Můj život skončil

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53190
28.2.19 12:27
@Nikolka1122 píše:
Syndrom vyhoření.. to se stává, jenže štěstí není o věcech, co člověk má.. Je to jenom stav mysli.. někomu by ke štěstí stačilo jenom to, aby byl zase zdravý..
jiný člověk chce práci, auto, barák, rodinu.. vždyť žít se dá i bez toho..
A nemít žádný závazky? Tak mě v čr nic neudrží ani omylem :mrgreen:

Nesmysl. https://cs.wikipedia.org/…5%99en%C3%AD

• načítám...
8038
@Anonymní píše:
Třeba když budu dlouho jen tak ležet, tak zkamením a bude pokoj. Já s tím chci něco dělat, ale nedonutím se. Celej den sjíždím net abych se aspoň nezbláznila, ale nevím jestli to k něčemu je.

Bude zase dobře,uvidíš. Najdi si práci,přijdeš mezi lidi,peníze jsou potřeba a kdo ví,třeba tam někoho potkáš,i kdyby to měla být jen fajn kamarádka. :hug:

• načítám...
21311
@Anonymní píše:
Třeba když budu dlouho jen tak ležet, tak zkamením a bude pokoj. Já s tím chci něco dělat, ale nedonutím se. Celej den sjíždím net abych se aspoň nezbláznila, ale nevím jestli to k něčemu je.

Není. Proste se seber a na tom netu sjizdej aspoň inzeráty s nabídkou práce. Dost míst je i s ubytkem, aspoň do zacatku. Jo a vylez z ty postele. Venku je krasne, sypej na slunce nachytat trochu energie

• načítám...
Nikolka1122
@TopSecret píše:
Najdi si neco s ubytovanim treba recepcni nebo pokojskou. Vetsinou to davaji i s ubytovanim. Nekde na horach.

Jo! U nás na chalupě v lužických horách je krásná hospůdka, kde hledají kuchaře a barmana.. samozřejmě se tam dá i bydlet.. to je krásný nový začátek, taky už jsem to kamarádovi nabízela, jelikož byl v podobný situaci.. :palec:

• Upravit
Anonymní
28.2.19 12:28
@TopSecret píše:
Najdi si neco s ubytovanim treba recepcni nebo pokojskou. Vetsinou to davaji i s ubytovanim. Nekde na horach.

to není špatnej nápad :think:

@TopSecret píše:
Ale utapet se v sebelitosti neni reseni.

ja to vím, moc dobře a nejradši bych se nakopala, ale prostě to tak mám.

• Upravit
53190
28.2.19 12:28
@Anonymní píše:

Zvedni zadek a jdi se projít. Teď hned! Je nádherně, aspoň dvě hodiny na sluníčku a čerstvém vzduchu a uvidíš, jak si vyčistíš hlavu a bude hned lépe. My, co kysneme v práci, ti můžeme jen závidět ;)

• načítám...
12834
28.2.19 12:30
@Anonymní píše:
ja to vím, moc dobře a nejradši bych se nakopala, ale prostě to tak mám.

A navic pokojska je docela dobra prace. Na ty recepci musis jen sedet. Ale zase budes s lidma. To si musis vybrat, co ti vyhovuje. A navic je sezona a urco nekde nekoho hledaji. :palec:

• načítám...
Nikolka1122
28.2.19 12:30
@unuděná píše:

Syndrom vyhoření není oficiálně uznaná diagnóza
Já tomu tak prostě říkám, člověk vyhoří a rezignuje úplně na všechno..

• Upravit
Anonymní
28.2.19 12:31
@unuděná píše:

ta 3.fáze, to jsem přesně já.Jen to má tak nějak z života celkově.

• Upravit
26574
28.2.19 12:31

Jdi k psychologovi. Sebelítost už jsi si pár dní/týdnů dala a teď je na čase se posunout. Nepíšeš, kolik ti je, ale je třeba se odstrčit a alespoň pomalu začít.

• načítám...
Anonymní
28.2.19 12:32
@TopSecret píše:
A navic pokojska je docela dobra prace. Na ty recepci musis jen sedet. Ale zase budes s lidma. To si musis vybrat, co ti vyhovuje. A navic je sezona a urco nekde nekoho hledaji. :palec:

Myslíš? Jen tak se zbalit a odjet do úplně neznáma? sama?

• Upravit
Nikolka1122
28.2.19 12:33
@Anonymní píše:
ta 3.fáze, to jsem přesně já.Jen to má tak nějak z života celkově.

No vidíš, jak sem to trefila.. zkus film Yesman, třeba tě namotivuje ;)

• Upravit
21311
28.2.19 12:33
@Anonymní píše:
Myslíš? Jen tak se zbalit a odjet do úplně neznáma? sama?

Cokoli je lepší než ležet v posteli a hnit. Zvlášť, když musíš řešit vlastní bydlení

• načítám...
1054
28.2.19 12:34
@Anonymní píše:

Pokud jsi dostala antidepresiva,chvíli trvá,než zaberou.Pokud je nemáš,nech si je napsat,uleví se Ti.

• načítám...
53190
28.2.19 12:34

@Nikolka1122 Ale týká se to výhradně osob, které pracují s lidmi (lékaři, učitelky, maminky s více dětmi…). Tohle je prostě depka jako hovado a ne vyhoření ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová