Můj život skončil

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Černá vdova
2.3.19 18:48
@Anonymní píše:
@Černá vdova myslím ,že chlap je to poslední co potřebuju. momentàlně mi to stačilo.

Dobře, chlapa škrtáme, momentálně je k ničemu.
Co potřebuješ řešit dřív? Práci nebo bydlení? ;)

• Upravit
Anonymní
3.3.19 11:57
@Černá vdova píše:
Co potřebuješ řešit dřív? Práci nebo bydlení? ;)

super :kytka: děkuji. psychiku a práci. zaměřit se na svůj život, na sebe.konecně po letech.

• Upravit
Černá vdova
3.3.19 12:52
@Anonymní píše:
super :kytka: děkuji. psychiku a práci. zaměřit se na svůj život, na sebe.konecně po letech.

Já když jsem potřebovala rychlou změnu, nechala jsem se ostříhat. Co třeba navštívit kadeřníka? Udělat nějakou změnu? Barvu, střih, délku vlasů...... Je to rychlé a je to hned vidět. Já jsem se teď nechala ostříhat na krátko (ale neměla jsem moc dlouhé vlasy). Hrozně mi to prospělo a cítím se super.

V čem všem ses v posledních letech zanedbávala? Hlavně nepiš ve všem, to je moc široký pojem. ;)

• Upravit
Anonymní
3.3.19 16:08
@Černá vdova píše:
Já když jsem potřebovala rychlou změnu, nechala jsem se ostříhat. Co třeba navštívit kadeřníka? Udělat nějakou změnu? Barvu, střih, délku vlasů...... Je to rychlé a je to hned vidět. Já jsem se teď nechala ostříhat na krátko (ale neměla jsem moc dlouhé vlasy). Hrozně mi to prospělo a cítím se super.V čem všem ses v posledních letech zanedbávala? Hlavně nepiš ve všem, to je moc široký pojem. ;)

na to nemám nàladu, ja si navíc v úćesu jedu to svoje :mrgreen: ale včera jsem si koupila novej makeup a tvařenku a balzámek na rty. z toho jsem měla chvilku radost. trochu se z toho dlouhýho spánku probouzím, dneska jsem poslouchala ptaky, jak už zpívájí a to mi udělalo dobře. zítra mam psychologa.
zanedbávala jsem se asi v přístupu k sobě :think: nějak jsem ztratila sama sebe. zodpovědnost za sebe jsem hodila na chlapa a žila si skoro free život. a nedělám co chci já, furt si říkám co na to ostatní, co si asi myslí. snažím se někomu zavděčit a je to k ničemu.chtěla bych najít nějakou životní rovnováhu,klid.
děkuju za rady a že píšeš :kytka: jsem za to ráda.

• Upravit
Černá vdova
3.3.19 19:56
@Anonymní píše:
na to nemám nàladu, ja si navíc v úćesu jedu to svoje :mrgreen: ale včera jsem si koupila novej makeup a tvařenku a balzámek na rty. z toho jsem měla chvilku radost. trochu se z toho dlouhýho spánku probouzím, dneska jsem poslouchala ptaky, jak už zpívájí a to mi udělalo dobře. zítra mam psychologa.
zanedbávala jsem se asi v přístupu k sobě :think: nějak jsem ztratila sama sebe. zodpovědnost za sebe jsem hodila na chlapa a žila si skoro free život. a nedělám co chci já, furt si říkám co na to ostatní, co si asi myslí. snažím se někomu zavděčit a je to k ničemu.chtěla bych najít nějakou životní rovnováhu,klid.
děkuju za rady a že píšeš :kytka: jsem za to ráda.

Ano, zřejmě žiješ život někoho jiného. Nevím, jestli Tě to uklidní, ale já jsem teda taky žila život jiných.....
Já si už pár let žiju podle sebe, ale je to posledních asi deset let a radost z toho mám tak poslední tři roky :P .
I teď poslouchám, že bych měla dělat tohle a tamto a něco jiného zase nedělat… už to jen vyslechnu a myslím si svoje (dřív jsem se prostě zachovala podle doporučení :zed: ). Už se mi kolikrát i podaří udržet se ve své lajně a nenechám se vykolejit ničími poznámky o tom, co bych měla.....

Líbí se mi, že sis koupila líčidla a že Tě potěšil ranní zpěv ptáků. To je super, že vnímáš takové věci. Zdá se mi, že se postupně vracíš do rovnováhy a že to děláš pomalu a s rozvahou :hug: .
K psychologovi jdeš poprvé nebo už jsi u něj byla?

Když můžu, pomůžu. Jsem ráda, že moje životní zkušenosti jsou někomu k užitku :kytka: .

• Upravit
Anonymní
3.3.19 23:05
@Černá vdova píše:
Ano, zřejmě žiješ život někoho jiného. Nevím, jestli Tě to uklidní, ale já jsem teda taky žila život jiných.....
Já si už pár let žiju podle sebe, ale je to posledních asi deset let a radost z toho mám tak poslední tři roky :P .
I teď poslouchám, že bych měla dělat tohle a tamto a něco jiného zase nedělat… už to jen vyslechnu a myslím si svoje (dřív jsem se prostě zachovala podle doporučení :zed: ). Už se mi kolikrát i podaří udržet se ve své lajně a nenechám se vykolejit ničími poznámky o tom, co bych měla.....

Líbí se mi, že sis koupila líčidla a že Tě potěšil ranní zpěv ptáků. To je super, že vnímáš takové věci. Zdá se mi, že se postupně vracíš do rovnováhy a že to děláš pomalu a s rozvahou :hug: .
K psychologovi jdeš poprvé nebo už jsi u něj byla?

Když můžu, pomůžu. Jsem ráda, že moje životní zkušenosti jsou někomu k užitku :kytka: .

chodím už dlouho, původně kvůli něčemu jinýmu.už jsem chodila jen 1× za 2 měsíce jen tak a kontrolní sezení a teď chodím zas pravidelně. maš pravdu, snažím se zaměřovat na to co mi dělá dobře a nenutím se do ničeho jak dřív. snažím se zkusit žít tím, co je teď. jde to blbě, ale snažím se.a je to i zvláštní. sledovat co je dobry, z čeho mám dobrej pocit, z čeho ne. všímat si těch ,,blbostí" jako zpívaní ptáků a tak. jak kdyby člověk spal a najednou procitl :nevim: neřešit nepodstatny věci. nevím jestli to je práškama, ale i jsem si dost uvědomila ty věci, co byly blbě. asi když se člověku všechno podělá, tak najednou přehodnotí. buď musí, anebo to přijde přirozeně.
teď ještě neřešit ostatní, jen sebe a bude to na dobré cestě ve všem snad.
ty máš asi za sebou taky dlouhou cestu podle toho co píšeš :hug:

• Upravit
Anonymní
3.3.19 23:06

…snad nepíšu úplny nesmysly :roll: dřív když jsem tohle někde četla, tak jsem úplně nechapala, co tím lidí myslí.

• Upravit
6439
4.3.19 09:59
@Černá vdova píše:
Co potřebuješ řešit dřív? Práci nebo bydlení? ;)

Au, ten škrt propiskou přes hruď bolel. :mrgreen: .

Ale už vím co mi pomůže, taky nemůžu najit už aspoň dva roky nějakej impuls aby mě trochu bavil svět. Nechám se ostříhat a koupím si paletu, mascaru a lak na nechty a namaluji se. ;)

• načítám...
Anonymní
4.3.19 13:01

@samá práce prosím tě vyfič z tudma, to není vtipný :nevim:

• Upravit
Černá vdova
5.3.19 08:05
@Anonymní píše:
chodím už dlouho, původně kvůli něčemu jinýmu.už jsem chodila jen 1× za 2 měsíce jen tak a kontrolní sezení a teď chodím zas pravidelně. maš pravdu, snažím se zaměřovat na to co mi dělá dobře a nenutím se do ničeho jak dřív. snažím se zkusit žít tím, co je teď. jde to blbě, ale snažím se.a je to i zvláštní. sledovat co je dobry, z čeho mám dobrej pocit, z čeho ne. všímat si těch ,,blbostí" jako zpívaní ptáků a tak. jak kdyby člověk spal a najednou procitl :nevim: neřešit nepodstatny věci. nevím jestli to je práškama, ale i jsem si dost uvědomila ty věci, co byly blbě. asi když se člověku všechno podělá, tak najednou přehodnotí. buď musí, anebo to přijde přirozeně.
teď ještě neřešit ostatní, jen sebe a bude to na dobré cestě ve všem snad.
ty máš asi za sebou taky dlouhou cestu podle toho co píšeš :hug:

Začínáš žít nový život. Byla jsi zvyklá na něco a to něco prostě skončilo. Postupně se postavíš na vlastní nohy. Půjde to možná ztuha, protože jsi zvyklá na oporu, ale zanedlouho zjistíš, že žít si po svém a dělat si, co mi vyhovuje je prostě super. Chce to ale čas. Proto je podle mě dobré začít menšími cíli a úkoly, protože hned uvidíš výsledek a povzbudí Tě to do dalších aktivit. A z případných neúspěchů si nic nedělej, jen se z toho pouč pro příště. Jsme jen lidi a všichni děláme chyby. :kytka:

• Upravit
Černá vdova
5.3.19 08:13
@Anonymní píše: …snad nepíšu úplny nesmysly :roll: dřív když jsem tohle někde četla, tak jsem úplně nechapala, co tím lidí myslí.

Nepíšeš nesmysly. Začínáš vnímat úplně jiné věci a to je super. Nejdřív jsi šťastná a spokojená, tak nevidíš neslyšíš, protože jsi ovládaná láskou a štěstím. Pak se začnou vynořovat problémy, tak je začínáš řešit. Tušíš, že je něco špatně, ale zabíráš víc, abys to vyřešila. Problémy se kupí, zabírají Ti víc energie a nemáš už ani pomyšlení vzpomenout si, jak to bylo prima na začátku vztahu. Nakonec už Tě pohltí problémy úplně a nějaký zpěv ptáku a to, že je nádherný slunečný den je Ti úplně u zadku, protože už nemáš kapacitu vůbec na nic a večer jsi ráda, že jsi přežila den. Pak se ty problémy nějakým způsobem vyřeší (z Tvé nebo cizí vůle), rezignuješ a plácáš se v pocitech viny, v pocitech marnosti a zbytečnosti, takže nějaké krásno kolem nás… no a co, že je pěkně :nevim: . Ale i do těch smutků a bolestí začne časem prosakovat pocit, že je vlastně pěkně, že se mi dneska něco podařilo, že se na mě usmála v obchodě prodavačka, že mi někdo podal pomocnou ruku, i když nemusel… Bude to lepší a lepší, ale fakt to chce ten čas. A taky to chce nějakou aktivitu. :kytka:

• Upravit
Anonymní
5.3.19 08:34

@Černá vdova já se o íkendu dozvěděla jestě jednu takovou hnusnou věc, která mě vrátila zas na začátek :zed: byla jsem i u psycholožky, včera. Přišla jsem od ní víc na kaši, než když jsem tam šla. Pravda bolí no :nevim: Jen jsem přisla domů, převíkla se a zelezla do postele. Cítím tu marnost,ale nic mi s tím nejde udělat. Cítím křivdu, že too clověka s kterým jsem tolik let žila vlastně neznám. A jak mě mohl zklamat místo aby mě podpořil.

• Upravit
Černá vdova
5.3.19 11:25
@Anonymní píše:
@Černá vdova já se o íkendu dozvěděla jestě jednu takovou hnusnou věc, která mě vrátila zas na začátek :zed: byla jsem i u psycholožky, včera. Přišla jsem od ní víc na kaši, než když jsem tam šla. Pravda bolí no :nevim: Jen jsem přisla domů, převíkla se a zelezla do postele. Cítím tu marnost,ale nic mi s tím nejde udělat. Cítím křivdu, že too clověka s kterým jsem tolik let žila vlastně neznám. A jak mě mohl zklamat místo aby mě podpořil.

Potřebuješ tu informaci zpracovat. Podle reakce soudím, že Tě to hodně zasáhlo. Cítíš marnost, ale zatím s tím nemůžeš nic dělat.
Poradila Ti aspoň psycholožka něco?
Taky se mi stalo, že jsem k psycholožce přišla celkem v pohodě a ona mě rozsekala. Ale už jsem zapomněla, co to bylo. Určitě se to týkalo mě, došlo mi, jak jsem pořád v něčem nemožná a marná. S odstupem jsem došla k názoru, že to takhle nechci a začala jsem s tím určitě něco dělat. Už ale fakt nevím, co to bylo. :nevim:

Nechceš to psaní přehodit do soukromých zpráv? ;)

• Upravit
Anonymní
5.3.19 11:34

@Černá vdova jojo jestli ti to nevadí, tak klidně.

• Upravit
20848
5.3.19 13:56

Dobrý deň,

diskusiu na žiadosť zakladateľky zamykám.

Pekný deň :kytka:,

Kristína

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová