Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jako nezlob se na mě, ale že by byl chlap na prášky z hlídání vlastních dětí by mi bylo dost ukradené, hlavně v situaci, kdy vaše děti nemají co jíst. Buď zvedne zadek z gauče a vydělá víc peněz nebo holt bude hlídat děti o víkendu. ![]()
A není prostě jen unavený?
Ježdění s linkovým autobusem musí být neuvěřitelná psychická dřina.. Zodpovědnost za tolik lidí.. ![]()
Můžeš mi vysvětlit, proč sis dělala děcka, když teď chudáci nemají co do huby? To si jako nepřemýšlela dopředu? Takové matky já žeru, všechny finance hodit na otce a makej zatímco já jsem doma
. A hlavně, s blbcem co se neumí postarat o děcka bych si je ani neudělala.
@zelenaprisera píše:
z deště pod okap?
No, už vidím, jak se cizí chlap žene do sponzorování dvou cizích dětí.
Brala sis zadluženýho chlapa, ze kterého koukají problémy. A měla s ním dvě děti. To je potom těžký nějak moc litovat.
Vsechny co tady pisete mate v necem pravdu. kazda v necem jinem. Ity posledni dva prispevky. Nechci se vymlouvat ani obhajovat. Holt jsem si to sama navarila tak si to musim snist a prestat se litovat. Do ted jsem jenom rikala jemu co ma delat a litovala jaky je. I kdyz jsem si praci hledala tak asi ne dost na to abych nejakou nasla. A kdyz uz jsem s nim do toho vseho sla i kdyz jsem vedela jaky dluhy ma musime to taky nejak dokopat. Asi bych mela zacit konecne soudit od sebe. Moc vam dekuji za vase prispevky a nazory. Budu delat vsechno proto aby se nase situace zlepsila. Vzdy jsem rikala vzdyt jsou lidi na tom i hur. Ja se chci mit ale lip.
@erinv píše:
Proc nevyhlasi osobni bankrot?
uz jsme to tady resili…zitra se mame sejit s panem ktery nam k tomu rekne vic tak doufam ze to vijde
@bonboniii píše:
Můžeš mi vysvětlit, proč sis dělala děcka, když teď chudáci nemají co do huby? To si jako nepřemýšlela dopředu? Takové matky já žeru, všechny finance hodit na otce a makej zatímco já jsem doma. A hlavně, s blbcem co se neumí postarat o děcka bych si je ani neudělala.
A dalsi pani Dokonala tady na emiminu
Vam vsem dokonalym zenam preji, aby jste se do tizive zivotni nebo financni situace nikdy nedostaly. Kde je psano, ze meli nedostatek financi uz pred detma? Budes se divit, ale dokonce skoncit na ulici neni v dnesni dobe tezke-staci nemoc.
Zkrátit mateřskou, dítě do školek od 2let a jít vydělávat. Chlap by se měl postarat o svoje dluhy- tzn. dělat co nejvíc pro umoření dluhů