Můj život skončil

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12834
28.2.19 12:35
@Anonymní píše:
Myslíš? Jen tak se zbalit a odjet do úplně neznáma? sama?

No samozrejme. Nejhorsi je prvni krok. Ale si volna. Zadne zavazky. Pratele si najdes vsude :palec: a navic na horach byvaji mile lide :palec:

Jen to chce sbalit svych 5 svestek, zvednout telefon, zavolat do hotelu a odpoledne nebo zitra muzes vyrazit :D :palec:

• načítám...
Nikolka1122
28.2.19 12:35
@smutny klaun2 píše:
Pokud jsi dostala antidepresiva,chvíli trvá,než zaberou.Pokud je nemáš,nech si je napsat,uleví se Ti.

To si raději dej špeka.. než se cpát další chemií..

• Upravit
8935
28.2.19 12:39
@Anonymní píše:
Od ledna jsem na pracáku, skončila mi smlouva, s partnerem jsme plánovali baráček, pomyšlela jsem i na dítě a najednou je všechno pryč. Rozešli jsme se po 10 letech. Zatím spolu bydlíme, ale nevím co bude. Celý dny proležím v posteli a je mi na nic. Praci nehledám, nevím kam se budu stěhovat a nemám ani sílu. Nikam nechci chodit, je mi nejlíp samotné. Úplně jsem rezignovala. Zklamala jsem sama sebe. Začlo se mi dařit a jsem zas na začátku. Asi mám depresi. Prášky jsem dostala, ale mě je prostě mizerně i tak :nevim: Život stojí za nic. Nevím co se sebou, jen chci mít pokoj a nemuset se o nic starat. Zažil někdo něco stejného? Jak jste to přežili?
Prosím anonym, jinak smazat.

Kolik je ti roků?Rozešli jste se s partnerem po vzámejné domluvě,v době,kdy zrovna končila smlouva v práci?A máš rodinu,sourozence,se kterými seš pravidelně v kontaktu?kamarády?Podle toho bych hledala práci a bydlení-neumím si představit opustit to svoje okolí,proto bych neodešla jinam.Ale když ti nic nedrží na místě kde si,tak bych odešla jinam.Takový životní restart.

• načítám...
Anonymní
28.2.19 12:39
@TopSecret píše:
No samozrejme. Nejhorsi je prvni krok. Ale si volna. Zadne zavazky. Pratele si najdes vsude :palec: a navic na horach byvaji mile lide :palec:Jen to chce sbalit svych 5 svestek, zvednout telefon, zavolat do hotelu a odpoledne nebo zitra muzes vyrazit :D :palec:

Tohe kdybych udělala :think: to by byla asi nejodvážnější věc v mym životě. :think: Líbí se mi to, ale co když to nezvladnu? :roll: Jsem ustrašená a mohla bych se z toho složit. :zed: Je toho na mě moc.

• Upravit
4986
28.2.19 12:40

Zakladatelko: Chápu. Měla jsi před sebou jasný plán, podle kterého jsi jela a najednou je všechno pryč. Já se v téhle situaci kdysi ocitla taky. A taky rovnou i bez práce. Bála jsem se každého příštího dne.

Blbě je, že tohle si prostě musíš odzit. Každý den to bude o maličko lepší, ale vyhnout se tomu nejde. Kdysi mi máma řekla, něco ve smyslu: Dávali jste se dohromady týdny a měsíce, než z toho byl „vážný vztah“. Nečekej, že to přejde a preboli za 3 dny.

Až se oklepes z nejhoršího, psychicky. Záměr se na to, co sis vždy přála a v plánu dům-rodina by to nešlo splnit. Já například jsem vždy chtěla žít v cizině. Užít si život „single“, randeni, takové to vzájemně obluzovani, kdy v břiše letaji motyli.

Kdysi jsem byla ve stejné situaci jako ty. Myslela jsem si, že život skončil. Budu už navždycky sama a opuštěná. Za necelý rok jsem potkala může který je o 1000% lepší než ex. Jsme spolu 10 let, máme baracek a dvě děti.

Nevesej hlavu, začíná jaro a na světě je krásně :hug: :hug: :hug:

• načítám...
1054
28.2.19 12:41
@Nikolka1122 píše:
To si raději dej špeka.. než se cpát další chemií..

Ten jí zcela jistě pomůže.Buď jí poraď,nebo si nech své hlouposti pro sebe.Nevíš,jak na tom opravdu je.

• načítám...
Nikolka1122
28.2.19 12:41
@Anonymní píše:
Tohe kdybych udělala :think: to by byla asi nejodvážnější věc v mym životě. :think: Líbí se mi to, ale co když to nezvladnu? :roll: Jsem ustrašená a mohla bych se z toho složit. :zed: Je toho na mě moc.

To víš, že to zvládneš, vždyť už nemáš co ztratit.. horší to být snad nemůže ne? Já bych do toho šla hned.. budu držet palce :palec:

• Upravit
Nikolka1122
28.2.19 12:42
@smutny klaun2 píše:
Ten jí zcela jistě pomůže.Buď jí poraď,nebo si nech své hlouposti pro sebe.Nevíš,jak na tom opravdu je.

Pomáhá to lidem už staletí.. znám hodně lidí i nemocných, kterým to pomáhá.. ne nadarmo to lékaři doporučují a na deprese úplně nejvíc.. pokud s tím nemáš zkušenost, nemusíš hned odsuzovat

• Upravit
Anonymní
28.2.19 12:43
@smutny klaun2 píše:
Ten jí zcela jistě pomůže.Buď jí poraď,nebo si nech své hlouposti pro sebe.Nevíš,jak na tom opravdu je.
Špeka bych si určitě nedala, nejsem zas úplně mimo.
  • Upravit
Nikolka1122
28.2.19 12:44

@hartiepa
Krásný :) to je dobrá rada, kéž by jí taky čekal takový happy end :palec:

• Upravit
Anonymní
@Nikolka1122 píše:
Pomáhá to lidem už staletí.. znám hodně lidí i nemocných, kterým to pomáhá.. ne nadarmo to lékaři doporučují a na deprese úplně nejvíc.. pokud s tím nemáš zkušenost, nemusíš hned odsuzovat

Brka taky umí rozjet solidní psychózu a to fakt nepotřebuju. :nevim:

• Upravit
21311

@Nikolka1122 to jsou kecy. Jak tohle můžeš radit někomu, koho neznáš? Ja třeba po trávě sedím v koutě a brecim - to by ji paradne pomohlo, co? A vůbec uz ta logika - je ti blbe, mas životní karambol, vem si drogu, bude lip. Uvědomuješ si jak velký z toho muze byt průšvih do budoucna?

• načítám...
Nikolka1122
28.2.19 12:45
@Anonymní píše: Špeka bych si určitě nedala, nejsem zas úplně mimo.

sto lidí sto chutí..
já bych zase nechtěla být nikdy tak mimo, abych musela brát léky

• Upravit
Anonymní
28.2.19 12:45

@hartiepa bála ses každýho dne, to je přesný. Moc hezky napsaný, děkuju :hug:

• Upravit
Anonymní
28.2.19 12:46
@Nikolka1122 píše:
sto lidí sto chutí..
já bych zase nechtěla být nikdy tak mimo, abych musela brát léky

tak to chápu, je to pěknej hnus. A nikomu to nepřeju.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová