nic víc, tak proč by takové fotky měl mít?? Kdyby byly všechny jeho plnohodnotné partnerky, jezdil s nimi na dovolenou, na výlety, tak bych to možná zkoušla a neřešila, ale když vím, že to byly nejspíš jen holky do postele nebo nějaké měsícové úlety.. to mi teda jako nějaká významná součást jeho života, historie nepříjde…

Bingo!! Tak je to jeho kolekce trofejí..Hmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 09:12
@Honza 12 píše:
No tak mu řekni, ať tě tím nedráždí. Že ti to vadí, a pro zachování duševního zdraví se na to vykašli. Mazat ho ty fotky doopravdy ho nenuť… Ale důsledně ho upozorni, že ti hrozně vadí, když vidíš (víš) že se na ně koukal.. Tak ať si dá pozor, nebo to smaže… Ať jsi spokojená.

Jenže já právě nevím, co s těma fotkama udělal.. Když jsem na to přišla a chtěla po něm aby mi ukázal co na tom hdd má, tak ho nemohl najít.. a pak na druhý den byly z tama fotky pryč.. Takže buď je smazal jak mi celou dobu tvrdí že to prý udělal na začátku našeho vztahu, a nebo si je šoupnul jinak, kde je nikdy nenajdu.. Řešit to s ním už nebudu, nemá to cenu, akorád by si myslel že mu nevěřím..já sama nevím, jestli mu to můžu věřit, jen mě to porstě vnitřně užírá, představa že ty fotky nesmazal a tvrdí že ano..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 09:14
@Honza 12 píše:
Bingo!! Tak je to jeho kolekce trofejí..Hmm :think:
Asi… Někdo sbírá fotky stažené z netu někdo sbírá fotky svých sex. partnerek či ex.. Každopádně ta druhá možnost je mnohem horší… :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
mončís
15.5.14 09:15

@Honza 12 zavzpomínat si přece můžu bez fotek.

• Citovat
  • Upravit
30194
15.5.14 09:16
@Anonymní píše:
Jenže já právě nevím, co s těma fotkama udělal.. Když jsem na to přišla a chtěla po něm aby mi ukázal co na tom hdd má, tak ho nemohl najít.. a pak na druhý den byly z tama fotky pryč.. Takže buď je smazal jak mi celou dobu tvrdí že to prý udělal na začátku našeho vztahu, a nebo si je šoupnul jinak, kde je nikdy nenajdu.. Řešit to s ním už nebudu, nemá to cenu, akorád by si myslel že mu nevěřím..já sama nevím, jestli mu to můžu věřit, jen mě to porstě vnitřně užírá, představa že ty fotky nesmazal a tvrdí že ano..

Tak ono to vyjde na stejno.. Jestli je někam dobře schoval, nebo je fakt smazal.. Možná si je vědom, že to není uplně normální, mít takovou kolekci trofejí.. Možná si příjde jak uchylák.. A snaží se to zatajit. A nehodlá se toho vzdát.. Jsou i menší „uchylky“ neškodné úchylky a lidi se za ně stydí.. A tají to svému partnerovi a lžou že oni by nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí