Musím s manželem zůstat, mám toho ale plný zuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
16.4.13 18:26

@Ter85 ja bych do toho sla…ale jsem slovenka…nevim jestli mam na tyhle veci narok…to bych se musela asi taky rozvest coz taky nevim jak probiha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
16.4.13 18:31

Asi bych mu tim odchodem pohrozila - bud se zacnes snazit anebo odejdu. Bud ho to rozhybe (pak ho ale podporuj v kazde sebemensi snaze) nebo ne a pak by asi nemelo cenu vztah dele udrzovat. Na problemy musi byt dva a ty sama to nezvladnes, leda za cenu stresu, nervu a zniceneho zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.4.13 18:31

Rozvedena byt nemusis a narodnost problem taky neni. Pozeptej se v azylaku, co mate v okoli. Ja do jednoho nosim veci a tady delaji prvni posledni pro maminky i deti, muzes prijit i v noci. Neco se tam plati, ale oproti najmu nekde v byte daleko min. Navic ti pomuzou s papirovamim a po case i sehnat bydleni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 18:32

@Mar__tanka1983 no on maka od rana do vecera ale je doma…jezdi si autobusem svoji linku…na kamione uz byl ale odesel protoze se mu to nelibilo…zodpovednost a tak a rekl ze uz tam nepujde…je hrozne linej to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 18:34

@Mama11 to uz jsem taky skusila…a jeste k tomu se nastval ze me vubec neco takoveho napadlo…nekdo mi radil ze se mam tak na dva tydny vyparit aniz by vedel kde jsem hlavne ne k jeho mame…proste aby nemel jistotu ale ja nemam kam a taky se bojim ze mu to bude jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.4.13 18:35

@ErikaB no já bych to viděla trochu jinak. Chlap je odpoledne, v noci a o víkendech doma, takže máš dost prostoru pro to si najít nějakou práci. Nevidím důvod, proč platit hlídání, když může hlídat on. makat nechce, tak ať se zapojí takto a ty půjdeš do práce. Normálně bych mu to předložila jako hotovou věc, že když nevydělá on a vy nemáte co jíst, tak půjdeš do práce i ty a podělíte se o péči o děti a domácnost. Nebo ať začne dělat něco, kde víc vydělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292

@ErikaB tak záleží, za kolik…jestli jezdí od rána do večera, tak lenoch není… :think:
ono co si budem povídat, na kamionu to není žádná láce, dneska dopravci nalákaj, a pak platí blbě nebo vůbec :nevim: můj jezdil na kamčáku rok, u tří firem, všechny ho vypekly…takže radši jezdí v čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25

@Ter85 ja myslela ze je to spis pro maminky v nouzi…tyrane a tak…ale skusim se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 18:38

@Mar__tanka1983 no oni mu prave platili slusne a dokonce i pravidelne…ted mel dalsi dobrou nabidku od znameho ktery tam uz dela roky a s firmou problemi nemel…navrhla jsem mu taky insolvenci…tak nejak rekl ze treba jo…tak jsem nam sjednala schuzku…mame ji mit ve ctvrtek a na to mi rekl ze proc jsem to domlouvala tak brzo…musime se nejsriv prestehovat za levnejsim bydlenim a pak to muzeme resit a nevim co…pritom nam ten pan mel dat informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.4.13 18:40

To bych asi taky mohla skusit…kdyz jsem nadhodila ze bych delala treba o vikendu tak byl zoufalej ze musi byt s detma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.4.13 18:44

@ErikaB tak někomu pohlídej dítko, tím si přivyděláš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
16.4.13 18:53

@ErikaB tak přitlačit ke zdi - na tu schůzku prostě půjdeš a hotovo. Nebudeš si přece nechávat navyšovat úroky. Nemusíš tu insolvenci přece hned podat, ale aspoň zjistíš co a jak…
Možná, když párkrát dostane k večeři topinky nebo chleba s máslem, nebo taky nic, tak pochopí, že ho nenecháš se na to vysr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
16.4.13 19:11
@ErikaB píše:
On? aby byl s detma? to nehrozi uz vubec…mel mi je pohlidat dve hodiny a kdyz jsem se vratila domu byl nastvanej a znicenej chudacek tolik mel prace…my mame trochu zivsi deti tak je z toho na prasky

tak by byl na prasky no a co? lepsi to nez deti bez jidla ne?

• Citovat
  • Upravit
4263
16.4.13 19:14

Já bych mu dala ultimáta: buď začne vydělávat nebo půjde na MD místo tebe ;-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
16.4.13 19:16

@ErikaB zkus mu navrhnout, ze si spolu sednete a zkuste to v klidu probrat (emoce stranou), at k tomu taky rekne svy, jestli o tom nejak premysli a zkuste najit reseni, ale spolecne. Pokud uvidis, ze to nikam nevede, posud sama, jestli se chces dal trapit a byt na to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí