Musím se rozvést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ingeborg
3.3.11 12:42

Mazlove, nejde. Pokud chceš mít děti v péči, musíš rozvod dotáhnout do konce, až pak je rozsudek o svěření dětí do péče pravomocný.

• Citovat
  • Upravit
488
3.3.11 13:25

INGEBORG DĚKUJI,ASPON KONEČNĚ JEDNOZNAČNÁ ODPOVĚD.ROZVOD ZATÍM NECHCI,TAKŽE MI NIC JINÉHO NEZBÝVÁ NEŽ TO STÁHNOUT,VID?JDE TO?A JAK?STAČÍ TAM ZAVOLAT NEBO SPÍŠE OSOBNĚ DOJÍT?A TO Z UŽENÍ MAJETKU,TO SE DĚLÁ JAK?TO MUSÍM TAKY NĚKAM NA SOUD A TO SE TÝČE JAKÉHO MAJETKU?DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
4.3.11 20:26

Mazlove, musíš jít na podatelnu soudu a napsat zpětvzetí návrhu na svěření do péče. SJM (společné jmění manželů) se dá zúžit u notáře formou notářského zápisu. Stojí to cca 5tis. Kč a strávíte tam s manželem cca hodinu. Soudně není potřeba pokud nechceš jít do rozvodu. Zužuje se zpravidla nemovitý majetek (byt, garáž, atd.). Ale lze i firma nebo auto. Notář ti poradí podle tvé konkrétní majetkové situace.

• Citovat
  • Upravit
petulinka1616
4.2.13 13:50

Já mám ted podobný problém, s přítelem máme dítě, ale já od něj před časem odešla s tím, že jsem si požádala o svěření do péče malého..jenže jsme se rozhodli, že to ještě skusíme a zrovnan ám přišel papír od soudu, že se máme dostavit, tak co s tím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky