Můj život skončil

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
28.2.19 16:14
@alialiali píše:
a vy co radíte, „zvedni zadek“ a jdi něco dělat, když byste byly v takové situaci tak byste doma „nekopřili“ ?? já se teda přiznám, že bych dělala to co zakladatelka (i jsem to sama zazila po rozchodu a to vztah trval 4 měsíce a ne 10 let..)… myslím, že to k tomu holt patří v tom největším šoku … někdo by třeba dělal pravý opak, ale to je o povaze.. proste to zkus nějak přežít… zajdi s nějakou kamoskou, co te vyslechne na kafe nebo tak, poustej si filmy (nejlépe kde jsou na tom lidi podobne a dobre to dopadne :)) a den ode dne to bude snad lepší, na přetrpění toho nejhoršího doporucuju taky nějaké prasky od doktora…

děkuju :hug:

• Upravit
Anonymní
28.2.19 16:16
@Tichošlápek píše:
@alialiali ano, pro mne je pasivita nejhorší možné řešení. Je to jak byt v kleci, kterou si postavim sama. Brrr úplně mi z toho sibe

máš svým způsobem určitě pravdu. Vstala sem, nahodila xicht a šla aspoň nakoupit, ale lip mi není.

• Upravit
1054
28.2.19 16:17
@Tichošlápek píše:
@alialiali ano, pro mne je pasivita nejhorší možné řešení. Je to jak byt v kleci, kterou si postavim sama. Brrr úplně mi z toho sibe

To je vidět,že jsi nebyla nikdy v opravdových psychických problémech.Nemáš ani tušení,o co jde.Až to s Tebou jednoho dne opravdu praští o zem,nevylezeš celý den z postele a budeš ráda,že vůbec dýcháš,ty pasivito.

• načítám...
1054
28.2.19 16:20
@alialiali píše:
a vy co radíte, „zvedni zadek“ a jdi něco dělat, když byste byly v takové situaci tak byste doma „nekopřili“ ?? já se teda přiznám, že bych dělala to co zakladatelka (i jsem to sama zazila po rozchodu a to vztah trval 4 měsíce a ne 10 let..)… myslím, že to k tomu holt patří v tom největším šoku … někdo by třeba dělal pravý opak, ale to je o povaze.. proste to zkus nějak přežít… zajdi s nějakou kamoskou, co te vyslechne na kafe nebo tak, poustej si filmy (nejlépe kde jsou na tom lidi podobne a dobre to dopadne :)) a den ode dne to bude snad lepší, na přetrpění toho nejhoršího doporucuju taky nějaké prasky od doktora…
:palec:
  • načítám...
Anonymní
28.2.19 16:21
@smutny klaun2 píše:
To je vidět,že jsi nebyla nikdy v opravdových psychických problémech.Nemáš ani tušení,o co jde.Až to s Tebou jednoho dne opravdu praští o zem,nevylezeš celý den z postele a budeš ráda,že vůbec dýcháš,ty pasivito.

tak to je přesný :palec: bohužel. člověk ví,že by měl něco dělat.ale prostě to nejde. ja třeba poklidím, uvařím, zajdu nakoupit, ale nejlíp mi je v posteli.u filmu, seriálu.knížky.citím se jakoby v bezpečí no :roll: a snažím se vyjímečně se do ničeho úplně nenutit.dovolit si být na srajdy.

• Upravit
3164
28.2.19 19:36

Každý člověk je jiný a reaguje na různé situace jinak a hlavně, každý potřebuje úplně jinou dobu na „uzdravení“. Držím ti palce, ať je ti co nejdříve lépe. Já ti mohu doporučit stránky ulomkyzeny.sk. Jsou tam zajímavé články a určitě se v nich také najdeš. A potom knihu Rozchod, kterou najdeš na jejich stránkách. Drž se! :hug:

• načítám...
ontar
28.2.19 20:05

Typický přechozený vztah o 9 let…pokud si tě chlap po roce nevezme a nezačnete budovat rodinu, tak ho příště vymeť a najdi jiného, který o to bude mít zájem…

• Upravit
11923
28.2.19 20:13

Napíšu něco, co není populární, bohužel zkušenost je nepřenosná. Život neskončil, jsi zdravá, tvoje rodina je zdravá ( chce se mi ještě napsat žiješ v míru, ale to už by asi bylo moc) .Máš to, co je ze všeho nejpodstatnější. Věř mi, stále může být milionkrát hůř. Dej si cílené kroky, lež v posteli, udělej plán, co budeš dělat a zařizovat v příštích dnech. Sepiš to, na každý den jeden úkol. Vzchop se a překonej to. Dokud nejde o život, jde o h…

• načítám...
Anonymní
28.2.19 21:41
@Šáruší píše:
Napíšu něco, co není populární, bohužel zkušenost je nepřenosná. Život neskončil, jsi zdravá, tvoje rodina je zdravá ( chce se mi ještě napsat žiješ v míru, ale to už by asi bylo moc) .Máš to, co je ze všeho nejpodstatnější. Věř mi, stále může být milionkrát hůř. Dej si cílené kroky, lež v posteli, udělej plán, co budeš dělat a zařizovat v příštích dnech. Sepiš to, na každý den jeden úkol. Vzchop se a překonej to. Dokud nejde o život, jde o h…

vím to, ale to neznamená,že to je lehký.

@Dendaska píše:
Každý člověk je jiný a reaguje na různé situace jinak a hlavně, každý potřebuje úplně jinou dobu na „uzdravení“. Držím ti palce, ať je ti co nejdříve lépe. Já ti mohu doporučit stránky ulomkyzeny.sk. Jsou tam zajímavé články a určitě se v nich také najdeš. A potom knihu Rozchod, kterou najdeš na jejich stránkách. Drž se! :hug:

Děkuju moc :hug:

• Upravit
3379
28.2.19 22:19

Já osobně bych řešila to bydlení, prostě když od sebe, tak od sebe. Bydlení s někým po rozchodu strašně podvědomě vyčerpává, chce to prostě pryč. Práce je hodně, takže bych také sháněla ( přeci jen, z něčeho žít musíš a přijdeš mezi lidi) . Chce to být aktivní.

• načítám...
Anonymní
1.3.19 09:16
@Malina7 píše:
Já osobně bych řešila to bydlení, prostě když od sebe, tak od sebe. Bydlení s někým po rozchodu strašně podvědomě vyčerpává, chce to prostě pryč. Práce je hodně, takže bych také sháněla ( přeci jen, z něčeho žít musíš a přijdeš mezi lidi) . Chce to být aktivní.

s tím taky souhlasím, jen si vždycky řeknu až zítra :roll: nevím jestli to je lenost, nebo nemám sílu nebo nevím :nevim:

• Upravit
6439
1.3.19 09:45
@Anonymní píše:
tak to je přesný :palec: bohužel. člověk ví,že by měl něco dělat.ale prostě to nejde. ja třeba poklidím, uvařím, zajdu nakoupit, ale nejlíp mi je v posteli.u filmu, seriálu.knížky.citím se jakoby v bezpečí no :roll: a snažím se vyjímečně se do ničeho úplně nenutit.dovolit si být na srajdy.

Hmmm, to znám. Ale to je obyčejná lenost. To má do skonu tvého života hodně ale hodně daleko. ;) :)

• načítám...
Anonymní
1.3.19 09:50
@samá práce píše:
Hmmm, to znám. Ale to je obyčejná lenost. To má do skonu tvého života hodně ale hodně daleko. ;) :)

tak to je pak každà deprese lenost a psych. problémy vlastně neexistujou.

• Upravit
85403
1.3.19 09:57

Zivot neskoncil. Skoncila jedna etapa zivota. Kolik Ti je let? Nejdriv to musi clovek zpracpvat, odpocinout si, vybrecet se a pak hledat nove moznosti, odchod do zahranici atd.

• načítám...
Černá vdova
1.3.19 09:57
@samá práce píše:
Hmmm, to znám. Ale to je obyčejná lenost. To má do skonu tvého života hodně ale hodně daleko. ;) :)

Tohle ale není obyčejná lenost.
Obyčejnou lenost mám já teď, když se mi nechce nic dělat, přitom mám práci, mám děti, doma celkem všechno funguje, jsem teda přetažená (mám moc aktivit, ale byla to moje volba) a kolikrát nic nedělám, ale nejsem zničená špatnou životní situací. Při špatné životní situaci jsem fungovala vždy jen na úrovni základních nutných životních potřeb, jinak jsem prostě nedělala nic. A čekala jsem, až to přejde. :nevim:
Jenže mě to vždycky po nějaké době přestane bavit, chytím druhý dech a funguju zas jako za mlada. :P

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová