Mutsy Transporter – zkušenosti

Máte zkušenost s Mutsy Transporter?

Přidejte zkušenost s Mutsy Transporter
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
24.1.14 20:57

Je fakt, že jsem měla taky ten originál :think: když jsem pak už dávala jen v emitexový zavince do autosedačky, tak se taky vlezl spíš, ale furt to nebylo nic extra. Zato sporťák je prostornej krásně. Kluk mi v korbě stejně nechtěl být, takže i kdyby se vešel, tak bych přehodila na sporťák. Poslední snad měsíc už jezdil jen na břiše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
24.1.14 21:02

@sipkova.zanetka tak ten originální fusak jsem měla problém narvat do kočáru samotný, natož s dítětem. Ten jsem používala jen ten spodek na zateplení spodku sporťáku. Do toho jsem dávala svůj šitý fusak a malému bylo teplíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 21:02

Očekávám podobný vývoj :) Jestli tam vydrží do března, bude to zázrak a půjde do sporťáku. Jen je škoda, že nejde otočit tak, abych na ni viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:05

I já jsem s Trasporterem moc spokojená. Jediné co mi vadí, je krátká boudička u sporťáku. Jde to vyřešit přidanou sluneční clonou, ale prodloužitelná originální boudička by byla lepší:) Jinak je kočárek lehoučký, skvěle ovladatelný, prostorný, košík krásně veliký - a opravdu dře jen na obrubnících. Mě se syn do hluboké korby vešel do půl roku - a to bylo léto. S fusakem by to určitě nešlo (v půl roce 73 cm a 7,5 kg). Ale už ho to tam ani nebavilo. Neseděl, takže jezdil v leže ve sporťáku a byl naprosto spokojený a já taky:)
Určitě si to nechávám na druhé mimčo. Ukládám si i tip na stupátko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:12

Taky budu schovávat, zas tolik vad jsem nenašla, že by se mi chtělo vybírat nový kočár, navíc je to trochu srdcovka. Ale na jaro už se chystám na golfky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:17

Já mám většinou shrnutou boudičku, takže na syna vidím. Boudu zatahuju, jen když prší a potřebuju dát přes kočár pláštěnku. Takže mi vůbec nevadí, že nejde otočit sedačka, nebo že není okýnko v boudě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.1.14 21:17

Já si ho taky nechám na druhé…na první jsem měla jen jako sporťák a na druhé si dokoupím korbu :-) A pak si asi koupím nový sporťák ale to je spíš rozmar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:19

Na léto taky vybírám golfky. Ale doufám, že na další zimu se zase vrátím k Trasporterovi, synovi budou necelé dva roky. Uvidíme jak se mu bude chtít vozit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:22
@avaa píše:
Já mám většinou shrnutou boudičku, takže na syna vidím. Boudu zatahuju, jen když prší a potřebuju dát přes kočár pláštěnku. Takže mi vůbec nevadí, že nejde otočit sedačka, nebo že není okýnko v boudě…

dělám to stejně :pankac: pláštěnku vytahuju až fakt v nouzi, kluk to nesnáší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:24

@avaa sice je to OT, ale už máš nějaký favority?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:24

Přesně tak, můj malej pláštěnku taky nemá rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:26

Jo, mám - zatím nejvíc asi cybex callisto, pak se mi líbí icoo pluto a peg perego pliko nebo sí. Ale chtěla bych spojenou rukojeť, takže asi zvítězí to callisto. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.1.14 21:27

Tak malá se mi do hluboké korby vešla v Emitexovém zimním fusaku asi do 7. měsíce, pak už bylo teplo, takže v 8. měsících tam byla v té teplé zavinovačce od Emitexu ;-) A pak ji už nebavilo ležet. Jsou samozřejmě i větší korby, ale my problém neměli. Ale hlavně ten sporťák, a to vidím, že se tady shodneme, ten je fakt prostorný :-) Já chtěla teď na druhé taky změnu, dokonce jsem ho nabízela na prodej, ale prostě jsme se s ním já ani manžel nedokázali rozloučit, žádný jiný nás nenadchl, tak jsem inzerát stáhla, pro nás prostě taky srdcovka :srdce: Je to prostě šikovnej kočárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.1.14 21:29

@danissa Jo, šikovnej kočárek, to sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
24.1.14 21:29

:lol: tak ses mi dost trefila, všechny zmíněné byly v užším výběru. Pluto se mi líbí moc, ale je v celku mohutný, callisto se mi líbí ještě víc, ale já zas nechci spojenou rukojeť, takže váhám mezi peg perego pliko mini a sí. No čtu recenze jako blázen a těším se na jaro až budu zkoušet na živo s klukem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí