Mutsy jaky fusak na zimu?

17
14.9.10 23:25

Mutsy jaky fusak na zimu?

Ahoj.
Chci se zeptat jaky zimni fusak koupit do kocarku mutsy korba cargo grey.Nechci nic prehnane draheho,jen at je kvalitni a teply.Dekuji za vase tipy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
15.9.10 08:17

Měla jsem Aesthetic. je super. Jen je dražší. Ale zase kvalitní, teplý, fakt vychytaný. Má prodlužovací nástavec, takže bude i na příští zimy.

• Citovat
  • Upravit
926
15.9.10 10:54

Taky jsem měla a teď opět budu mít Aesthetic … v kratší verzi výborný do korby i autosedačky, s tím prodloužením úžasně sedí i v Mutsy sporťáku. Navíc je nepromokavý, takže jsme pak u sporťáku v podstatě ani nepotřebovali pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.9.10 12:10

Někde na netu jsem viděla, že nabízeli set Mutsy s fusakem do hluboké korbičky od Jané. Vypadal moc pěkně naducaně a krásně se do korbičky vešel, ale myslím, že je jen do hluboké a ne do sporťáku. Byl určitě tedy levnější než Aestetic i Emitex.
Já mám po kamarádce fusak plněný stříhanou ovčí vlnou a kdyby se mi zdálo, že je to málo, tak tam malého můžu dát v zavinovačce. Mám tu Emitex do autosedačky zimní. Takže skutečný kočárkový fusak budu řešit až příští zimu do sporťáku.
Jinak ta tvoje cena za set je fakt super! Já mám hlubokáč na stejném podvozku jako ty, ale s korbou v mé vysněné barvě team ocean a se slunečníkem za 11 tisíc - a to jsem myslela, že jsem zde pořídila nejlevněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.9.10 22:08

Ahoj,
měla jsem fusak od AESTHETIC a byla jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kate10
11.10.10 18:26

Ahoj holky, řeším to samé a vůbec nevím. Ten jak jste psaly je dle netu jen na podzim a jaro. Nevíte o nějakém fakt teplém? Co ty od Mutsy?

• Citovat
  • Upravit
5352
12.10.10 19:29

Od Mutsy je skutečně teplý asi jen ten Eskimo nebo jak se jmennuje. Ten klasik je spíš tak ještě s hodně teplou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák